عدل عدل 3.2 18 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 27 خواهم خواند 1 ناشر آموزشگاه زینب، دفتر آموزش و پژوهش شابک 0000000096751 تعداد صفحات 6 تاریخ انتشار 1360/1/1 توضیحات متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. یادداشتها محبوبترین جدید ترین FaMoSa 1403/5/27 توصیفش بدک نبود کلا بیشتر تزریق غم بود! از اون دست کتاباییه که گوش دادنش فقط ناراحتت میکنه و هیچ امیدی هم نمیده! 0 0 ملیکا خوشنژاد 1402/12/19 بااینکه سه صفحه بیشتر نبود، بیشازاندازه تکاندهنده بود. نمیدونم «اسب» رو میشه نماد چی دونست. در حال حاضر فکر میکنم میتونه نماد «ایران» باشه، ولی انقدر داستان خوبیه که بهنظرم در هر برهۀ زمانی میتونه نماد هر چیزی باشه که داره جان میدهد و آدمایی که شاهد ازبینرفتنش هستند، نه میتونن، نه میدونن چهجوری و نه حتی شاید بخوان که کاری برای جلوگیری از این اتفاق انجام بدن. آدمایی که شاهد مردن اون اسب بیگناه هستند هم میتونن نماد طبقههای مختلف جامعه باشن. چیزی که بینشون مشترکه ناتوانی و عدمهمدلیه. اگرم به دنبال راهحلی هستن تا حد زیادی به دنبال راهی هستن که به نفع خودشون باشه. بچه که از همهشون شاید بشه گفت پاکتره اصلاً اسب رو مرده درنظرگرفته و تنها سؤالش اینه که درشکهچی بدون اسب چطوری درشکهاش رو برده. دیگه وای به حال بقیه. اسب تنها افتاده، درحالیکه حتی صاحب خودش هم رهاش کرده و رفته. اسب داره میمیره درحالیکه چشماش هنوز نشان از زنده بودنش دارن. و اگر این اسب نماد ایران باشه، که فلج شده و یخزده و حتی صاحبش ترکش کرده و اطرافیانش با بیتفاوتی نظر میدهند و هیچ نمیکنند، اشک آدم درمیآد. 0 6 سجاد علی پور 1403/2/20 ((عدل)) داستانِ اسبی است که دست و پایش شکسته است و در جویِ آبی گرفتار آمده است. شاید ((عدل))، روایتی تمثیلی از سردرگمی و تشتت و بلاتکلیفی حاکم بر اجتماع شبه مدرن ایران باشد. اساساً چوبک در آثار خود به حیوانات توجه دارد و آن ها را به اَشکال مختلف در برخی داستان های خود وارد می کند. (منبع:کتاب صادق چوبک کیست؟ دکتر شهریار زرشناس) 0 0