معرفی کتاب تو خود کوهی (از خود تخریبی تا تسلط بر خود) اثر بریانا ویست مترجم امیر متقی تو خود کوهی (از خود تخریبی تا تسلط بر خود) بریانا ویست و 1 نفر دیگر 5.0 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 8 ناشر ققنوس شابک 9786222545130 تعداد صفحات 167 تاریخ انتشار 1402/1/1 توضیحات کتاب تو خود کوهی (از خود تخریبی تا تسلط بر خود)، مترجم امیر متقی. عمومی یادداشتها محبوبترین جدیدترین inbook 1403/9/12 یه کتاب عالی که بهتون کمک میکنه دیگه خود تخریبی نکنین. بهتون انواع خودتخریبی و علل هاش رو میگه و کمکتون میکنه تا دیگه مانع موفقیت خودتون نباشین. پیشنهادی:) 0 2 آرمیتا پرتوی 1404/2/29 کتاب تو خود کوهی از نشر میلکان نوشته بریانا ویست: اگر گمان میکنید خود تخریبی صرفاً آن است که به خود جملههای منفی بگویید که رد پایی از ناتوانی و عدم اعتماد به نفس در آنها وجود دارد اشتباه میکنید. منابعی که برای نوشتن کتاب از آنها استفاده شده است در انتهای کتاب آمدهاند. این کتاب با نگاهی متفاوت توضیح میدهد؛ خود تخریبی به چه شکلی میتواند باشد و عواطف به عنوان محرکهایی که راهنمایی برای آزادی ما هستند بیان میشوند و در نهایت اینکه چگونه میتوان این وضعیت را تغییر داد و به قویترین نسخه خود تبدیل شد. خواندن کتاب خالی از لطف نیست. 1 5