یادداشت آرمیتا پرتوی
دیروز
۶۰نکته آشپزی ،نوشته بهاره السادات زمانی فرد: آشنایی من با این کتاب برمیگرده به زمانی که یک تازه به سن نوجوانی رسیدهی کنجکاو بودم و خریدنش هم نتیجه دقایقی هدر دادن وقت خانواده و پافشاری بیمورد بود. حقیقت ماجرا اینه که بعد گذشت مدتی فهمیدم نمیشه مثل درس خوندن فقط از آشپزی خوند و نکته وار دونست. این شد که به آشپزی و شیرینی پزی به روش تجربی رضایت دادم و این کتاب گوشهای از کتابخونه مهمان همیشگی شد. از قدیمی بودن کتاب بگم که قیمتاش رِنج ششصد تومان تا هزار تومان بود. ولی حقیقت اینه که به ثمر رسیدن نوشتهها به تلاشی نیاز داشت که از من برنمیاومد ولی این تاثیری روی اصل کار نداره، منظورم زحمت نویسنده برای جمعآوردی این مجموعه است. و داشتن این چنین کتابی حداقل در زمانی که بخواید چندتا چیز در مورد پخت و پز بدونید، بد نیست. خدا رو چه دیدی ۶۰ تا نکته، شاید یکی به درد خورد.
(0/1000)
نظرات
تاکنون نظری ثبت نشده است.