یادداشتهای علی ترکمانی (24) علی ترکمانی 3 روز پیش جای خالی سلوچ محمود دولت آبادی 4.1 147 این کتاب عمیق،دارای ارزش ادبی،دارای ارزش خواندن و پر از اندوه و درس عبرت و صحنه هایی بود که میتوانند واقعی باشند. واقعا این اسم بهترین اسم برای کتاب بود:جای خالی..... در این کتاب با یک مادری آشنا میشوید که تاثیرگذارترین آدم داستانه. در این کتاب تفاوت انسان ها با یکدیگر کاملا واضحه حتما بخونید ضرر نمیکنید. با اینکه داستان را کامل کامل کامل درک نکردم باز هم دوستش داشتم. 1 3 علی ترکمانی 3 روز پیش رویای آدم مضحک: هفت داستان کوتاه فیودور داستایفسکی 3.8 26 چند داستان کوتاه جذاب و برخی طنز کروکودیل داستانی بود که خیلی رو من اثر گذاشت چون پارادوکس داشت هم طنز بود هم گریه دار واقعا آثار داستایوفسکی آدم را حیرت زده میکنه🔥🔥 2 3 علی ترکمانی 1404/4/19 آخرین روز یک محکوم به همراه کلود بی نوا ویکتور هوگو 3.9 67 به جرعت میگم بهترین کتابی بود که تو عمرم خوندم کتابی فلسفی و پر از درس و عبرت های عمیقی که از یک فردمحکوم به اعدام گرفتم. عاشق این کتاب شدم تو ذهنم حک شد.. ویکتور هوگو عالیه عالی... این کتاب که نشر چشمه هست به دو داستان تقسیم شده که یکی از یکی بهتر و فلسفی تر. من داستان <<کلود بی نوا >>>رو هم خیلی دوست داشتم و تاثیر گذار بود کتاب رو لو نمیدم تا شما هم بخونید اما اون کار عجیبی که در آخر داستان روی کلود بی نوا انجام شد به نظر من باید انجام میشد . البته عجیب نبود ولی باید انجام میشد. نظر شما چیه؟ حتما بخونید این شاهکار رو خواهشا... 2 13 علی ترکمانی 1404/4/12 نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 233 کتابی غمگین و ارزشمند و لازم تفکر عمیق هرکسی باید بخونه 2 12 علی ترکمانی 1404/3/31 خاطرات یک آدم کش یونگ-ها کیم 3.6 116 در بخش های مختلف کتاب نوشته های فلسفی و ارزشمندی بود ولی داستان واضح و خوب نبود ارزش یک بار خوندن داره 4 6 علی ترکمانی 1404/3/15 شوالیه ناموجود ایتالو کالوینو 3.7 10 بارون درخت نشین رو بخونید که بهتره ایتالو کالوینو ایده ی خوبی داشت تو این کتاب اما میتونست بهتر داستان رو بنویسه 2 11 علی ترکمانی 1404/3/15 سه شنبه با موری میچ آلبوم 3.7 166 خیلی تعریفشو شنیده بودم اما خیلی جالب نبود کتابی معمولی بود و حال نکردم 7 3 علی ترکمانی 1404/3/15 1984 جورج اورول 4.2 201 برای دومین بار خوندم تا صفحه 100 و برای دومین بار خوب نفهمیدمش خیلی سخت توضیح داده حوصله ندارم بخونم 😂😂 نمیدونم بقیه چطوری حال کردن باهاش قلعه حیوانات رو دوست داشتم چون واضح بود ولی این ... شاید بعدا یک بار دیگه صوتی شو گوش بدم ولی میدونم اگه گوش بدم، وسط داستان گوشی رو پرت میکنم تو دیوار همانطور که الان کتابو پرت کردم😂 2 4 علی ترکمانی 1404/3/11 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.1 484 عالیه ارزش خواندن داره 2 9 علی ترکمانی 1404/3/9 آبنبات دارچینی جلد 3 مهرداد صدقی 4.4 93 دلم برای ایرانیانی که این کتابو نخواندن میسوزه البته اول از آبنبات هل دار و بعد پسته ای و ... برید جلو چون به ترتیب هستن حتما بخونید،حتما، چون شادتون میکنه 0 12 علی ترکمانی 1404/3/2 جایی که خرچنگ ها آواز می خوانند دیلیا اوئنز 3.9 65 داستان دختر مرداب که وارد عشق دروغین میشه و کار به قتل و دادگاه میکشه 😂 بد نبود 2 5 علی ترکمانی 1404/3/2 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 199 داستان کوتاه و زیبا که امیدواری یک پیرمرد را نشان میدهد که تمام تلاشش را میکند تا ماهی بگیرد و به هدفش میرسد اما ماهی به باد میرود😂😂 حتما ارزش خواندن داره 1 5 علی ترکمانی 1404/3/2 همزاد فیودور داستایفسکی 3.6 47 فکر کن یک نفر کپی خودت باشه و بیاد تو زندگیت و به جای تو وارد کار هات بشه و نزاره بری سرکار، به خاطر اینکه خودش به جای تو میره سرکار و حقوقتو میگیره😂 2 6 علی ترکمانی 1404/3/2 بوف کور صادق هدایت 3.7 224 نفهمیدم😂 8 4 علی ترکمانی 1404/3/2 سال بلوا عباس معروفی 4.1 177 کتاب گنگ بود و خوب نفهمیدم البته قصه ی عشق نوشا و حسینا و اینکه معصوم جلوی این عشق رو گرفت رو فهمیدم .حتی آشوبی که تو شهر راه افتاده بود و زندگی مردم به خاطر حمله یاغی ها در خطر بود. اما کامل نفهمیدم داستان رو و حال نکردم چون عباس معروفی گیح میکنه آدم رو با نحوه توضیح دادنش که یک دفعه راوی عوض میشه و آدم نمیدونه که داره از زبان یک راوی دیگه میخونه . 0 3 علی ترکمانی 1404/3/1 رابینسون کروزو دانیل دفو 3.9 13 این کتاب تصویری از خانواده ای پر تلاش ایجاد کرده که به فکر ساختن یک زندگی زیبا و جلوگیری از مشکلات هستند. خیلی کوتاه و سرگرم کننده که حتما ارزش خواندن رو داره 1 9 علی ترکمانی 1404/3/1 یادداشت های یک دیوانه و هفت قصه دیگر نیکلای واسیلیویچ گوگول 4.0 38 نویسنده خیلی قشنگ توضیح میداد ولی چون به جزئیات،زیاد پرداخته بود حوصله نداشتم تا آخر بخونم 😁 1 5 علی ترکمانی 1404/2/25 کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.8 241 بسیار کتاب پر مفهوم که میخواد بگه موفقیت یا ثروت هرکس از گردن بهش نزدیکتره ولی خودش خبر نداره و خودشو اسیر سختی های الکی میکنه. حتما بخونید 1 7 علی ترکمانی 1404/2/22 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.4 297 عالیه این کتاب. داخلش پر از تجربه های شاد و باحاله که زندگی ما ایرانیارو با زیباترین حالت ممکن بیان کرده. به نظرم هر ایرانی باید این کتاب طنز و عالی رو بخونه 3 12 علی ترکمانی 1404/2/16 بادام وون پیونگ سون 3.9 302 غم و اندوه زیادی توشه ولی بخونی ضرر نکردی جالبه 1 6