یادداشتهای ابوالفضل عموچی (20) ابوالفضل عموچی 6 روز پیش وسوسه های کوچک کیم ال. اسلیتر 3.6 8 سلام این کتاب را صوتی گوش دادم. نمیدونم از چه دیدی برای این کتاب بنویسم ولی در این ایام نگاهم بیشتر نگاه جامعه شناسی هستش،بیشتر نگرش ها ،ذهنیت ها،اولویت های جوامع مختلف زیر نظرمه. از لحاظ ادبی و داستانی نمره ی خوبی میشه به این کتاب داد. ولی خوندن این کتاب شما را بایک زندگی معمولی و دویدن برای لذات خیلی زود گذر آشنا میکنه که شاید خیلی ها الان در جامعه ما براشون آرزوست.ولی در این شلوغی یک صفت پسندیده و از خودگذشتگی برای نتیجه بهتر قهرمان داستان میشه. شما در این رمان بنیان خیلی سست زندگی غربی را با تمام وجود درک میکنید. الان که دارم این متن را مینویسم با تمام وجود و علاقه دوست دارم بگم خدایا شکرت که ما را تو ایران و با این پدر و مادر ها به وجود آوردی ،خدایا شکرت که ما را با این نگرش های اخلاقی آشنا کردی. در کل خوبه بخونید تا قدر زندگی های ساده و صمیمی و پر مغز خودمون را بدونیم ۱۴۰۴/۰۲/۰۳ 0 1 ابوالفضل عموچی 1404/1/25 ربهکا دفنی دوموریه 4.0 7 یکی از بهترین آثار ادبی هست به نظرم واقعا متن خوبی داشت و دارای کشش خاصی بود. در مورد این کتاب نظر های زیادی نوشته شده بود ولی کمتر کسی به حس دردناک ماکسیم فکر کرده و نوشته بود حتی اگر جذاب ترین و بهترین برای همه باشی نداشتن تعهد از تو یک موجود نفرت انگیز میسازه چیزی که الان در جامعه باید بهش توجه داشت ۱۴۰۳/۰۱/۲۵ 0 1 ابوالفضل عموچی 1404/1/13 بیگانه (آلبر کامو) مسعود زارعی مزرعه 4.1 9 به نام خدا کتاب بیگانه به نظرم نظریه ای برخلاف طبیعته در کتاب بیگانه ما یک زندگی بی حس را لمس میکنیم که چیزی برای زندگی کردن نداره در صورتی که طبیعت همواره بهار و زمستانی داره که به یکدیگر ارزش و حرکت میبخشند که نحوه ی چگونه زیستن اثر و میوه تابستان را نوید می دهد. به نظرم این کتاب ارزش خوندن نداره ولی اگر کسی میخواهد زشتی و سیاهی بی خدایی را بچشه بخواند. 0 1 ابوالفضل عموچی 1404/1/10 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 117 به نام خدا کتاب من زنده ام اولین تجربه کتاب صوتی من بود و بسیار جذاب بود ولی خوندن خاطره معصومه آباد ،خوندن خاطرات یک فرد نیست خواندن خاطرات یک ملت بزرگه،خوندن شجاعتشان،ایثارشان،غرور،ایمان،غیرت،و...است شما با این کتاب گریه میکنید،میخندید،و.... خواندن این کتاب قدرت حرکت به همه میدهد و نور امید را در تاریک ترین شرایط زندگی روشن می کند 0 1 ابوالفضل عموچی 1404/1/3 خلوت انس: بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در اهمیت، آداب و آثار نماز سیدعلی خامنه ای 4.6 7 کتاب در مورد اهمیت و جایگاه نماز می باشد خواندن کتاب حساسیت خوب نماز خواندن را چند برابر می کند 0 2 ابوالفضل عموچی 1404/1/2 صاعقه ی گناه: بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) درباره ی معنا، اقسام و آثار انجام و ترک گناه سیدعلی خامنه ای 4.4 4 این کتاب حساسیت ها و ورع انسان نسبت به گناه را تنظیم میکند هر چند که کتاب گردآوری سخنرانی های مقام معظم رهبری پیرامون گناه است ولی سعی شده در کتاب مبحث به صورت دسته بندی ارائه بشود در این کتاب درباره معنای گناه،انواع گناه،عوامل،عواقب،آثار ترک و موانع ارتکاب گناه وراه های علاج صحبت شده و بسیار توصیه میکنم همه ی نوجوانان و جوانان بخونند. ۲۱رمضان مصادف با ۱۴۰۴/۰۱/۰۲ 0 2 ابوالفضل عموچی 1403/11/22 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 249 کتاب در مورد زنی هست که برای تحصیل به دانشگاه فرانسه میرود و ورود به خوابگاه او را روبه رو با نظریه و افکار مختلف میکنه و او به عنوان سفیر اسلام و ایران نقش آفرینی میکنه. چقدر این کتاب به من حس خوبی داد حتما بخونید تا قدر داشته هاتون را بدونید.ایمان آدم را ارتقا میده من با این کتاب خندیدم،گریه کردم،بغض کردم و..... توصیه میکنم به همه خیلییییییی عالیههههه 0 0 ابوالفضل عموچی 1403/11/19 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 215 کتاب خیلی ساده و لطیف چگونه زیستن را به رخ میکشد (شازده کوچولو) 0 0 ابوالفضل عموچی 1403/11/11 روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور 3.5 135 همه ی ما گاهی اوقات از لحاظ عقلی به وجود خدا شک میکنیم ولی این احساس است که بالاتر از هر فلسفه ای خداوند را اثبات میکنه در این کتاب از فلسفه ناشناخته عشق به خدا میرسیم وچقدر آخر کتاب لطیف بود حس خوبی بهم داد 0 1 ابوالفضل عموچی 1403/10/28 کتابخانه ی نیمه شب 4.0 62 کتاب خیلی زیبایی بود توصیف این کتاب سخته ولی خیلی قشنگ فلسفه اتفاقات زندگی را توصیف میکرد هرچه در مورد کتاب بنویسم حق مطلب را ادا نکردم ولی دوتا از بهترین متن های کتاب از نظر خودم را براتون به اشتراک میذارم اگه از کسایی هستی که در حال غر زدن برای زندگی کردن هستی یا حسرت های زیادی تو زندگی برا خودت ایجاد کرده ای توصیه میکنم این کتاب را بخون 0 0 ابوالفضل عموچی 1403/8/3 ناقوس ها به صدا در می آیند ابراهیم حسن بیگی 3.9 108 داستان آشنا شدن یک کشیش مسیحی با شخصیت والای امیرالمومنین با پیداکردن یک کتاب تاریخی هستش خود رمان خیلی جذاب و گیرایی بالایی ندارد ولی وقتی به قسمت دوم رمان که کشیش در لبنان است میرسی شیرینی خاصی پیدا میکند رمان خوبی برای نوجوان هست که در قالب داستان با قسمتی از شخصیت امام علی آشنا بشوند 0 0 ابوالفضل عموچی 1403/8/3 کف خیابون 2 محمدرضا حدادپور جهرمی 3.9 17 کتاب کف خیابان ۲شاید از لحاظ جذابیت از اولی کمتر باشه ولی برای درک محیط اطرافمان خیلی خوبه بخصوص جوان ها باید بخونند در کل کتاب خوبی بود و علاوه بر نگاه امنیتی نگاه خاص و جذابش نسبت به همسر و خانواده هم خیلی دوس داشتنی بود 0 0 ابوالفضل عموچی 1403/7/23 مستند داستانی "نه!" محمدرضا حدادپور جهرمی 4.1 26 گاهی کتاب ها وقتی حوصله نداری میتونند تو را همراه کنند و دوباره در مسیر مطالعه نگه دارند کتاب نه در مورد تحقیقات اسرائیل بر روی ژنتیک و زنان خاورمیانه است و نشان می دهد که چگونه در تلاش برای به انحراف کشیدن مسیر ملت هاست وبرای آگاهی از تئوری های دشمن پیشنهاد میدم حتما بخونید برای بهتر متوجه شدن این کتاب حتما کتاب حیفا را بخونید 0 1 ابوالفضل عموچی 1403/7/18 وقتی دلی محمدحسن شهسواری 4.1 37 کتاب روایت داستانی از صحابه پیامبر مصعب ابن عمیر دارد متن نسبتا خوبی دارد و آشنایی خوبی با اولین سفیر پیامبر در یثرب دارد ولی شروع قسمت های داستان از یک روند تکراری آزار دهنده شروع میشه 0 0 ابوالفضل عموچی 1403/3/25 عزرائیل : روزهای تاریک نیما اکبرخانی 4.0 22 کتاب روز های تاریک داستان یکی از مدافعان حرم هست و شما را با ویژگی مبارزه در سوریه و شرایط آن آشنا میکنه جذابیت و کشش کتاب قبلی را نداشت و لحن روایت داستان دارای اضافات و چیز های خسته کننده بود،یجورایی داستان کشیده شده بود😂 0 1 ابوالفضل عموچی 1403/3/25 جز از کل استیو تولتز 4.1 176 سلام کتاب توسط نویسنده ای نوشته شده که معتقد به فلسفه غرب هستش خط خوب و پیوستگی داستان خیلی خوب بود نویسنده ای که به بی خدایی اعتقاد دارد و در طول کتاب به خداباوری حمله میکند بخصوص آنجایی که داستان معلم زبان و برج آتش را تعریف می کند خط خوب و نگاه فلسفی خوبی دارد ولی نقد میکند و نقد نمیشود اگر دارای عقاید استوار نباشید شما را به بی خدایی و افسردگی سوق میدهد البته در داستان تناقض هایی می توان از نگاه فلسفی نویسنده داشت مثلا ((شما محصول خاموش کردن نیاز های سرکش و آنی ،شما نمایش شهوت آدم های دیگری هستید ،این چه حسی در شما ایجاد می کند؟)) ولی در جایی دیگر این روابط دو طرفه را عشق می نامد ولی شما را محصول عشق نمی خواند و..... اگر نخواهیم خارج انصاف حرف بزنیم نکات بسیار خوبی هم دارد مثل همرنگ جماعت نشدن و خود را بررسی کردن ولی من خواندن این کتاب را به کسانی که می خواهند با فلسفه غرب آشنا بشوند توصیه می کنم البته چون نقد در این کتاب زیاد است حتما باید نگاه های فلسفی دیگر را خواند 0 1 ابوالفضل عموچی 1403/1/31 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 138 خیلی وقت ها از شخصیت هایی چیز هایی میشنوید و یا تحلیل هایی میفهمید ولی آیا این موضوعات و تحلیل ها موارد و دغدغه های آنهاست؟؟؟اگر هست مسیر رشد و رسیدن چگونه بوده؟؟؟ این کتاب منبع خوبی برای آشنایی و رسیدن به این شخصیت است 0 0 ابوالفضل عموچی 1403/1/7 بینوایان ویکتور هوگو 4.5 52 اولین کتاب رمان خارجی بود که میخوندم واقعا زیبا بود و توصیه خواندن به همه میکنم کتابی بسیار وسیع که نمیشه نظر جامعی در موردش داد و توصیفش کرد در مورد ابعاد مختلف این رمان صحبت زیادی شده من فقط یک جمله میگم در مورد این کتاب نجات یک انسان نجات بشریت است 4روزه خوندم فروردین 1403 0 1 ابوالفضل عموچی 1402/12/22 نامزد گلوله ها مرتضی سرهنگی 4.2 33 کتاب فاخری نبود به نظر من روایت زندگی سردار دلنشین بود ولی طرح و روایت خیلی جذاب نبود ولی توصیه به خواندن میکنم 0 4 ابوالفضل عموچی 1402/11/29 عزرائیل: کهنه سرباز نیما اکبرخانی 4.3 61 دوست داشتنی ترین متهم!!!!در این کتاب همراه با بازجویی جوان می شوی که دوست داری موفق شود، در عین حالی که آن طرف قضیه، کهنه سربازی وجود دارد که غرور ملی را در خون تو به حرارت در می آورد و عاشقانه دوست داری در چنگ بازجوی جوان تو قرار نگیرد.یک تضاد دوست داشتنی ۲روزه خوندمش 0 1