یادداشتهای منزویشم 𖧧 (19) منزویشم 𖧧 7 ساعت پیش کویر علی شریعتی 4.1 9 بخوام ساده بگم واقعا زبان شاعرانهی کتاب برام دلنشین بود و از خوندنش لذت بردم. 0 0 منزویشم 𖧧 1404/4/24 فارنهایت ۴۵۱ ری بردبری 3.9 42 انتخاب این کتاب هم بیشتر به خاطر مقدمهاش بود و نثر خاصش که به گفتهی خودش :« نثری که بیشتر به شعر می ماند تا نثر »... اینش جالب بود... با این که این کتاب در سالهای خیلی قبل نوشته شده ولی حسش تازهست و اتفاقاتش هم زیاد دور نیست شاید خیلی نزدیک هم باشه... در مورد نویسنده اش هم میتوانم بگویم فقط اسمش را شنیده بودم ولی الان که این کتاب را خواندهم، میتونم بگم عاشقش شدم. (یادداشت برای ۴ سال پیشه) 0 3 منزویشم 𖧧 1404/4/24 عشق در برابر عشق امید کوره چی 3.9 27 داستانیه که شخصیت اصلی آن -هرمز- میره که امام حسن ع رو ملاقات کنه... این کتاب رو پیارسال خوندم، شاید همهی جزئیات داستان یادم نیاد ولی حسّی که بعد از خوندنش داشتم، خیلی زیبا و قشنگ بود... پیشنهاد میکنم که بخونید. 0 2 منزویشم 𖧧 1404/4/22 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 424 حقیقتاً نمونهای از کتابهایی که توی داستان غرقت میکنه، هست. فضای داستان تاریکه. تنها جایی که حس میکردم صحنه برام روشن و گرم و پرنور میشه، همونجایی بود که «سورمه» از دریچهی زیرزمین برای آیدین روزنامه مینداخت. تنها نور، موقع بازشدن همون دریچه بود. اینجا هم شخصیّتها رو میشه نماد یه قشر از جامعه درنظر گرفت. خلاصه لذّت بردم و خب؛ مغموم. 0 6 منزویشم 𖧧 1404/4/22 پنج گفتار حسن رحیم پورازغدی 5.0 1 مجموعه دیدگاههای حسن رحیمپور ازغدی که برگرفته از نشستها یا سخنرانیهاش و ... هست که جمعآوری شده و موضوعاتی چون مدرنیته و جهانیسازی و ... رو بررسی میکنه. 0 2 منزویشم 𖧧 1404/4/21 بر جاده های آبی سرخ: بر اساس زندگی میرمهنای دغابی (کتاب چهارم) جلد 2 نادر ابراهیمی 4.5 7 نوشتههای نادر ابراهیمی همیشه متفاوت بوده برام و این کتاب از کتابهایی هست که غرق داستان و کلمات میشی... اصل ماجرا در ستایش دلاوریهای میرمهنای دُغابی هست در برابر بیگانگانی که چشم به ایران دوختن... 0 9 منزویشم 𖧧 1404/4/21 کار عمیق کال نیوپورت 3.7 58 همونجور که از اسمش پیداست در مورد چیزهایی که باعث میشن ما کار عمیقی داشته باشیم صحبت میکنه. اینکه چطور میتونیم عوامل حواسپرتی رو دور کنیم، اصلا چرا باید اینکار رو بکنیم و ... از این نویسنده کتاب دیگهای که قبلا خوندم و واقعا تاثیر گذاشت تو زندگیم کتابِ مینیمالیسم دیجیتال بود. 0 5 منزویشم 𖧧 1404/4/21 ابله فیودور داستایفسکی 4.3 85 توی این کتاب مهمترین چیزی که شما رو جذب میکنه، شخصیتهای کتاب هست که هر کدوم میتونه نمایندهی یه طیف شخصیت توی جامعه باشه. شخصیت اصلی که پرنس میشکین هست و داستان حول ایشون میچرخه و تفاوت ایشون رو در نوع نگاه و رفتارش نسبت به بقیه حتما حس میکنید. یک بحث مهم دیگه تو این کتاب، بحث قدرت پول در ارزشگذاری انسانها بود... 0 10 منزویشم 𖧧 1404/4/21 اسرائیلی که من دیدم؛ نه صلح، نه حرف اضافه؛ خاطرات خبرنگار عرب از سفر سال 1996 به شهرهای صهیونیست نشین و مسلمان نشین فلسطین اشغالی عاطف حزین 4.1 23 همونجور که روی جلد کتاب هم نوشته: خاطرات خبرنگار عرب از سال ۱۹۹۶ به فلسطن اشغالی هست. مهمتر اینکه راوی این کتاب طرفدار صلح با صهیونیستهاست و نتیجهای که از این سفر میگیره خیلی جالب و اثرگذاره. 0 3 منزویشم 𖧧 1404/4/21 دختر شینا بهناز ضرابی زاده 4.2 145 خاطرهی قدمخیر محمدیکنعان همسر شهید حاج ستار ابراهیمی. به جرئت میتونم بگم این کتاب یکی از بهترین خاطراتی بود که خوندم و انقدر که روایت خوبی داشت یه روزه تمومش کردم. پیشنهاد میدم که بخونید. 0 1 منزویشم 𖧧 1404/4/21 پسر ایرانی: سرگذشت واقعی داریوش سوم و اسکندر مری رنولت 4.0 1 این کتاب رو اتّفاقی شروع به خوندن کردم و با اینحال یکی از کتابای خوبی بود که خوندم و خیلی دوسش داشتم. داستان جذّابی داره و جزو اون دسته از کتابهاست که دوس داری ادامهش بدی. اگه تصمیم به خوندنش گرفتید، حتماً پیشگفتار مترجم رو بخونید. 0 1 منزویشم 𖧧 1404/4/21 درباره فلسطین ایلان پاپه 3.8 2 بخش اول این کتاب گفتگوهای بین این دو شخص هست حول گذشته، اکنون و آیندهی اتّفاقات مرتبط با فلسطین. البته این گفتگوها برای سال ۲۰۱۴ هست و با اینحال وضعیتی که گفته میشه رو الان هم میشه حس کرد. بخش دوم هم بازتابهاست؛ که در مورد جنایات اسراییل و نسلکشی و موارد دیگه صحبت میکنه. 0 2 منزویشم 𖧧 1404/4/21 شازده احتجاب هوشنگ گلشیری 3.5 56 نگم براتون که من چهقدر سرِ خوندن این کتاب با چالش مواجه شدم. برای من به شخصه خیلی گنگ و سختفهم بود تا جایی که بعد از سیصفحه خوندن دوباره از اول شروع به خوندن کردم. شخصیتها گم میشدن و دیونه شدهبودم. این موضوعات دلیلی بر بد بودن این کتاب نیست. صرفاً گفتم تا بگم سبک خودش رو داره. در نهایت بعد از اینکه در مورد کتاب اطلاعات کسب کردم، داستان برام بازتر و روالتر شد. میتونید بخونید برای به چالشکشیدن سطح اعصاب و روانتون. 3 34 منزویشم 𖧧 1404/4/21 ملکوت بهرام صادقی 3.7 59 صحبت در موردش توی چند سطر نمیگنجه. موقع خوندن واقعا لذّت بردم و داستان سورئالی داشت. بعد از خوندنش صحبتهای دوستانم رو در موردش شنیدم و خب بیشتر از پیش متوجّه شدم ارزش داره که خونده بشه. 0 2 منزویشم 𖧧 1404/4/21 سال بلوا عباس معروفی 4.2 181 این کتاب داستان تلخی داشت ولی لطافت عشق رو ما بین حوادث تلخ احساس میکردم. این شیرین بود برام. 0 3 منزویشم 𖧧 1404/4/21 بی زمستان: سفرنامه و عکس های تاجیکستان، آذربایجان و گرجستان منصور ضابطیان 3.6 43 همونطور که روی جلد کتاب نوشته شده، این کتاب سفرنامهست. بعد از خوندناش متوجّه شدم سفرنامهها هم میتونن جالب باشن، هم اطلاعات عمومیت رو بالا میبرن و هم حسّ و حالِ هر کشوری رو بهت منتقل میکنن، همچنین آداب و رسوم و فرهنگ. اینکه چرا اسم کتاب با این عنوان هست رو هم نویسنده توی مقدّمه توضیح میده. همین. 0 1 منزویشم 𖧧 1404/4/12 عربیکا یامین پور 4.2 60 این کتاب برام با جملهی زیبایی شروع شد. یکی از چیزهایی که این کتاب رو جالب میکنه، نزدیک بودن زمان اتفاقات داخل کتاب هست که باعث میشه شما کاملا ماجرا و موضوعات رو درک کنی و پیوند عمیقی برقرار کنی. و اینکه دومین سفرنامهای بود که خوندم و نظرم در مورد سفرنامهها کاملا مثبته. در مورد قلم خوب جناب یامینپور هم که نیازی نیست چیزی بگم. 0 1 منزویشم 𖧧 1404/4/12 ناخلف حسام آبنوس 3.4 6 این کتاب در مورد شخصی به نام «عبدالله» هست که وارد گارد شاهنشاهی میشه و بقیهی ماجرا حول این محور اتفاق میافته. شروع کتاب جالب بود برام و چون روایت داستان خطی نبود، قشنگترش میکرد. داستان خیلی روان نوشته شده بود و تصویرسازی خوبی هم داشت. یک مورد منفی از نظرم این بود که وقوع بعضی اتفاقات داستان با توجه به پیشزمینههایی که برای اون اتفاق چیده میشد، ضعیف بود و ساده؛ که باعث میشد آب سردی باشه به آتش هیجانی که داریم. جملهی آخر کتاب رو واقعا دوست داشتم و شاید میتونستیم از اینجور جملات ناب زیاد داشته باشیم تا ضربههایی رو داشته باشیم تو داستان. در کل کتاب خواندنیای هست و روایت داستان باعث میشه پیگیر داستان باشید. 0 3 منزویشم 𖧧 1404/4/10 تنگسیر صادق چوبک 4.2 53 به شدّت پیشنهاد میکنم. رمان بسیار خوبی هست. چیزی که باعث شد لذّت این کتاب برام دوچندان بشه، زبان محلی و پرداختن به جزئیات در توصیفها بود. مورد دیگه اینکه امید رو توی سیر داستان میبینید. براساس داستان واقعی نوشته شده. 0 3