معرفی کتاب فرشته ها هم عاشق می شوند اثر نعیمه اسلاملو فرشته ها هم عاشق می شوند نعیمه اسلاملو 4.5 12 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 28 خواهم خواند 5 ناشر تلاوت آرامش شابک 9786006232171 تعداد صفحات 376 تاریخ انتشار 1399/10/30 توضیحات کتاب فرشته ها هم عاشق می شوند، نویسنده نعیمه اسلاملو. لیستهای مرتبط به فرشته ها هم عاشق می شوند ابرک☁️ 1403/9/30 ¹⁴⁰³ 48 کتاب جالب طور 0 14 یادداشتها محبوبترین جدیدترین زینب سادات 1403/2/22 با یک داستان عاشقانه شروع میشه و به قدری جذاب پیش میره و به قدری روایت های جذاب داره از خانمهای سرزمین مون . خانمهایی که واقعا اسم و رسمشون و فداکاری هاشون همیشه تو تاریخ گم میشه 0 0 ابوالفضل عموچی 1404/3/4 به نام خدا کتاب رمان عاشقانه ایست که داستان خیلی ملموسی با مخاطب داره بخصوص مخاطب مذهبی انگار یک زندگی واقعی اطراف خودمونه!!! فضولی ها و شوخی ها و...را خیلی دوست داشتم و حالت مصنوعی نداشت ولی گاهی جاها نویسنده سخنرانی میکرد و میخواست نگاه و اعتقاداتش را بخصوص به مخاطب غیر مذهبی به زور بفهمونه. تیکه ی شب جشن تولد هم زیادی نویسنده زیادی پرداخت و شعر هاش را گذاشت و.... در کل خیلی رمان خوبیه دانشجو جماعت باید بخونه 0 0 روحِسبز 🌱 5 روز پیش چند وقت بود خریده بودمش ولی دست و دلم به خوندنش نمی رفت . تا اینکه دل رو به دریا زدم و شروعش کردم . انقدر جذاب و گیرا بود که یک لحظه هم نمی تونستم ازش دست بکشم . برای من که پایان اکثر کتاب ها قابل حدس بود ، این کتاب عجیب غافلگیرم کرد ! 0 2 سحر پیری 1403/3/6 داستان عاشقانه ای بسیار زیبا 0 1 پریسا نصیری 1404/2/15 سیر اصلی داستان تقریبا جذاب و منطقی بود، اما گاهی حس میکردم فضای داستان، فضای منبرگونه یا روایتهای دفاع مقدس را به خود میگرفت و از حالت داستان و خاطره خارج میشد. پایان داستان کمی عجولانه و ساده بود. اما در کل کتاب خوبی بود.🌱 0 0