یادداشتهای محدثه زارع (22) محدثه زارع 1403/7/18 خط مقدم 4.6 22 شاید نیاز بود هزار ستاره بدم برای هر ایرانی چه در خارج و چه در داخل خوندن این کتاب از نون شب واجب تره. 0 6 محدثه زارع 1403/7/3 آقازاده ها: گذری بر زندگی آقازاده های شهید و پدرانشان زهرا جابری 1.0 1 دوسش نداشتم. واقعا دوسش نداشتم. و پیشنهاد نمیدم. خوندمش چون دوست نداشتم رهاش کنم. یه خورده عصبانی ام از نویسنده اش. از اینکه چقدر موضوع کتاب بی بدیل بود و چقدر میتونست جذاب نوشته بشه ولی خسته کننده بود مثل شربت خوردمش. آرام آرام و شمرده شمرده. 0 4 محدثه زارع 1403/6/3 دومین نشان مردی مهرداد صدقی 3.8 22 کتاب طنز بود ولی نه اصلا در حد آبنبات ها . ته تهش لبخند روی لب. 0 4 محدثه زارع 1403/3/14 نخل و نارنج یامین پور 4.4 173 زندگی نامه کسی که باهاش تو کتاب کهکشان نیستی آشنا شدم. دوسش داشتم ۷ 0 2 محدثه زارع 1403/2/26 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 181 این کتاب را دوبار خوانده ام! دوست دارم دوباره بخوانم و دوباره بخوانم و دوباره بخوانم. بخوانم نه! هضم کنم حفظ کنم زندگی کنم 0 11 محدثه زارع 1402/3/15 من دیگر ما: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچکتر جلد 1 محسن عباسی ولدی 4.2 13 نیاز دارم دوباره بخونمش. ارزش دوبار خوندن رو بی شک داره. خیلی روون. قابل فهم. دردسترس... 0 10 محدثه زارع 1402/3/5 آبنبات نارگیلی جلد 4 مهرداد صدقی 4.4 65 خیلی باهاش خندیدم. جوری که اشکم در اومد ...بهش فکر میکنم میخندم. بازم دوست دارم جلدای جدیدش بیاد بازم باهاش بخندم. هر وقت حس کردید نیاز به خنده دارید بخونیدش . 0 18 محدثه زارع 1402/1/13 منشور تربیت: شرح نامه 31 نهج البلاغه محمدعلی انصاری 5.0 3 این کتاب را در تولد سی سالگی ام هدیه گرفتم و خواندن آن یک سال و نیم به طول انجامید. یک بار خواندن کافی نبود. پر بود از معنا. پر بود از آموزش. پر بود از فهمیدنی ها. چه وصیت نامه ایی بالاتر از وصیت نامه امام علی )ع( به امام حسن(ع) ؟ خیلی مشتاقم تا تدرس این کتاب را هم گوش بدهم و نکته بردارم شاید در درکم و عملم اثرگذار تر باشد؟ تدریس کتاب منشور تربیت توسط دکتر محمدعلی انصاری سی جلسه در سامانه منیب به رایگان وجود دارد 1 10 محدثه زارع 1402/1/12 آب نبات پسته ای مهرداد صدقی 4.3 79 دوست داشتم کتابو بخونم. ولی سه امتیاز دادم. ابنبات هل دار یه چیز دیگه بود ... 0 15 محدثه زارع 1402/1/6 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 256 به زور میتونم کتابو ول کنم و برم به زندگیم برسم. خیلییییی خنده دار و جذابه. واقعا دستمریزاد به جناب صدقی 0 28 محدثه زارع 1401/12/9 قرآن کریم هو 5.0 2 کدام کتاب خواندنی تر از قرآن؟ کتابی که خداوند میفرماید: اقرا...! ... بخوان... قرآن به قول عزیزی، خواندنی ترین نخوانده شده دنیا.... 0 42 محدثه زارع 1401/11/29 چه کسی باور می کند، رستم روح انگیز شریفیان 4.0 4 این کتاب را روزگاری خوانده بودم که داعیه نویسنده شدن در سر میپروراندم. ۳ یا ۴ بار آن را خوانده بودم و از خط خطش لذت بردم و سرشار شده بودم از شوق. یادم هست دفعه اول چیزی سر در نیاورده بودم. دفعه دوم فهمیدمش و دفعات بعد بیشتر و بیشتر. آنچنان که کل کتاب را خط به خط برای مادرم خوانده بودم و حالا که فکر میکنم چه صبری داشت مادرم و چه گوش شنوایی.... 0 24 محدثه زارع 1401/11/29 چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.8 131 این کتاب را سالها قبل خوانده ام...شاید بیش از ۱۵ سال قبل... روایت زنی خانه دار.... سه بار آن را خوانده بودم و سرشار از لذت شدم 0 15 محدثه زارع 1401/11/28 کراماتی از مهدی موعود (عج) زینب محمودی 3.0 1 برای شناخت بیشتر نسبت به امام زمان و داشتن اطلاعات بهتر فکر میکنم بهتره برم سراغ کتاب دکتر محمدعلی انصاری. ولی با خوندن این کتاب برای اولین بار به شدت دلم هوس جمکران کرد. هیچ وقت سعادت رفتن به جمکران نداشتم ولی با خوندن این کتاب مدام دلم میخواد برم. 0 17 محدثه زارع 1401/11/22 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 248 دوسش داشتم برام جالب بود به این نتیجه رسیدم کاشکی منم بیشتر از دین بدونم. ولی میشد خاطرات رو گفت به یه نویسنده تا بهتر بنویسه. ولی در مجموع راضی بودم که خوندمش 1 29 محدثه زارع 1401/11/17 درگاه این خانه بوسیدنی است زینب عرفانیان 4.7 55 مدتها هست برنامه ریزی ماهانه میکنم و اندکی است که در کنار برنامه ریزی ماهانه، رو آورده ام به برنامه ریزی روزانه. خیلی متمدن و شیک میخواستم این کتاب را پیش ببرم. ولی ب بسم الله را که شروع کرده ام نتوانستم رهایش کنم. خواندم و اشک ریختم. خواندم و بهت زده شدم. شاغلم. خانه دارم. همسر و فرزند کوچکی دارم. سی ثانیه اگر وقت گیر میاوردم کتاب را دستم گرفتم. دو روزه ۱۷۰ صفحه را خواندم و سراسر اندیشه شدم 3 29 محدثه زارع 1401/11/15 زن از منظر قرآن محمدعلی انصاری 5.0 1 این کتاب را اوایل مهر امسال شروع کردم. زمانی که شعار عده ایی زن، زندگی، آزادی بود. خط و راهنما برایم این کتاب بود. اینکه قرآن چه میگوید؟ و برایم روشن کننده بود. آرام خواندم. آرام و مستمر. بر هر زنی خواندن این کتاب واجب است. خیلی از اشتباهات را متوجه میشویم و جواب میگیریم. کتاب پر است از قرآن، تفسیر و احادیث . 0 8 محدثه زارع 1401/11/4 دا سیده اعظم حسینی 4.3 58 وقتی دوم دبیرستان بودم برای هدیه روز تولد از دوستام خواسته بودم برام بگیرنش. ناگفته نمونه که خودشون ازم پرسیده بودن چی لازم داری؟ و من گفته بودم : دا! خلاصه اینکه این کتابو خوندم و گریه کردم. خوندم و گریه کردم و این در من نهادینه شد که باید قدر خیلی چیزا رو تو این مملکت آشفته بدونیم 0 26 محدثه زارع 1401/11/4 کوری ژوزه ساراماگو 4.1 157 خوندن این کتاب مربوط میشد به زمانی که داعیه و هدف نویسندگی داشتم. حدودا وقتی ۱۵ ساله بودم. خوندنش منو برده بود به یه دالانِ تو در تو و گیج کننده. هنوزم که هنوزه وقتی بهش فکر میکنم میگم خداروشکر که کوری مسری نیست. خداروشکر که کور نیستم. خداروشکر مجبور نیستیم از آب جمع شده تو توالت فرنگی بخوریم. اصلا یه وضع عجیب و غریبی. خلاصه کتاب خوبی بود 0 3 محدثه زارع 1401/11/2 مثل ها و قصه هایشان: قصه های اردیبهشت مصطفی رحماندوست 5.0 1 این کتابو تازه تموم کردم دوسش داشتم بعضی از قصه هاش رو با شدت بیشتری دوست داشتم. ازون مدل کتابایی که خسته از بیرون میای و حال نداری حتی جورابتو در بیاری و فقط دوست داری لم بدی و یه کتاب بگیری بخونی تا خوابت ببره. چون هم داستانای کوتاه داره. هم جمله های کوتاه. 0 0