یادداشتهای ابوالفضل عموچی (31) ابوالفضل عموچی 1404/4/2 عاشورا علی صفایی حائری 4.1 20 به نام خدا کتاب عاشورا تحلیل حرکت امام حسین علیه السلام می باشد. کتابی نیست که بتوان توضیح مفصلی داد و به خاطر حجم کم بهتر است خوانده شود ولی روح اصلی کتاب این گفتمان است که امام هدف داشت ولی به انتخاب ناگزیر شده بود مثل امیرکبیر که هدف آبادانی ایران و دارالفنون داشت ولی به انتخاب رگ زدن در حمام کاشان ناگزیر شد. 0 0 ابوالفضل عموچی 1404/3/16 ویولون زن روی پل خسرو باباخانی 4.3 140 به نام خدا کتاب ویولن زن روی پل روایت دوران اعتیاد و رهایی خسرو باباخانی است که خیلی خوب و دقیق نوشته شده. به نظرم همه این کتاب را باید بخوانند. نگاه من نسبت به افرادی که معتادند به کلی تغییر کرد این کتاب برای من که اصلا سمت سیگار هم نرفته ام خیلی حرف داشت و در بهترین دورانی که می بایست خواندمش فصل ویولن زن خیلی خوب بود 0 0 ابوالفضل عموچی 1404/3/14 مدیر مدرسه جلال آل احمد 3.8 152 به نام خدا خیلی خوب این کتاب نوشته شده من خودم معلم هستم انگار نشسته ای پایه صحبت یه مدیر و دقیقا داره برات شرایط را تعریف میکنه خیلی عالیه نگاه بد به آموزش و پرورش انگار ارثیه الانم بهتر شده ولی نه اونقدر الان که این یادداشت را مینویسم اول انقلاب دیجیتال و هوش مصنوعی هستیم ان شاالله که شرایط بهتر بشه نه مثل کنکور بدتر 0 0 ابوالفضل عموچی 1404/3/6 معلم فراری: بر اساس زندگی شهید محمدابراهیم همت جلد 2 رحیم مخدومی 4.3 14 به نام خدا کتاب را به صورت صوتی گوش دادم خیلی خوب بود. خاطرات زیبایی از حاج همت گفته شده ولی این ها نمیتواند روح متعالی و بلند او را معرفی کنند ولی مطالعه برای نوجوانان بسیار عالی است. حاج همت چرا شما نمیترسی؟؟؟؟ پیش امام بودیم شیشه شکست همه ترسیدیم امام انگار نه انگار ولی تا صدای اذان آمد.... کسی که از خدا بترسد از هیچ چیز دیگه ای نمیترسه 0 0 ابوالفضل عموچی 1404/3/4 فرشته ها هم عاشق می شوند نعیمه اسلاملو 4.5 5 به نام خدا کتاب رمان عاشقانه ایست که داستان خیلی ملموسی با مخاطب داره بخصوص مخاطب مذهبی انگار یک زندگی واقعی اطراف خودمونه!!! فضولی ها و شوخی ها و...را خیلی دوست داشتم و حالت مصنوعی نداشت ولی گاهی جاها نویسنده سخنرانی میکرد و میخواست نگاه و اعتقاداتش را بخصوص به مخاطب غیر مذهبی به زور بفهمونه. تیکه ی شب جشن تولد هم زیادی نویسنده زیادی پرداخت و شعر هاش را گذاشت و.... در کل خیلی رمان خوبیه دانشجو جماعت باید بخونه 0 0 ابوالفضل عموچی 1404/3/4 تن های تنها بهزاد نیک خواه 4.0 1 به نام خدا کتاب تن های برای تنها یک رمان فلسفی است که در عین رفت و برگشت های متوالی، این رمان داستان زندگی شما را به چالش می کشد و شما را به مقابله با خودتون وا می دارد چند جمله از کتاب _کسی که قله مقصدش هست نیازی به نقش راه ندارد چون مقصد مشخص است _همه ی آفتاب گردان ها مثل همدیگر هستند چون همه ی آنها نگاهشان به خورشید است. 0 0 ابوالفضل عموچی 1404/2/25 وقتی مهتاب گم شد: خاطرات علی خوش لفظ حمید حسام 4.7 39 به نام خدا حس و حالم خیلی عجیبه کتاب یه زندگی واقعی و بدون سانسوره چقدر این کتاب برای حس اون روز ها خوبه بی تکلف،ساده،بدون سانسور،بدون اغراق و..... چقدر دلم برای اونجا بودن پر کشید و چقدر حسرت ..... پیشنهاد خواندن برای همه 0 0 ابوالفضل عموچی 1404/2/17 شاهزاده و گدا مارک تواین 4.1 49 به نام خدا موقعیت فعلی ما آرزوی دیگران هست و برالعکس 0 0 ابوالفضل عموچی 1404/2/17 از دیار حبیب سیدمهدی شجاعی 4.2 47 به نام خدا از دیار حبیب روایت دلدادگی حبیب ابن مظاهر هست که در اوج نشاط و ذوق حالات درونی عاشقی را به تصویر کشیده تصویر سازی احساسات در این کتاب خیلی جذاب است توصیه میکنم به همه بخوانند بخصوص به کسانی که در رشته های ادبیات و هنر هستند. ۱۴۰۴/۰۲/۱۷ 0 0 ابوالفضل عموچی 1404/2/15 هنر ظریف بیخیالی مارک منسون 3.8 74 به نام خدا باورم نمیشد این نویسنده موضوع اصلیش در کتاب این باشه که این دنیا و زندگی همش رنج هست و وقتی از یک رنجی آزاد میشی یه رنجی جدید ترین انتخاب کرده ای و.... کلا کتاب خوبیه ارزش دوباره خوندن داره. ۱۴۰۴/۰۲/۱۵ 0 0 ابوالفضل عموچی 1404/2/14 دختران کوبانی گیل تمساخ لمون 3.5 2 به نام خدا کتاب دختران کوبانی شرح گروهی نظامی از کرد های سوریه هستند که تحت تاثیر آموزه های عبدالله اوجالان برای دفاع از سرزمین های کرد نشین در برابر داعش فعالیت میکنند.سوژه ی نویسنده واحد رزمی زنان در این گروه است و می کوشد با انواع طرح مشکلات و مسائل انحرافی به وجود آمده مشروعیت نگاه غربی و کاملا برابر در هر زمینه ای برای زنان در برابر مردان را پادزهر یا راه برون رفت از مشکلات معرفی کند در صورتی که با تفکر های دیگر اصلا آشنا نیست و از این جهت که کتاب این را هدف اصلی پیش برد گزارش خود گذاشته خیلی ارزش خواندن ندارد البته چهره نسبتا معمولی و خوب هم از کسی که مسئول اصلی گرفتاری هاست یعنی آمریکا نشان میدهد ولی از لحاظ فداکاری زنان نسبتا تشریح خوب و کاملی کرده. ۱۴۰۴/۰۲/۱۴ 0 0 ابوالفضل عموچی 1404/2/3 وسوسه های کوچک کیم ال. اسلیتر 3.5 10 سلام این کتاب را صوتی گوش دادم. نمیدونم از چه دیدی برای این کتاب بنویسم ولی در این ایام نگاهم بیشتر نگاه جامعه شناسی هستش،بیشتر نگرش ها ،ذهنیت ها،اولویت های جوامع مختلف زیر نظرمه. از لحاظ ادبی و داستانی نمره ی خوبی میشه به این کتاب داد. ولی خوندن این کتاب شما را بایک زندگی معمولی و دویدن برای لذات خیلی زود گذر آشنا میکنه که شاید خیلی ها الان در جامعه ما براشون آرزوست.ولی در این شلوغی یک صفت پسندیده و از خودگذشتگی برای نتیجه بهتر قهرمان داستان میشه. شما در این رمان بنیان خیلی سست زندگی غربی را با تمام وجود درک میکنید. الان که دارم این متن را مینویسم با تمام وجود و علاقه دوست دارم بگم خدایا شکرت که ما را تو ایران و با این پدر و مادر ها به وجود آوردی ،خدایا شکرت که ما را با این نگرش های اخلاقی آشنا کردی. در کل خوبه بخونید تا قدر زندگی های ساده و صمیمی و پر مغز خودمون را بدونیم ۱۴۰۴/۰۲/۰۳ 0 1 ابوالفضل عموچی 1404/1/25 ربهکا دفنی دوموریه 4.0 9 یکی از بهترین آثار ادبی هست به نظرم واقعا متن خوبی داشت و دارای کشش خاصی بود. در مورد این کتاب نظر های زیادی نوشته شده بود ولی کمتر کسی به حس دردناک ماکسیم فکر کرده و نوشته بود حتی اگر جذاب ترین و بهترین برای همه باشی نداشتن تعهد از تو یک موجود نفرت انگیز میسازه چیزی که الان در جامعه باید بهش توجه داشت ۱۴۰۳/۰۱/۲۵ 0 1 ابوالفضل عموچی 1404/1/13 بیگانه (آلبر کامو) مسعود زارعی مزرعه 4.0 9 به نام خدا کتاب بیگانه به نظرم نظریه ای برخلاف طبیعته در کتاب بیگانه ما یک زندگی بی حس را لمس میکنیم که چیزی برای زندگی کردن نداره در صورتی که طبیعت همواره بهار و زمستانی داره که به یکدیگر ارزش و حرکت میبخشند که نحوه ی چگونه زیستن اثر و میوه تابستان را نوید می دهد. به نظرم این کتاب ارزش خوندن نداره ولی اگر کسی میخواهد زشتی و سیاهی بی خدایی را بچشه بخواند. 0 1 ابوالفضل عموچی 1404/1/10 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 125 به نام خدا کتاب من زنده ام اولین تجربه کتاب صوتی من بود و بسیار جذاب بود ولی خوندن خاطره معصومه آباد ،خوندن خاطرات یک فرد نیست خواندن خاطرات یک ملت بزرگه،خوندن شجاعتشان،ایثارشان،غرور،ایمان،غیرت،و...است شما با این کتاب گریه میکنید،میخندید،و.... خواندن این کتاب قدرت حرکت به همه میدهد و نور امید را در تاریک ترین شرایط زندگی روشن می کند 0 1 ابوالفضل عموچی 1404/1/3 خلوت انس: بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در اهمیت، آداب و آثار نماز سیدعلی خامنه ای 4.6 7 کتاب در مورد اهمیت و جایگاه نماز می باشد خواندن کتاب حساسیت خوب نماز خواندن را چند برابر می کند 0 2 ابوالفضل عموچی 1404/1/2 صاعقه ی گناه: بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) درباره ی معنا، اقسام و آثار انجام و ترک گناه سیدعلی خامنه ای 4.3 4 این کتاب حساسیت ها و ورع انسان نسبت به گناه را تنظیم میکند هر چند که کتاب گردآوری سخنرانی های مقام معظم رهبری پیرامون گناه است ولی سعی شده در کتاب مبحث به صورت دسته بندی ارائه بشود در این کتاب درباره معنای گناه،انواع گناه،عوامل،عواقب،آثار ترک و موانع ارتکاب گناه وراه های علاج صحبت شده و بسیار توصیه میکنم همه ی نوجوانان و جوانان بخونند. ۲۱رمضان مصادف با ۱۴۰۴/۰۱/۰۲ 0 2 ابوالفضل عموچی 1403/11/22 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 270 کتاب در مورد زنی هست که برای تحصیل به دانشگاه فرانسه میرود و ورود به خوابگاه او را روبه رو با نظریه و افکار مختلف میکنه و او به عنوان سفیر اسلام و ایران نقش آفرینی میکنه. چقدر این کتاب به من حس خوبی داد حتما بخونید تا قدر داشته هاتون را بدونید.ایمان آدم را ارتقا میده من با این کتاب خندیدم،گریه کردم،بغض کردم و..... توصیه میکنم به همه خیلییییییی عالیههههه 0 1 ابوالفضل عموچی 1403/11/19 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 261 کتاب خیلی ساده و لطیف چگونه زیستن را به رخ میکشد (شازده کوچولو) 0 0 ابوالفضل عموچی 1403/11/11 روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور 3.5 149 همه ی ما گاهی اوقات از لحاظ عقلی به وجود خدا شک میکنیم ولی این احساس است که بالاتر از هر فلسفه ای خداوند را اثبات میکنه در این کتاب از فلسفه ناشناخته عشق به خدا میرسیم وچقدر آخر کتاب لطیف بود حس خوبی بهم داد 0 1