یادداشت‌های آرمیتا پرتوی (67)

9

۶۰ نوع پیت
          ۶۰ نوع پیتزا، ساندویچ، سالاد ،نوشته بهاره السادات زمانی فرد:
آشنایی من با این کتاب برمی‌گرده به زمانی که یک تازه به سن نوجوانی رسیده‌ی کنجکاو بودم و خریدنش هم نتیجه دقایقی هدر دادن وقت خانواده و پافشاری بی‌مورد بود.
حقیقت ماجرا اینه که بعد گذشت مدتی فهمیدم زیاد نمی‌شه به کتاب‌های آشپزی و دستورالعمل‌های کتابی اکتفا کرد. این شد که به آشپزی و شیرینی پزی به روش تجربی رضایت دادم و این کتاب گوشه‌ای از کتابخونه مهمان همیشگی شد.
از قدیمی بودن کتاب بگم که قیمت‌اش رِنج ششصد تومان تا هزار تومان بود.
ولی حقیقت اینه که به ثمر رسیدن نوشته‌ها به تلاشی نیاز داشت که از من برنمی‌اومد ولی این تاثیری روی اصل کار نداره، منظورم زحمت نویسنده برای جمع‌آوردی این مجموعه است.
و داشتن این چنین کتابی حداقل در زمانی که بخواید صرفا زمانی رو به خودتون و روحیاتتون اختصاص بدید، بد نیست. 
منظور ابتکار و وقت گذرونی و این چیزاست. 
خدا رو چه دیدی ۶۰ تاست، شاید یکی درست در اومد.
 حداقل یه خوردنی خوشمزه داری.
        

9

۶۰ نوع کیک
          ۶۰ نوع کیک، بیسکویت و شکلات خانگی، نوشته بهاره السادات زمانی فرد:
آشنایی من با این کتاب برمی‌گرده به زمانی که یک تازه به سن نوجوانی رسیده‌ی کنجکاو بودم و خریدنش هم نتیجه دقایقی هدر دادن وقت خانواده و پافشاری بی‌مورد بود.
حقیقت ماجرا اینه که بعد گذشت مدتی فهمیدم زیاد نمی‌شه به کتاب‌های آشپزی و دستورالعمل‌های کتابی اکتفا کرد. این شد که به آشپزی و شیرینی پزی به روش تجربی رضایت دادم و این کتاب گوشه‌ای از کتابخونه مهمان همیشگی شد.
از قدیمی بودن کتاب بگم که قیمت‌اش رِنج ششصد تومان تا هزار تومان بود.
ولی حقیقت اینه که به ثمر رسیدن نوشته‌ها به تلاشی نیاز داشت که از من برنمی‌اومد ولی این تاثیری روی اصل کار نداره، منظورم زحمت نویسنده برای جمع‌آوردی این مجموعه است.
و داشتن این چنین کتابی حداقل در زمانی که بخواید صرفا زمانی رو به خودتون و روحیاتتون اختصاص بدید، بد نیست. 
منظور ابتکار و وقت گذرونی و این چیزاست. 
خدا رو چه دیدی ۶۰ تاست، شاید یکی درست در اومد.
 حداقل یه خوردنی خوشمزه داری.
        

11

          ۶۰ نوع غذا و سس با مایکروویو،  نوشته بهاره السادات زمانی فرد:
آشنایی من با این کتاب برمی‌گرده به زمانی که یک تازه به سن نوجوانی رسیده‌ی کنجکاو بودم و خریدنش هم نتیجه دقایقی هدر دادن وقت خانواده و پافشاری بی‌مورد بود.
حقیقت ماجرا اینه که بعد گذشت مدتی فهمیدم زیاد نمی‌شه به کتاب‌های آشپزی و دستورالعمل‌های کتابی اکتفا کرد. این شد که به آشپزی و شیرینی پزی به روش تجربی رضایت دادم و این کتاب گوشه‌ای از کتابخونه مهمان همیشگی شد.
از قدیمی بودن کتاب بگم که قیمت‌اش رِنج ششصد تومان تا هزار تومان بود.
ولی حقیقت اینه که به ثمر رسیدن نوشته‌ها به تلاشی نیاز داشت که از من برنمی‌اومد ولی این تاثیری روی اصل کار نداره، منظورم زحمت نویسنده برای جمع‌آوردی این مجموعه است.
و داشتن این چنین کتابی حداقل در زمانی که بخواید، صرفا زمانی رو به خودتون و روحیاتتون اختصاص بدید، بد نیست. 
منظور ابتکار و وقت گذرونی و این چیزاست. 
خدا رو چه دیدی ۶۰ تاست، شاید یکی درست در اومد.
 حداقل یه خوردنی خوشمزه داری.
یادمه که دهه ۸۰ مایکروویو تازه وارد لیست لوازم آشپزخانه ایرانی شده بود، در حدی که توی هر خونه‌ای یکی پیدا می‌شد. این شد که کتابای آشپزی با مایکروویو یهو سر از کتابفروشی‌ها در آوردن. 
        

42

          ۶۰ نوع مربا، کمپوت، مارمالاد،  نوشته بهاره السادات زمانی فرد:
آشنایی من با این کتاب برمی‌گرده به زمانی که یک تازه به سن نوجوانی رسیده‌ی کنجکاو بودم و خریدنش هم نتیجه دقایقی هدر دادن وقت خانواده و پافشاری بی‌مورد بود.
حقیقت ماجرا اینه که بعد گذشت مدتی فهمیدم زیاد نمی‌شه به کتاب‌های آشپزی و دستورالعمل‌های کتابی اکتفا کرد. این شد که به آشپزی و شیرینی پزی به روش تجربی رضایت دادم و این کتاب گوشه‌ای از کتابخونه مهمان همیشگی شد.
از قدیمی بودن کتاب بگم که قیمت‌اش رِنج ششصد تومان تا هزار تومان بود.
ولی حقیقت اینه که به ثمر رسیدن نوشته‌ها به تلاشی نیاز داشت که از من برنمی‌اومد ولی این تاثیری روی اصل کار نداره، منظورم زحمت نویسنده برای جمع‌آوردی این مجموعه است.
و داشتن این چنین کتابی حداقل در زمانی که بخواید، صرفا زمانی رو به خودتون و روحیاتتون اختصاص بدید، بد نیست. 
منظور ابتکار و وقت گذرونی و این چیزاست. 
خدا رو چه دیدی ۶۰ تاست، شاید یکی درست در اومد.
 حداقل یه خوردنی خوشمزه داری.
        

27

          ۶۰ نوع کیک، شیرینی شکلاتی ،نوشته بهاره السادات زمانی فرد:
آشنایی من با این کتاب برمی‌گرده به زمانی که یک تازه به سن نوجوانی رسیده‌ی کنجکاو بودم و خریدنش هم نتیجه دقایقی هدر دادن وقت خانواده و پافشاری بی‌مورد بود.
حقیقت ماجرا اینه که بعد گذشت مدتی فهمیدم زیاد نمی‌شه به کتاب‌های آشپزی و دستورالعمل‌های کتابی اکتفا کرد. این شد که به آشپزی و شیرینی پزی به روش تجربی رضایت دادم و این کتاب گوشه‌ای از کتابخونه مهمان همیشگی شد.
از قدیمی بودن کتاب بگم که قیمت‌اش رِنج ششصد تومان تا هزار تومان بود.
ولی حقیقت اینه که به ثمر رسیدن نوشته‌ها به تلاشی نیاز داشت که از من برنمی‌اومد ولی این تاثیری روی اصل کار نداره، منظورم زحمت نویسنده برای جمع‌آوردی این مجموعه است.
و داشتن این چنین کتابی حداقل در زمانی که بخواید صرفا زمانی رو به خودتون و روحیاتتون اختصاص بدید، بد نیست. 
منظور ابتکار و وقت گذرونی و این چیزاست. 
خدا رو چه دیدی ۶۰ تاست، شاید یکی درست در اومد.
 حداقل یه خوردنی خوشمزه داری.
        

28

          ۶۰ نوع بیسکویت، شکلات، شیرینی،  نوشته بهاره السادات زمانی فرد:
آشنایی من با این کتاب برمی‌گرده به زمانی که یک تازه به سن نوجوانی رسیده‌ی کنجکاو بودم و خریدنش هم نتیجه دقایقی هدر دادن وقت خانواده و پافشاری بی‌مورد بود.
حقیقت ماجرا اینه که بعد گذشت مدتی فهمیدم زیاد نمی‌شه به کتاب‌های آشپزی و دستورالعمل‌های کتابی اکتفا کرد. این شد که به آشپزی و شیرینی پزی به روش تجربی رضایت دادم و این کتاب گوشه‌ای از کتابخونه مهمان همیشگی شد.
از قدیمی بودن کتاب بگم که قیمت‌اش رِنج ششصد تومان تا هزار تومان بود.
ولی حقیقت اینه که به ثمر رسیدن نوشته‌ها به تلاشی نیاز داشت که از من برنمی‌اومد ولی این تاثیری روی اصل کار نداره، منظورم زحمت نویسنده برای جمع‌آوردی این مجموعه است.
و داشتن این چنین کتابی حداقل در زمانی که بخواید صرفا زمانی رو به خودتون و روحیاتتون اختصاص بدید، بد نیست. 
منظور ابتکار و وقت گذرونی و این چیزاست. 
خدا رو چه دیدی ۶۰ تاست، شاید یکی درست در اومد.
 حداقل یه خوردنی خوشمزه داری.
        

19

          کتاب احتمالا گم شده‌ام، نشر چشمه، نوشته سارا سالار:
این کتاب را حدودا یکی دو سال پیش خواندم، بعدها فهمیدم یادداشتی برایش نداشتم.
موقع خواندنش گیج بودم از سبک نویسنده، پرش‌های زمانی و مکانی که سر در نمی‌آوردم در تعریف یک روایت چه جای دارد. 
خوش نداشتم از خواندن و به یاد دارم با ابهام و به سختی کتاب را تمام کردم تا صرفا خوانده باشمش.
بعدها فهمیدم این سبک را به نوعی نثر زنانه می‌گویند چون به خواندن 《انگار گفته بودی لیلی》مشغول بودم و به یاد این کتاب افتادم، انگار دستور نوشتاری دوتایشان یکی باشد. بعد دوزاریم افتاد کتاب هیچ مشکلی نداشت، مشکل ناآشنایی من با سبکش بود.

اگر درست یادم باشد راوی اول شخص بود و نوعی گم شدگی داشت که از روایتی که تعریف می‌کند، مشهود بود، همین از جذابیت‌های قلم نویسنده بود.

چه شد  این کتاب پایش به کتابخانه‌ام باز شد: 
رفتم گشتی در کتاب فروشی بزنم که پایم به قفسه داستان‌های ایرانی رسید. از سر کنجکاوی می‌خواستم بدانم نویسنده‌های  ایرانی چه می‌نویسند، که گوشه‌ی کتاب به چشمم خورد《 برنده‌ی جایزه ی بهترین رمان اول سال‌های ۸۸،۸۷ از بنیاد گلشیری 》، قیمتش را که دیدم تعجب کردم، گفتم مگر می‌شود در کشور خودمان که شاهد قیمت بالای کتاب‌های ترجمه‌شده هستیم  کتاب زبان خودمان این قدر ارزان باشد و آری بود.
چاپ نهم بهار ۱۳۹۷، تهران: ۱۴۰۰۰  تومان.
        

53

          کتاب آناتومی اضطراب از نشر پیکان نوشته آلن ورا:
در مقدمه مترجم، اقای قراچه داغی، آمده است خواندن این کتاب را به همه پزشکان به خصوص روانپزشکان، روانشناسان بالینی و روانشناسان عمومی و مشاور نیز به همه دانشجویانی که در زمینه‌های فوق در دانشگاه‌ها درس می‌خوانند و کسانی که با مشکلات اضطرابی و افسردگی روبرو هستند و می‌خواهند در این زمینه‌ها اطلاعات موثقی به دست آورند توصیه می‌کنم.

این کتاب در سه بخش ابتدا توضیحاتی در رابطه با اضطراب می‌دهد، در بخش دوم اضطراب کاذب و در بخش سوم اضطراب واقعی را با زبانی ساده و گیرا بیان می‌کند.
نظر شخصی:
 یک بار این کتاب را تا نصفه خواندم و رها کردم. یک سال بعد زمانی که نیاز به شناخت اضطراب خود داشتم شروع به خواندن کردم.
در قسمت یادداشت‌ها تمام منابعی که برای نوشتن کتاب استفاده شده‌اند، ذکر شده‌اند. 
حتی اگر درگیر اضطراب نیستید، خواندن این کتاب از آن جهت که اضطراب کاذب و واقعی را کاملاً از هم تفکیک می‌کند و راهکارهایی برای هر یک ارائه می‌دهد خالی از لطف نیست.

(اولین یادداشت ثبت شده برای این کتاب در بهخوان)

        

26

30