یادداشت آرمیتا پرتوی

        ۶۰ نوع مربا، کمپوت، مارمالاد،  نوشته بهاره السادات زمانی فرد:
آشنایی من با این کتاب برمی‌گرده به زمانی که یک تازه به سن نوجوانی رسیده‌ی کنجکاو بودم و خریدنش هم نتیجه دقایقی هدر دادن وقت خانواده و پافشاری بی‌مورد بود.
حقیقت ماجرا اینه که بعد گذشت مدتی فهمیدم زیاد نمی‌شه به کتاب‌های آشپزی و دستورالعمل‌های کتابی اکتفا کرد. این شد که به آشپزی و شیرینی پزی به روش تجربی رضایت دادم و این کتاب گوشه‌ای از کتابخونه مهمان همیشگی شد.
از قدیمی بودن کتاب بگم که قیمت‌اش رِنج ششصد تومان تا هزار تومان بود.
ولی حقیقت اینه که به ثمر رسیدن نوشته‌ها به تلاشی نیاز داشت که از من برنمی‌اومد ولی این تاثیری روی اصل کار نداره، منظورم زحمت نویسنده برای جمع‌آوردی این مجموعه است.
و داشتن این چنین کتابی حداقل در زمانی که بخواید، صرفا زمانی رو به خودتون و روحیاتتون اختصاص بدید، بد نیست. 
منظور ابتکار و وقت گذرونی و این چیزاست. 
خدا رو چه دیدی ۶۰ تاست، شاید یکی درست در اومد.
 حداقل یه خوردنی خوشمزه داری.
      
71

27

(0/1000)

نظرات

تاکنون نظری ثبت نشده است.