بنت الحیدر

بلاگر
@Bent_Heidar

20 دنبال شده

83 دنبال کننده

هرگز به آدمی که کتاب نداره، اعتماد نکن.
آدم‌های شرور وقت خوندن کتاب رو ندارن!

نمایش همه
        تنها گریه کن
تعریفش را شنیده بودم ولی سر قضیه خرید خیلی ناراحت شدم هنوز که هنوز است یادش میفتم عصبانی میشوم
بگذریم که سر خواندنش هم موضوعات پیش اومده گوشه ذهنم بود جدا از این ها از اول از جلدش خوشم نمیومد مخصوصا آن پارچه سبزی که به پای زن بسته بود اصلا خوشم نیامد
از سر بی حوصلگی شروع به مطالعه کتاب کردم و وقتی  با تذکر های بقیه سرم را بیرون آوردم ۱۱۰ صفحه اش رد شده بود
شما این کتاب را نمی‌خوانید بروید
 بلکه در تک تک ثانیه ها با اشرف السادات عشق میکنید و در زندگی همراهیش میکنید
همراهش خیاطی میکنید مربا و سرکه و کمپوت درست میکنید لا به لای کار ها به کارگاه محمد سر میزنید در بین کارها دختر شوهر می‌دهید الی آخر
شعر خیلی زیبایی در پایان کار آمده بود که می‌توانست سر ذوقتان بیاورد و تک تک خاطره هارا دوباره با اشرف السادات مرور کنید
جالب تر اینکه در پایان عاشق طراحی جلد شدم مخصوصا آن پارچه سبز که یک مرور خاطره دیگر بود

+از خیلی کتاب های شهدا سر تر بود خیلی
بقیه کتاب های شهدا یا زندگینامه کوتاه کوتاه هستند یا از زبان همسر که بیشتر به ژانر رمان درام میخورد تا زندگینامه شهدا کتابی که از زبان مادر باشد آن هم به این زیبایی واقعا تا به حال نخوانده بودم
از دختر شینا خیلی خوشم نیامد آن هم تقریظ خورده بود و من واهمه داشتم این تقریظ هم مانند قبلی شود ولی خداروشکر عالی بود و خوشحالم از خریدش🤍

بسم نور
تبریک میگم به آقای عماد داوری دولت آبادی با این بینش و اعتقاداتشون
با این کتاب فهمیدم چرا وضع جامعه اینجوریه
چون همچین تصوراتی داره بین ما زندگی میکنه و میشه نویسنده!!!!
حتی دارم شک میکنم که این نویسنده همون کتاب ترگل هست؟؟
آقای دولت آبادی به کجا چنین شتابان
با این فرمونی که رفتید جلو تبریک میگم تمام نوجوان ها را  عقده میکنید
در کل ۸۰ صفحه این کتاب فقط داشتم میخندیدم به این طرز افکار و اشک می‌ریختم برای نوجوون ها و بچه هایی که زیر دست شما بزرگ شدند و والدینی که از شما مشاوره می‌گیرند
راهکار این کتاب برای اینترت پاک داشتن چیه؟
با فرزند خودتون مانند یک جسم بی حرکت رفتار کنید
موبایل داشتن ممنوع اینترنت شخصی ابدا تنها بودن داخل اتاق اصلا دسترسی به شبکه های مجازی کلا ممنوع
این اینترنت پاک نیست جناب نویسنده
به جای این ۸۰ صفحه ممنوعیت واسه نسل نوجوون به پدر مادر ها تذکر بده این چینین رفتاری بچه شمارو عقده ای میکنه تازه شما این عقاید رو تایید کردید یا للعجب که سرم داره تیر میکشه از وجود همچین هموطن هایی
کاشکی یکم واقع بین بودید و می فهمیدید که اگه خدایی نکرده پدر و مادری به نکات شما گوش بده باید قید بچش رو کامل خط بکشه چون این دیگه آدم معمولی نمیشه
با ذکر نکاتتون هم حالم بد شد چه برسه به اجراش

لیست‌های کتاب

مثبت کرونااردیبهشتمستند داستانی کف خیابون

هیجانی طور به سبک یک طلبه

12 کتاب

سلام دوستان امیدوارم حالتون فوق العاده باشه پارسال دقیقا همین روزای اول عید بود که با کتاب طنز مثبت کرونا آشنا شدم اون سال حال روحی افتضاحی داشتم و با این کتاب بعد از چندین هفته فقط خندیدم بعدم سریع لینکش رو برای مادرم فرستادم تا بخونه و یکم بخنده این استارت آشنایی من با کتاب های جناب جهرمی بود آقای جهرمی معمولا تا اینجایی که من کتاب هاشون رو خوندم ۳ تا سبک اصلی نوشتن دارن 1) هیجانی و گاندو طور و بسیار جذاب البته اینم بگم که بیشرکتاب های این تایپی واقعیت دارن و این هیجانش رو بیشتر میکنه 2 ) خنده دار و طنز و روتین که اگه بشینید بخونید قطعا فقط می‌خندید توصیه میکنم هر وقت حالتون بده بخونید ۳) مذهبی و سیاسی مثل کتاب های چرا شیعه هستم و چرا سنی نیستم و ..... بریم چنتا از کتاب هاشون رو ببینیم😉❤️ البته خیلی از کتاب هاشون به چاپ هنوز نرسیده و بهخوان اون هارو نداره که پیشنهاد میکنم از کانال رسمیشون حتما بخونید

فعالیت‌ها

قصه دلبری: شهید محمدحسین محمدخانی به روایت همسر