معرفی کتاب جایی که عاشق بودیم اثر جنیفر نیون مترجم فرانک معنوی جایی که عاشق بودیم جنیفر نیون و 1 نفر دیگر 3.5 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 9 خواهم خواند 3 ناشر میلکان شابک 9786007645356 تعداد صفحات 352 تاریخ انتشار 1395/8/3 توضیحات کتاب جایی که عاشق بودیم، نویسنده جنیفر نیون. لیستهای مرتبط به جایی که عاشق بودیم Alianos 1403/9/16 معرفی بهترین کتاب های عاشقانه؟ 13 کتاب همیشه این مشکلو داشتم که بقیه میومدن میگفتن تو که اینقدر کتاب میخونی یه کتاب بهم معرفی کن و من هیچ وقت نتونستم درست حسابی کمکش کنم چون همون لحظه کلی از کتابا رو یادم نمیومد پس تصمیم گرفتم یه لیست درست کنم که هم برای خودم یادآوری شه که چه کتابای خوبی هستن هم به بقیه بتونم کمک کنم که این کتاب های خفن رو بخونن صد در صد این لیست قراره مدام آپدیت بشه... 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین طناز 1403/10/3 «دنیا همه چیز را در هم میشکند و در نهایت انسانهای قوی در جهانی شکسته باقی میمانند» «حقیقتاً عشق بیانیه ای خارق العاده است؛ شوق بودن چیزی به حساب آمدن و اگر مرگ فرا برسد دلاورانه مردن مُردن در حین تحسین شدن خلاصه مثل یک خاطره باقی ماندن » «احساس میکنم هزار استعداد در من شکفته شده است. من به نوبت، فریبنده خندان سست و سودا .هستم من ریشه دارم ولی پرواز میکنم هر چیز ارزشمندی که در جریان است... این هیجان انگیزترین لحظه ای ست که تا به حال تجربه کرده ام پرواز میکنم موج میزنم مانند یک گیاه در رودخانه جریان دارم به این سمت روان میشوم به آن سمت روان میشوم ولی ریشه دارم، تـا او بتواند نزد من بازگردد. میگویم بیا بیا.» «اگر همه چیز نابود شود و او باقی بماند من هم باید بمانم؛ و اگر همه چیز باقی بماند و او نابود شود دنیا برای من به غریبهای بزرگ تبدیل میشود» «هیچ زمانی مث زمان حال نیست تو بهتر از هر آدمی می دونی که فقط زمان حال برای ما تضمین شده است.» «تو به تنهایی ترکیبی از تمام رنگها در درخشان ترین حالتشان هستی» «باشد که چشمانت به خورشید برود و روحت به باد... تو مجموع روشن ترین تن رنگی ترکیب تمام رنگها هستی» 0 1