یادداشتهای sangsaboor (24) sangsaboor 1404/5/3 نظام سیاسی در اسلام حسین جوان آراسته 0.0 1 یک کتاب جمع و جور و شسته رفته برای شناخت مساله ولایت فقیه و ساختار نظام سیاسی خواندنی بود 👌🏼 0 2 sangsaboor 1404/5/3 آیین زندگی (اخلاق کاربردی) احمدحسین شریفی 3.7 4 کتاب خوبی هست برای شناخت مبانی اخلاقی مثالهای کاربردی و ساده داره دانشگاهی تدوین شده میشه بهش به عنوان کتابی فرادرسی هم توجه کرد 0 1 sangsaboor 1404/5/3 سیره تربیتی پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) محمد داودی 3.5 1 این کتاب به سبک آموزشی تدوین شده اما در کل کتاب جامع و روانی هست برای شناخت سیره عملی اهل بیت علیهم السلام در زندگی مطالعه این کتاب رو توصیه میکنم به همه انسانهای آزاداندیش... 0 2 sangsaboor 1404/5/3 کآشوب: بیست و سه روایت از روضه هایی که زندگی می کنیم احسان رضایی 3.8 80 خورده روایتهایی متفاوت از دل محرم... هر کسی با امام حسین علیه السلام و روضه روایت و قصهای داره مختص خودش تجربهای که شاید در ظاهر مشابه باشه اما در واقع خاص هست و تکرار نشدنی... کتاب ساده و روانی بود آدمهایی که از روضه و محرم میگویند نویسنده قهار نیستند اما سادگی و صفای روایتهایشان خواننده را همراه میکند با قصه... قشنگ بود... 0 11 sangsaboor 1404/5/3 چرا شیعه هستم؟ محمدرضا حدادپور جهرمی 4.3 3 ساده و روان بود و مستدل 0 1 sangsaboor 1404/4/21 دالرگات ؛ فروشگاه بزرگ خواب و رویا لی می یه 3.9 17 کتاب جالب و متفاوتی بود قصهای از دل خوابها و پردازشگران خواب و رویا در این کتاب زاویه جدیدی به روی خواب باز شده که خواندنش خالی از لطف نیست 🫠 0 3 sangsaboor 1404/4/15 در جستجوی زمان از دست رفته؛ طرف خانه سوان جلد 1 مارسل پروست 4.4 31 کتاب عجیبیه نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم و ادامه ندادم دیگه تو ص ۱۲۱ نیمه تمام موند شاید تو فرصت دیگهای رفتم سراغش اما بعیده با حسی که الان بهش دارم...😐 0 1 sangsaboor 1404/4/14 شماس شامی مجید قیصری 3.7 51 این کتاب روایتی متفاوت از حادثه عاشوراست روایتی از راویان کاخ یزید و میهمانان خارجی کاخ که میشنوند حسین علیهم السلام بر علیه خلیفه خروج کرده... حقیقت کجاست؟ کدام روایت درست است؟ شماس شامی روایت میکند... کتابی مناسب این روزها... التماس دعا 0 2 sangsaboor 1404/3/27 اخلاق جنسی در اسلام و جهان غرب مرتضی مطهری 4.2 22 کتاب های شهید مطهری واقعا عالی هستن این کتاب به بحث اخلاق جنسی و تفاوت جنس زن و مرد میپردازه و نگاه جدید و جالبی داره به این معقوله برای کتابی که سالها پیش نگاشته شده این مباحث هنوز هم نو و بدیع هست 0 2 sangsaboor 1404/2/29 شاید عروس دریایی آلی بنجامین 3.9 108 داستان دختری که در پی یک اتفاق ناگوار و در جریان پژوهش کلاسیش به زندگی عروسهای دریایی علاقهمند میشه و اطلاعات جانبی که از عروسهای دریایی میده واقعا جالبه مفهومی هست و نیاز به تمرکز داره مطالعهاش فراتر از یک کتاب داستانی بهش نگاه کنین 😊 0 3 sangsaboor 1404/2/13 بیوتن رضا امیرخانی 3.9 71 رضا امیرخانی همیشه از نویسندههای محبوبی بود که کتابهاش رو دوست داشتم واقعا اما بیوتن جنس دیگهای داشت و زیاد نتونستم ارتباط بگیرم باهاش ادامه داستان ارمیا در لاس وگاس با انبوهی از افکار پریشان و درگیر با بحران هویت رسالت ارمیا تو لاس و وگاس چیه؟ چیکار میکنه و... و ترجیع بند کعبه آمال منی لاس وگاس روح مناجات منی لاس وگاس آلبالیل والا! 0 4 sangsaboor 1404/1/18 معبد زیرزمینی معصومه میرابوطالبی 4.5 79 خیلی روان و قشنگ بود. تصویر سازیها عالی بودن واقعا... احساسات یه نوجوون قشنگ به تصویر کشیده شده بود... حال و هوای کتاب رو خیلی دوست داشتم و پیشنهاد میدم حتما بخونین🌷😊 0 3 sangsaboor 1404/1/15 پیش از آنکه قهوه ات سرد شود توشیکازو کاواگوچی 3.7 10 به نوعی داستان سفر در زمان بود فانتزی و تخیلی اما داستانهای شیرینی داشت و فضای کافه حس خوبی رو به خواننده منتقل میکرد 0 0 sangsaboor 1404/1/9 ناخدایی دیجیتال: راهنمای تحول سازمان ها در عصر دیجیتال شادی ایراندوست 3.8 4 نکات کلی و جالبی داشت برای شروع کسب و کارهای دیجیتال، لازم هست اما کافی نیست. بیان روانی داشت، نحوه ارائه هم جالب بود و در کل لذت بردم از محتوا، پیشنهاد میکنم مطالعه کنین😊 0 2 sangsaboor 1403/12/23 من ملاله هستم کریستینا لمب 3.2 23 ملاله دختری که در پی پیشرفت و تحصیل است دختری نماد مقاومت و تلاش برای تغییر وضع موجود کسی که تا پای جان برای مسیری که حق هست میایسته و تلاش میکنه... فضای روایت شده از زندگی ملاله برام درسهای بزرگی داشت اگر نیاز به انگیزه دارین این کتاب رو از دست ندین چیزهایی که برای ما امور عادی هست و شاید اصلا به چشممون نیاد برای دخترانی مثل ملاله آرزو و رویای دست نیافتنی بود که براش رنجهای عمیقی رو تحمل کردن... 0 2 sangsaboor 1403/12/23 آتش، بدون دود: گالان و سولماز، درخت مقدس، اتحاد بزرگ (کتابهای اول، دوم و سوم) نادر ابراهیمی 4.7 38 داستان گالان و سولماز ابتداش برام خیلی تخیلی و غیر واقعی بود اصطلاحات و اسمهای نا آشنا با ذهن ارتباط با کتاب رو سخت میکرد اما کنجکاوی برای دونستن سرنوشت آلنی مخاطب رو پای کتاب نگه میداشت تا صفحات تاریخ ورق بخوره و اینچه برون جدید رو به تماشا بنشینه... 0 1 sangsaboor 1403/10/24 درآمدی بر علم اخلاق یحیی حبیبی 4.0 1 کتابی در مورد مکاتب مختلف اخلاقی و نگاه اسلام در مورد اخلاق هست، به شیوه دانشگاهی تدوین شده، در حوزه خودش تقریبا کتاب جامعی محسوب میشه و برای مطالعه مقدماتی در مباحث علم اخلاق کاربردی هست. 0 6 sangsaboor 1403/10/24 انسان شناسی محمود رجبی 5.0 1 برای شناخت مباحث انسان شناسی کتاب جالب و مفیدی هست. نثر نسبتا روانی داره و قابل قبول هست. به شیوه سرفصل درسی تدوین شده که باعث فهم بهتر مطالب میشه. 0 6 sangsaboor 1403/10/10 دختری با هفت اسم هیئون سئو لی 4.0 63 استقامت، صبوری، ایمان به هدف و... مفاهیم ارزشمندی هستند که در شخصیت هیئون سئو لی به خوبی به تصویر کشیده شده. از خوندنش به شدت لذت بردم و امیدوارم روزی بیاد که ظلم ریشه کن بشه در جهان 0 14 sangsaboor 1403/9/29 خانم ها، حقیقت را بگویید سولانژ دلورم 2.5 1 ترجمه ضعیفی داشت و محتوا هم متوسط بود. با متن کتاب نتونستم چندان ارتباط بگیرم، بهتر از این میشد بهش پرداخته بشه، تکرار مطالب زیاد بود و در کل نپسندیدم 0 5