معرفی کتاب چه کسی باور می کند، رستم اثر روح انگیز شریفیان

چه کسی باور می کند، رستم

چه کسی باور می کند، رستم

3.9

1399/9/5

زن و شوهری مهاجر در قطار رهسپار سفری دراز هستند. زن در انزوای خود خواسته، با گذر از ایستگاه شهرها و مراحل عمر، روابط خویش را با شوهر و دختر، با خانواده و دوستانش در خاطره مرور می کند و به بازشناسی تازه ای از روح عاشق و صبور خود می رسد. بازاندیشی روان شناسانه آوارگی و نیاز به پیوندیابی با ریشه ها، اسطوره عشق و وطن محور اصلی این رمان است.

لیست‌های مرتبط به چه کسی باور می کند، رستم

سامان

سامان

1403/9/30

خانمی که چند اسم داره در حال سفر با قطار توسط همسرشه که در این مسیر سفر،ما قراره گریزی بزنیم به گذشته زندگی این خانم از کودکی تا به امروز.زنی که این روزها روزگار خوشی نداره و احساس خوشبختی نمی‌کنه و به جاش به گذشته گرم و پر از صفای خودش رجوع می‌کنه،گذشته ای که رد پایی از عشق هم وجود داره.نویسنده خیلی خوب تونسته از پس شخصیت اصلی بر بیاد.مفاهیمی مثل درد غربت و مهاجرت و ماندن در گذشته شیرین و غوطه ور شدن در حال مزخرف فعلی رو بسیار خوب توضیح داده.شخصیتهای فرعی کتاب هم خوب از آب در اومده اند.با قطعیت زیادی می‌تونم بگم خانمها بهتر میتونند نسبت با آقایون با این کتاب ارتباط برقرار کنند چون نویسنده خیلی احساسات ظریف و زنانه یک زن رو تو کتاب آورده.فضای کتاب از همون ابتدا تا انتها آدم رو همراه خودش می‌کنه و لازمه بگم که غم داستان زیاده.با داستانی طرفیم که شخصیت ها پر از حسرت اند و امان از حسرت که مثل موریانه روح آدمی رو می‌خوره.نشون دادن احساسات مختلف شخصیت اصلی داستان خیلی خوب انجام شده.از خواندن این کتاب راضیم و به گمانم از آثار خوب ادبیات معاصرمون در بیان روحیات و احساسات یک فرد می‌تونه باشه.

Merged review: