یادداشتهای ئه ژین یگانه (17) ئه ژین یگانه 1403/9/8 خرده عادت ها جیمز کلییر 4.2 115 کتاب "خرده عادت ها" یک راهنمای مفید برای کسانی است که به دنبال ایجاد و پایدارسازی عادت های مثبت هستند. این کتاب با ارائه رویکردی علمی و راهکارهای عملی، می تواند به خواننده در مسیر پیشرفت یاری برساند در مجموع، من کتاب "خرده عادت ها" را کتابی مفید و خواندنی یافتم. این کتاب به من کمک کرد تا درک بهتری از عادت ها داشته باشم و راهکارهای عملی برای ایجاد و پایدارسازی عادت های مثبت در زندگی خود پیدا کنم. من این کتاب را به تمام کسانی که به دنبال تغییر و بهبود زندگی خود هستند، توصیه می کنم. همچنین میتوانید ژورنال این کتاب را هم تهیه کنید و از ابزارها استفاده کنید. 0 3 ئه ژین یگانه 1403/8/2 کاش وقتی بیست ساله بودم می دانستم تینالین سیلیج 3.0 24 تینا سیلیگ در کتاب کاش وقتی بیست ساله بودم میدانستم به شما نشان نمیدهد کدام مسیر درست است و کدام مسیر اشتباه، بلکه مجموعهی گستردهای از مهارتها و بینشهایی قابلدرک و مؤثر را در اختیارتان قرار میدهد تا بتوانید با تکیه بر آنها به موانع موجود در زندگیتان از چشماندازی جدید نگاه کنید و مسیر خودتان را به سوی موفقیت ترسیم کنید. شاید این سؤال برای شما هم پیش بیاید که آیا فقط بیست سالهها باید این کتاب را بخوانند؟ خیر، در هر سنی که باشید مفاهیم کتاب کاش وقتی بیست ساله بودم میدانستم به کارتان میآید. خردی که از این کتاب میآموزید بیانتهاست. میتوانید عدد بیست را از عنوان پاک کنید و سن خودتان را بهجای آن بگذارید. هیچوقت برای یادگرفتن این درسها زود یا دیر نیست. خود تینا سیلیگ هم در بخشی از کتاب مینویسند: «به خودتان اجازه دهید فرضیات را به چالش بکشید، با دیدی تازه به دنیا نگاه کنید، تجربه کنید، شکست بخورید، برنامهی خود را ترسیم کنید و حدوحدودِ تواناییهای خودتان را بسنجید. این دقیقاً چیزی است که کاش وقتی بیستسال، سیسال و چهلسالم بود، میدانستم، و همان چیزی است که دائماً در شصتسالگی به خودم یادآوری میکنم.» 0 7 ئه ژین یگانه 1403/2/15 معجزه گر خاموش: پاراگراف های زندگی ساز رضا حیات الغیب 4.0 3 بر خلاف آن دسته از کتاب هایی که در تلاشند تا خواننده را در یک چهارچوب مشخص اسیر کنند و او را به اهداف کلی و جزیی مد نظرشان برسانند، "معجزه گر خاموش" چنین هدفی ندارد و تنها نوری جدید بر حقایق مخفی در ظلمت نادیده انگاری می تاباند. با دیدن حقایقی که درست جلوی چشمتان بوده اند اما هرگز آن ها را نمی دیده اید، زندگی شما شکل و رنگ جدیدی به خود خواهد گرفت. ممکن است برخی از این حقایق از قبل برایتان آشنا باشد، اما همچون هر انسان دیگری، نمونه هایی هستند که از دید شما مخفی مانده اند و با خواندن آن ها در "معجزه گر خاموش" به وجد خواهید آمد. "سید رضا حیات الغیب" این اثر را به شیوه ای نوشته که مخاطبین مختلف، در سطوح آگاهی متفاوت با عقاید گوناگون بتوانند از خواندنش لذت برده و بینشی نوین کسب کنند. این اثر با الهام از چند صد کتاب و سخنرانی از برترین اساتید دنیا به نگارش درآمده و یک کتاب خودپرروی تمام عیار است که به خوانندگان کمک می کند زندگی آزادانه، روابطی با کیفیت تر و اوقاتی مملو از آرامش را در مسیر رسیدن به خوشبختی و رفاه و عشق تجربه کنند. 0 5 ئه ژین یگانه 1403/1/11 سنگ کاغذ قیچی آلیس فینی 3.8 127 کتاب خوبی بود خصوصا آخرش منو خوشحال کرد.از فکر اینکه دونفر بعد از ۱۰ سال زندگی همدیگرو دیگه دوست نداشتن و در فکرشون اونیکی دروغگو بود منو ناراحت میکرد که این موضوع حل شد.ولی کتاب چند تا موضوع حل نشده داشت.اول اینکه وقتی شخصیتی رو نوسینده وارد داستان میکنه و مرگش رو مرموز جلوه میده و در اخر بریده های روزنامه ... چرا مشخص نشد اکتبر چراااا مرد؟! و نظر بعدیم اینه که چرا ساموئل که آخرای داستان وارد شد یه شخصیت نصفه نیمه و خرافاتی شد! 0 1 ئه ژین یگانه 1402/12/11 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 158 کتاب «تکه هایی از یک کل منسجم» را می توان چکیده ا ی از کتاب های هنر خوب زندگی کردن، هنر شفاف اندیشیدن، شفای زندگی و پروژه شادی در نظر گرفت اما بر خلاف کتابهای معمول که نوعی مثبت اندیشی کاذب را توصیه میکنند، این کتاب در فضایی کاملا واقع بینانه سیر می کند. کتاب اساسا غیر داستانی است اما ردپای قصه ها و داستان هایی را که نویسنده از تجربه بیمارانش گرفته است، می توان در آن دید. این کتاب در نه فصل و حول محور خودشناسی و نگاه به درون نوشته شده است که هر کدام به بخش های کوتاه یک تا سه صفحه ای تقسیم شده اند. از شناساندن بالاترین سطح روابط انسانی شروع می شود و در آخر به تنهایی بشر می رسد، و نشان می دهد که با خودشناسی می توان صمیمیت و روابط پایدارتری را ایچاد نمود. کتاب با واقع نگری از شما می خواهد خودتان را بپذیرید و در نهایت، آرامش را بیابید. 0 6 ئه ژین یگانه 1402/11/12 دختر پرتقالی یوستین گوردر 3.6 92 فلسفه علمیست پیچیده و کمی غیرقابل درک برای افرادی که در این رشته تحصیل نکردهاند. نوشتن از فلسفه کار آسانی نیست زیرا واکاوی اسرار زندگی نیاز به مهارت خاصی دارد. یوستین گردر همواره در آثارش با زبانی ساده و سفر در زمان توجه علاقهمندان به فلسفه را جلب کرده است. او شما را از رمز و راز این دنیای سحرآمیز و پر از سوال و پیچیدگی مطلع میکند. دختر پرتقالی کتاب دیگری از یوستین گردر است که در قالب رمان عاشقانه در دنیای فلسفه غرق میشوید. 0 14 ئه ژین یگانه 1402/10/30 در جستجوی فردی آریل دورفمن 4.1 4 کتاب خوبی بود ..در باره مبارزی نام فِردِی هست که در زمان به قدرت رسیدن پینوشه به دستور او تیرباران می شود و دوستش آریل دورفمن در جستجوی مکان و چگونگی اعدام فِردِی از سانتیاگو به پیساگورا سفر می کند و با این سفر بیشتر از گذشته با افکار و خلقیات او آشنا می شود 0 0 ئه ژین یگانه 1402/10/28 غروب پروانه بختیار علی 3.8 5 غروب پروانه (ئیوارهی پروانه)» نام رمانی اثر نویسنده اهل سلیمانیه عراق، بختیارعلی است. غروب پروانه دومین رمان این نویسنده است که سال ۱۹۹۸ در استکهلم سوئد به چاپ رسید. نام این اثربه غروب روزی اشاره دارد که دو شخصیت اصلی داستان، یعنی پروانه و دوستش میدیا بهدست برادران خود در میان جمع بزرگی از مردم مذهبی اعدام میشوند. مذهبیان گردآمده در این پندارند که با گناهکاران مبارزه میکنند. بعدها، این غروب در بین کردها، نمادی برای زمستان، شکست و جهانی بسته و محاصره شده میشود. شیرکو بیکس، شاعر کرد دربارهی این کتاب می نویسد: «غروب پروانه لبریز است از فضاهای جادویی ناب و زبان شاعرانه بسیار بکر که نقطه عطفی است در ادبیات کرد. در این رمان، عشقستان نشانگر دنیای رویایی و سرشار از اندیشه والای انسانی خاص است که بختیار علی این را به بهترین شکل ممکن به تصویر کشیدهاست. 0 0 ئه ژین یگانه 1402/9/14 بینوایان جلد 2 ویکتور هوگو 4.5 59 بینوایان یک معجزه در عالم رمان نویسی است،کتاب جامعه شناسی است،کتاب تاریخی است،کتاب انتقادی است،کتاب الهی است،کتاب محبت و عاطفه و عشق است. 1 13 ئه ژین یگانه 1402/7/16 یادداشت ها: 1923 - 1910 و سفرنامه ها فرانتس کافکا 3.8 1 کافکا در این یادداشتها از خود و دغدغههایش مینویسد و از دلمشغولیهای اکنون و گذشتهاش. او به کند و کاو در خود و زندگیاش میپردازد و از ترسها و دلواپسیها و ضعفهایش سخن میگوید و از اینکه خود و پیرامونش را چطور میبیند و نیز از زندگی و خوابها و کابوسهایش و آثاری که طرحشان را در سر میپرورانده است. 0 23 ئه ژین یگانه 1402/7/12 راهبه دنی دیدرو 4.7 1 راهبه رمانی مهم است که در حیات فکری دیدرو و تأملاتش دربارۀ انسان، جایگاه رفیعی دارد. راهبه میتواند آینۀ تمامنمای ”روانپریشی“ فردِ انسانی قلمداد شود که در محیط مرگبار صومعه پرورده شده است. آنهمه مخلوقِ درخور ترحمی که دیدرو به تصویر کشیده بهرغم میلشان تسلیم بدن، زیادهخواهی، غرایز و عصیان خود شدهاند. خلوص قلب تکتک آنان تباه شده و روحشان تسلیم امیال و هوسها، کابوسها و وسوسۀ فکری شده است. باری، میتوان گفت که این رمان دیدرو، تصویر گویای چگونگی ازخودبیگانگی انسان و بدن است و ویژگی محوری اثر، انسانِ محروم از آزادی فردی است. 0 16 ئه ژین یگانه 1402/7/5 این ناقوس مرگ کیست؟ ارنست همینگوی 3.7 19 اولش فکر نمی کردم آنقدر ازش خوشم بیاد وقتی داستان عاشقانه ماریا و رابرت شروع میشه دیگه سخته کتاب رو زمین گذاشتن از اون کتاب هاست که آدمو غرق خودش میکنه به حدی توصیف نویسنده قوی کی انگار داری فیلم نگاه میکنی انگار واقعا اونجا تو کوهستان وسط جنگ توهم حضور داری 0 14 ئه ژین یگانه 1402/6/8 چاه بابل رضا قاسمی 4.0 5 چاه بابل بخشی از هستی من است باشد که آنرا پاس بداری و بگویم ایول اژین این کتاب کادوی یه دوست عزیز است برای من خیلی ارزش دارد چرا معلقم کردی؟ می شد که نباشم. می شد که نپرسم. می شد که بگویم همین است که هست... 0 5 ئه ژین یگانه 1402/5/30 ابله فیودور داستایفسکی 4.3 77 بیشتر جنبه روانشناسی و شخصیت شناسی دارد ، جامعه روسیه قرن نوزدهم را بررسی میکند محیط های ناسالم اشرافی را نشان می دهد و اینکه اگر انسانی پیدا شود که صداقت و راستگو و درستکار باشد با او مثل یک ابله رفتار می کنند و بدنبال سواستفاده از او می شوند 0 17 ئه ژین یگانه 1402/5/30 لولیتا ولادیمیر ناباکوف 3.5 24 توصیف جزئیات خیلی زیاد بود ولی خیلی کامل همه چیو توضیح می داد احساس میکردم دارم فیلم نگاه میکنم کامل تمام صحنه رو تصور میکردم هامبرت به نظرم مشکل اختلال پدوفیلی رو داره متاسفانه تو جامعه افرادی هستن کی این اختلال رو دارن خیلی لازم پدر مادر ها آگاه باشن توصیه میکنم پدر مادر ها حتما این رمان رو بخونن برای آگاهی بیشتر از جامعه از خطر هایی کی برای بچه هاشون است 0 3 ئه ژین یگانه 1402/5/17 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.0 56 چه خوبه آدم آنقدر درمورد پیشینه ی تاریخی یش اطلاعات داشته باشه باعث میشه اشتباهات گذشته رو تکرار نکنه به قول معروف آدم عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشود نویسنده به زبان خیلی روانی بحث هارو توضیح میده کی کتاب رو قابل فهم میکنه فقط یبار مطالعه کردن کتاب خیلی کمه کتاب نسبتا سنگینی است برای فهم بهتر به نظرم چند بار لازمه کی کتاب رو مطالعه کرد واقعا ارزش این همه وقت رو داره مخصوصا برای افرادی کی به تاریخ خیلی علاقه دارن 0 16 ئه ژین یگانه 1402/4/21 تنهایی پر هیاهو بوهومیل هرابال 3.9 63 کتاب آرامش خاصی داشت از هیاهو دنیا به دور بود 0 25