یادداشتهای شیدا سادات (35) شیدا سادات 1404/2/24 حرمان هور: دست نوشته های شهید احمدرضا احدی احمدرضا احدی 3.7 5 سلام این کتاب رو حدودا سال ۱۳۸٠خوندم. نسخه ی قدیمی اینکه میبینی کسی اینهمه ذوق و هنر و استعداد داشته و سرشار از هوش و انگیزه برا طی کردن مراحل ترقی، و بعد یکدفعه متوجه میشوی که شهید شده واقعا تکان دهنده و تامل برانگیزه 0 1 شیدا سادات 1404/2/24 از این باغ شرقی (نظریه های نقد شعر کودک و نوجوان) پروین سلاجقه 5.0 2 سلام کتاب رو به مناسبتی و از مرکزی هدیه گرفتم. کتابی قطور، پر از نکته ها و مثالها در باب بیشتر شعر هست طول کشید خواندنش. و البته برای متخصصین و علاقه مندان حوزه شعر بسبار مفید واقع خواهد بود 1 1 شیدا سادات 1404/2/24 نرگس مریم جمشیدی 5.0 1 سلام کتاب مختصر و مفیدی بود شاید یه داستان بلند. خوب شروع شد خوب هم تموم شد و استفاده از عطر ریحون و عطر نرگس برام جالب بود ترکیب یه دسته ریحون که بزارن تو آب واسه پراکندگی عطرش تو خونه، جدید بود برام 0 1 شیدا سادات 1404/2/24 ماه زده مجید قیصری 3.7 3 سلام کتاب را یک روزه خواندم جمع و جور، مختصر و مفید مناسب تو اتوبوس، راه طولانی نوبت دکتر و... قشنگ بود 0 1 شیدا سادات 1404/2/23 خمره هوشنگ مرادی کرمانی 4.3 69 سلام البته من این نسخه کتاب رو نخوندم خیلی سالها پیش بود و عکس جلدش کاملاً متفاوت بود ولی خیلی زیبا و قشنگ نوشته شده بود مختصر مفید انگار مادربزرگ برات داره قصه تعریف میکند مختصر و مفید، بی حرف اضافه، با تصویرسازیهای زیبا 0 1 شیدا سادات 1404/2/23 شما که غریبه نیستید هوشنگ مرادی کرمانی 4.4 64 سلام خیلی از خواندنش لذت بردم نویسنده آقای هوشنگ مرادی همه خاطرات کودکی خود را صادقانه و زیبا به تصویر کشیده بود 0 1 شیدا سادات 1404/2/23 اسماعیل امیرحسین فردی 3.3 11 سلام خوب بود و دوستش داشتم از آن کتاب به یکی دوستانم هدیه دادم. جوری بود که تا آخر کتاب بنشینی و دو ست داشته باشی بدانی تهش چه میشود اول کتاب قابل پیش بینی با انتهای کتاب نیست. البته ادامه داستان شخصیت اسماعیل تو کتاب «گرگ سالی» اومده که البته من ان را نخواندم. 0 1 شیدا سادات 1404/2/21 بنی اسماعیل، بنی اسرائیل و آخرالزمان اسماعیل شفیعی سروستانی 4.2 2 سلام کتاب رو هدیه گرفتم. کتاب وزینی هست و باید با حوصله خوانده شود. ولی اطلاعات دست اول و خوبی را تقدیمت می کند. و کاملا معلوم است که برای تالیفش مطالعه و تحقیق شده است واقعا خدا قوت 0 2 شیدا سادات 1404/2/21 ندبه های دلتنگی رضا بابایی 4.0 1 سلام حس خوب برای یه حال بد 0 2 شیدا سادات 1404/2/21 من در رقه بودم: خاطرات محمدالفاهم (ابو زکریا) عضو جدا شده داعش هادی یحمد 3.8 11 سلام نوع روایت کتاب طوری هست که انگار داری یک فیلم میبینی از ابتدا شروع میشود به خصوص با مقدمه خیلی خوبش و تا انتها پیش میرود ارزش خواندن دارد به خصوص که شخصیت کتاب« محمد» از آنچه که در ذهن و فکرش میگذرد هم مطالبی را بر زبان میاره و این خیلی جذابه 0 1 شیدا سادات 1404/2/18 خادم ارباب کیست؟ درس هایی از کلاس حضرت جون سیدعلی اصغر علوی 4.3 23 سلام این کتاب را یک دوست به من معرفی کرد از انروز که کتاب را خریدم و خواندم همان دوست معرف کتاب، برام شده دوست جونم❤ کتاب خیلی به دل می نشیند یقین دارم که کلمه به کلمه کتاب از دل نوبسنده برآمده، و بی شک نگاه «جون» به ادن اربابش به قلب نویسنده گره خورده است. 0 1 شیدا سادات 1404/2/18 تن تن و سندباد محمد میرکیانی 3.9 69 سلام برا پسرم خریدم ولی خودم خواندمش بچه ها را خیلی جالب با سیاست و انچه بر سر مردم شرق رفته است آشنا مبکند ارزش خوندن داشت 0 1 شیدا سادات 1404/2/16 آن شرلی لاری واینبرگ 4.9 3 سلام این کتاب رو خیلی سالها پیش خوندم که بعدهم پویا نمایی ان در امد. هیچ چیزی مثل کتاب خواندن نیست به خصوص اگر نوجوان باشی و شخصیت کتاب هم خاطراتش را از زمان کودکی تعریف کرده باشه 2 2 شیدا سادات 1404/2/16 حماسه حسینی مرتضی مطهری 4.7 20 سلام کتاب های شهید مطهری را در دوران دلیرستان خواندم بعد هم از. کتابخانه فرهنگسرای جوان که به منزلمان نزویک بود. خیلی به دلم نشست و واقعا روشنگری داشت. 0 1 شیدا سادات 1404/2/16 داستان راستان جلد 2 مرتضی مطهری 4.6 20 سلام این کتاب را سالهای پیش از کتابخانه مدرسه گرفتم و خواندم 0 1 شیدا سادات 1404/2/16 پدر! مادر! ما متهمیم علی شریعتی 4.1 10 سلام این کتاب را من سالها پیش از کتابخانه پدرم برداشتم و خواندم شاید ۲۰ سال پیش.د وباره نخواندمش. اما یادم هست که خیلی برایم جالب بود که اختلاف نظرها بین پدر مادرها و نسل جوان را، روان و زیبا توضیح میداد. 0 1 شیدا سادات 1404/2/16 سفر به گرای 270 درجه احمد دهقان 3.8 76 سلام رمان قشنگی بود خوب شروع شده بوده خوب هم تمام شد. رگه های طنز جالبی هم داشت جزو رمانهای قشنگی است که درباره دفاع مقدس خوانده ام. کتاب رو دوست داشتم البته کتابهای احمد دهقان معمولاً به همین شکل زیبا و جذابند. 0 1 شیدا سادات 1404/2/16 976 روز در پس کوچه های اروپا محمد دلاوری 3.8 53 سلام این کتاب را از پدرم امانت گرفتم خوانده بود و ازش لذت برده بود. همین حس را من، بعد از خواندن کتاب به دست آوردم. اطلاعات خوبی از اروپا و کشورهای کوچک ان به ما میدهد. شیرین و لذت بخشه 0 1 شیدا سادات 1404/2/16 خداحافظ سالار: خاطرات پروانه چراغ نوروزی همسر سرلشکر شهید حاج حسین همدانی حمید حسام 4.4 76 سلام از نویسنده ای مثل حمید حسام چنین انتظاری میرفت بسیار دلنشین،روان و خوشخوان. کتاب را در عرض دو هفته کامل خواندم و دو نسخه دیگر از آن خریدم و به دوستانم هدیه دادم به نظرم شهید همدانی و زندگی او هنوز گمنام مانده است 0 1 شیدا سادات 1404/2/16 لهجهها اهلی نمیشوند خالد مطاوع 4.2 33 سلام افتخار کردم و از صمیم قلب خوشحال شدم که یک ایرانی هستم و در وطن خودم زندگی میکنم عقیده ام اینست که وقتی تو وطن خودت باشی هر طور که هست بهتر از این است که در غربت باشی و خوش باشی چون اگر در کشور خودت نباشی همیشه انگار یه چیزی کم داری و این حسرت برای همه عمر در دل خودت و شاید نسللت هم باقی بمونه 1 1