یادداشتهای حنانه حاجی زاده (55) حنانه حاجی زاده 1403/4/24 عبد صالح خدا سیدعلی خامنه ای 4.6 15 برای جوانی مثل من که ندیده عاااااشق و شیفته شخصیت مرد بزرگی مثل امام خمینی (ره) شده، شنیدن وصف ایشان از زبان کسی که خودش در جوانی مرید مرام و مسلک ایشان بوده و در تک تک لحظات حساس این انقلاب در کنار ایشان بوده، خیلی شنیدنیه. خیلیییییی 0 1 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 آن ها فاضل نظری 4.1 41 هر چه می خواهمت از یاد برم ممکن نیست من تو را دوست نمی دارم اگر بگذاری -------------------------------------------------------------------- نفس نمی کشم این آه از پی آه است آه آه آه... 0 1 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 زخم داوود سوزان ابوالهواء 4.3 71 عاشقانه ای در بطن حوادث جانکاه فلسطین.... 0 2 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 ساجی: خاطرات نسرین باقرزاده همسر شهید بهمن باقری بهناز ضرابی زاده 4.4 41 حقیقتش اواسط کتاب خسته شدم. به نظرم اتفاقات کتاب کشش این تعداد صفحه رو نداشت که تازه بخوان اتفاقات بعد از شهادت شهید رو هم در جلد بعدی بیارن. ولی خب در برخی جاها با نسرین همراه شدم و سعی کردم درکش کنم. اما به اندازه دیگر دوستان در گروه همخوانی مون، احساساتم رو درگیر خودش نکرد. پ. ن: نسخه صوتی کتاب رو با صدای خانم فضه سادات حسینی گوش دادم. گوینده کارش رو حقیقتا خیلی خوب انجام داده بود. 1 1 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 زن آقا (سفرنامه) زهرا کاردانی 3.9 67 ساده، صمیمی، شیرین و بی تکلف بود. "پدرم این طور وقت ها می گفت: «خوب نگاه کنید چیزی جا نمونده باشه. اگر چیزی جا بذارید، دوباره بر می گردید.» برگشتم سمت خانه. پنجرهٔ خانه به مسجد هنوز باز بود. گیرهٔ روسری ام را باز کردم. گذاشتمش زیر پنجره. آن هوا را دوباره نفس کشیدم. روسری ام را گره زدم و رفتم...." تاریخ مطالعه: روز های پایانی رمضان ۱۴۰۲ وقتی برنامه داشتم که این رمضان بخونمش تو چه حال خوشی بودم و اما وقتی شروعش کردم دلم چجوری گرفته بود.... 0 1 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 کتاب فاضل نظری 4.1 47 "کارزار" گر عقل پشت حرف دل "اما" نمی گذاشت تردید پا به خلوت دنیا نمی گذاشت از خیر هست و نیست دنیا به شوق دوست می شد گذشت، وسوسه اما نمی گذاشت اینقدر اگر معطل پرسش نمی شدم شاید قطار عشق مرا جا نمی گذاشت دنیا مرا فروخت، ولی کاش دست کم چون بردگان مرا به تماشا نمی گذاشت شاید اگر تو نیز به دریا نمی زدی هرگز به این جزیره کسی پا نمی گذاشت گر عقل در جدال جنون مرد جنگ بود ما را در این مبارزه تنها نمی گذاشت ای دل! بگو به عقل که دشمن هم اینچنین در خون مرا به حال خودم وا نمی گذاشت ما داغدار بوسهٔ وصلیم چون دو شمع ای کاش عشق سر به سر ما نمی گذاشت... 0 0 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 پری دخت: مراسلات پاریس طهران حامد عسکری 3.7 116 خیلیییییی دوستش داشتم ایده اش جدید و جالب بود و بسیاااار عاشقانه لطیف و غمناکی داشت و منم که عاشق عاشقانه های غمناکم... 0 0 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 قرار بی قرار شهید مصطفی صدرزاده فاطمه السادات افقه 4.3 5 پیچیدن عطر خاطرات شهدا تو این شلوغ پلوغی ها، لا به لای لحظه های زندگی رو دوست دارم....(: یاد شهدا، وسط این تهران مدرن و آلوده(!)، به زندگی آدم حال و هوای معنوی میده و یادمون می اندازه چه قدر درگیر روزمرگی شدیم و یادمون رفته ابد در پیش داریم... آقا مصطفی یکی از اولین شهدایی هست که تونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم. امیدوارم یه عنایت و نیم نگاهی هم به ما بکنن و اون جمله "حواسم بهت هست" شون درباره ما هم صدق بکنه... پ. ن ۱: کتاب صوتی واقعا قلبم رو لمس میکنه و گوش کردنش وسط ترافیک راه رفت و برگشت، جز لذت بخش ترین دلخوشی های زندگیمه. خدایا این دلخوشی ها رو از ما نگیر:) پ. ن ۲: من بین کتابخوان ها جزو اون دسته از عجیب غریب هایی هستم که فیلم رو به کتاب ترجیح میدم. 0 1 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 عصایت را به میله های زندان بزن، موسی: زندگی نامه امام موسی صدر فرشته مرادی 4.1 11 امام موسی صدر برای همیشه رفت جزو لیست الگو های زندگی ام! مخصوصا در زمینهٔ زیست جهادی و تشکیلاتی، سیره شون خیلی حرف برای گفتن داشت. در ضمن صفحه آرایی و نوع روایت کتاب هم بسیار جذاب و زیبا بود و من رو کاملا همراه خودش کرد. #حلقه_مطالعاتی_انجمن 0 0 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 شب های پیشاور محمدحسین سلطان الواعظین 4.6 19 در خانه اگر کس است، یک حرف بس است...! هر آدم عادل و حقیقت جویی با این گفته ها راه حق و حقیقت رو پیدا میکنه، مگر اینکه مغرض و به گفته قرآن ظالم باشه...! 0 1 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 یکی بود سه تا نبود مهدی کفاش 4.0 2 خیلی گیجم... نمیدونم چه امتیازی بدم... ۵ برای ابهام جذاب داستان ۳ برای گنگی مفهوم کتاب یا... داستانی درباره غیبت و انتظار که در عین حال درباره هر چیزی بود جز غیبت و انتظار...! خیلیییی عجیب بود واقعا نمیدونم چی بگم! ________ الان بعد از اینکه یکی دو هفته از خواندنش گذشته، دوباره اومدم و نظرم رو از ۴ ستاره به ۳ ستاره تغییر دادم. این سه ستاره هم برای داستان جذابش. ولی هیچی به آدم اضافه نمیکنه! 0 0 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 رسول مولتان: روایتی از زندگی سردار فرهنگی، شهید سیدمحمدعلی رحیمی به روایت همسر شهید: مریم قاسمی زهد زینب عرفانیان 4.3 20 کسانی به امام زمانشان خواهند رسید که اهل سرعت باشند! و الا تاریخ کربلا نشان داده که قافله حسینی معطل کسی نمی ماند... شما اهل سرعت بودی. روزی ۱۶ ساعت برای اسلام و انقلاب کار کردی. من چی؟ خسته ای که مدام جا میمونه و عقب می افته... چیزی جز یه معجزه نمیتونه من رو به اون قافله برسونه. دستم رو بگیر و با خودت ببر که سخت نیازمند معجزه ام.... تاریخ اتمام: ۴ محرم الحرام سال ۱۴۴۵ قمری پ. ن: نسخه صوتی کتاب رو گوش دادم. 0 2 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 بیان قرآن: تفسیر سوره ی ممتحنه 4.7 5 به شخصه خیلی شرمنده ام که این قدر از قرآن دورم... برای مایی که این همه ادعای مذهبی بودن میکنیم و مثلا آدم های کتاب خوانی هستیم، دور بودن از اصلی ترین کتاب دنیا اصلا قشنگ نیست... به همین دلیل این ماه رمضان تصمیم گرفتم یه مقدار بیشتر با قرآن انس بگیرم شروع کردم به جز خوانی، اما دیدم فهم و یادگیری اونقدر زیادی توش نیست، برای همین به توصیه خود حضرت آقا در ماه رمضان که میگن تدبر در قرآن رو هم در کنار قرائتش داشته باشید، در کنار اون روش، شروع کردم به خوندن این کتاب که نیمه شعبان با کلی ذوق و شوق از کتابفروشی جمکران خریده بودم:) خیلی عالی بود و خوشحالم که اگر از این به بعد، وقتی اسم سوره ممتحنه رو جایی بشنوم، ازش یه ایده ای تو ذهنم دارم و امیدوارم از این به بعد با این سوره انس بیشتری بگیرم پیش به سوی اون یکی سوره از همین مجموعه، یعنی سوره مجادله...! ^o^ 0 0 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 اسرار ماه رجب و مراقبات و مناسک آن همراه با آداب اعتکاف محمدتقی فیاض بخش 4.5 20 تا حالا اصلا به اهمیت این ماه توجه نکرده بودم! این کتاب انگار یه دستی بود که تکونم داد تا به خودم بیام و اواخر این ماه رو دریابم... محض تامل و تلنگر، کتاب خوبیه با این لینک می توانید "ادب حضور ۱" را از طاقچه بخوانید :) https://taaghche.com/book/38876 0 0 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 مهاجر سرزمین آفتاب؛ خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 4.5 143 در حالی تمومش کردم که اشک و لبخندم با هم ممزوج شده بود.... 0 0 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 دو زن و یک مرد بنت الهدی صدر 3.5 2 امتیاز: ۲.۵ / به صورت صوتی گوش دادم. خب ایدهٔ اولیه جالب بود، ولی فقط همین! من با انتظار نسبتا زیادی سراغ این کتاب اومدم، در حالی که تقریبا هیچ چیز از ایشان و کتاب هاشون نمی دونستم (شاید انتظار بالام برای این بود که متوجه شدم شهیده بنت الهدی صدر که یک پیشینهٔ اندکی از خانواده شون داریم، کتابِ داستانی نوشتند. پس بریم ببینیم چیه!) ولی نویسنده با کمک گرفتن از یک ایده و در قالب یک سری نامه، می خواست ما رو متقاعد کنه تا به خدا و قرآن و دین باور داشته باشیم. البته درسته که پیام کتاب خیلی تو ذوق میزد و یک جور هایی شبیه منبر شده بود و آخر کتاب هم با یک جملهٔ "هر دو آن ها ازدواج کردند و خوشبخت شدند." خیلی سریع و هول هولی تموم شد، ولی نفس این که تو اون زمان، وقتی کل خاندانت کتاب های عمیق و جدی در باب اسلام و مفاهیم اش می نویسن، تو سعی کنی در قالب داستان مفاهیم والای دینی رو بین جوان ها جا بندازی، اونم وقتی که این مدل کتاب احتمالا اصلا باب نبوده، ارزشمنده و فقط هنر یک زن میتونه باشه! 0 0 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 کار باید تشکیلاتی باشد: مجموعه بیانات مقام معظم رهبری درباره ی تشکل و کار تشکیلاتی سیدعلی خامنه ای 4.1 27 "در جمهوری اسلامی، هر کجا که قرار گرفته اید، همان جا را مرکز دنیا بدانید و آگاه باشید که همه کار ها به شما متوجه است." بر همه کسانی که می خواهند یک کار تشکیلاتی موفق بکنند، لازم و واجب است که این کتاب را بخوانند تا رهنمود های آقا، همیشه در طول مسیر گوشه ذهن شان باشد. ان شاءاللّه خدا به برکت جمع و تشکیلات، توان و ظرفیت ما را بالا ببرد. #انجمن_دوست_داشتنی_من ۱۴٠۲/۳/۱۷ بعد از اولین جلسه شورا 0 0 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 رسم جهاد: تجربه های کار جمع در جهاد سازندگی به روایت حسینعلی عظیمی علی مشایخی 4.3 8 چه گوهر گرانبهایی بوده این جهاد! پر از تجربه های مدیریتی و تشکیلاتی و مهندسی ناب در سطح کلان. در خلال خوندن این کتاب، خیلی به تاثیر ساختار ها بر فعالیت ها فکر کردم. هیچ وقت فکر نمی کردم ساختار اینقدرررر روی فعالیت تاثیرگذار باشه...! راستی چه قدر حسرت زندگی در دوران اوایل انقلاب رو می خورم... دوران طلایی ای بوده که مشابهش به نظرم دیگه پیش نمیاد... 0 1 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 نعمت جان: روایت زندگی صغری بستانک امدادگر بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک سمانه نیکدل 4.3 6 خیلی دوستش داشتم چون خیلی قشنگ نقش زنان در جنگ و پشتیبانی از نیرو ها رو نشان داد. تکلیف محوری شخصیت داستان و این که هر جا بهش نیاز بود سریع حاضر میشد و خسته نشدن هاش خیلی من رو به فکر فرو برد. چون الان هم وضعیت همینه. ما تو نوع دیگه ای از جنگ هستیم و باید ببینیم کجا بهمون نیازه و بنا به تکلیف سریع خودمون رو تجهیز کنیم و بریم جای خالی رو پر کنیم. 0 1 حنانه حاجی زاده 1403/4/24 ملداش مهدی کردفیروزجایی 3.6 13 برای اشنایی با فضای روحانیت خوندمش ولی خب چیز خاصی بهم اضافه نکرد. فقط یه داستان روان و ساده از خاطرات تبلیغ یه طلبه بود. 0 0