جولیا کوک جولیا کوک پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها مغز خمیری، مغز سنگی: پرورش توانمندی های مغزی در کودکان جولیا کوک 4.3 3 دهان نگو: کوه آتشفشان! جولیا کوک 4.1 2 نه شنیدن را دوست ندارم!: آموزش مهارت «نه شنیدن» و «مخالفت صحیح» جولیا کوک 4.1 2 نمی توانم چیزمیزهایم را پیدا کنم!!: اتاق مرتب، مغز قدرتمند میشل هازلوود هاید 3.9 1 بدترین روز زندگی من!: تقویت مهارت توجه به راهنمایی ها جولیا کوک 2.9 1 دوباره یادم رفت اجازه بگیرم!: آموزش مهارت «اجازه گرفتن» و «عذرخواهی کردن» جولیا کوک 3.2 2 سیم پیچی مخصوص مغز من: ماجرای اتیسم و موهبت هایش جولیا کوک 3.2 2 واقعا این حرف ها را تو گفتی؟!: آموزش مهارت انتخاب "کلمات مناسب" و "موقعیت شناسی" جولیا کوک 3.6 2 فاصله ات را با من حفظ کن! "راهنمای رعایت حقوق دیگران" جولیا کوک 3.0 1 وقتی راستش را نمی گویم چه طوفانی به پا می شود (پرورش صداقت و راست گویی در کودکان و نوجوانان) جولیا کوک 3.3 1 من کارهایم را جوری که دلم می خواهد انجام می دهم!: آموزش مهارت «کمک طلبیدن» و «مسئولیت پذیری» جولیا کوک 4.2 1 بادکنک غمگین چطور خوشحال شد؟ جولیا کوک 3.3 0