یادداشتهای بنت الحیدر (62)
1403/7/21
آبنبات نارگیلی جلد 4
4.4
داروی ضد افسردگی شماره ۴ طنز پردازی ها و شیطنت های محسن و رفقایش میتواند دقایقی هرچند کوتاه شمارا از دنیای پر مشکل کنونیتان جدا و به کوچه پس کوچه های گرگان یه به قول بی بی گنبذ ببرد آخر کتاب به زیبایی بسته شد هم تکلیف بی بی را روشن کرد هم مخاطب را وارد دوراهی جلد بعد کرد با اینکه شیطنت محسن و مرتضی به شدت زشت بود ولی جزو لیست آزار هایم مینویسمش که روی یک فرد بدبخت انجامش دهم 🤣 زیبایی از سر و روی کتاب میبارد حتی اسم و طراحی جلد 🥺🤍
1403/4/12
3.9
بله باز هم شکست خوردم از کی را نمیدانم یا از خانم فریدا مک فادن یا از افکار خودم ولی حداقلش این بود میدانستم کار بردی نبود جان من کار هارپر بود؟ هنوز منتظرم کسی تکانم دهد بگوید نه بیدار شو هارپر همون دختر خوشگل مظلوم کتابه که فیلیپ میخواد ازش سواستفاده کنه قلم خانم فریدا مک فادن باز هم کار خودش رو کرد و من باز هم مثل همیشه به خودم قول میدهد قاتل را دفعه بعد پیدا کنم و بعد خانم فریدا مک فادن با دست نشسته وارد تمامی آرزوهایم میشود و آن را به هم میزند دفعه بعد قول میدهم پیدایش کنم👩🦯🤝
1403/4/2
4.4
همه چیز شروع میشود از تغییر خواستن تغییر برای عوض کردن زندگی مرگبار تحمیل شده تغییر پس از ۳۰ ثانیه ولی اینبار از جنس اجبار و باز هم تغییر برای عوض کردن شرایط تصمیم تغییر میتواند به آنی خوشبختتان کند میتواند حس خوشبختی را از شما بگیرد و باز دو دستی به شما تقدیم کند شاید اگر ریسک تغییر را نپذریم هیچگاه لذت زندگی زیر دندانمان نمیرود و در پایان کتاب به احساسی های عزیز به شدت پیشنهاد میشود شاید منطقی ها باید با اجبار بگذروننش و یکم ازش عبرت بگیرند ( مثل خودم ) ولی برای احساسی ها به شدت لذت بخش میتونه باشه
1403/2/27
4.2
قلم روایت گرانه خانم مک فادن حرف نداره بسیار قوی تر و هیجان انگیز تر از خدمتکار بود شاید داخل تموم کتاب این حس رو داشتم که نفر بعدی که قراره از دست بده کیه و جقدر خوبه تا وقتی پیشش هست قدرشون رو بدونه شاید زندگی شما هم با دست کسی که چندی پیش به حرف هایش می خندیدی نجات پیدا کرد اون جایی که مرد عنکبوتی ( اسمش یادم نمیاد) گفت من با بند نجاتت میدم شاید بهش خندیدم ولی وقتی نجاتش داد حرفی واسه گفتن نداشتم
1403/1/8
4.0
کتاب فضای جالبی داشت یعنی طرح نو بود ولی اگه بخوایم از لحاظ قدرت ادبیات نگاه کنیم . . . . . . اونقدر که دوستان تعریف کردند ازش نظرمو جلب نکرد حقیقتا با اینکه درس بزرگی ازش گرفتم که به هر کسی اعتماد نکنم هر چند اون فرد خوشتیپ و خوشگل و پولدار باشه ولی ممکنه سادیسمی باشه