یادداشتهای Raha)sonay) (20) Raha)sonay) 10 ساعت پیش دختر خوب، خون بد جلد 2 هالی جکسون 4.5 92 خب بعد از مدتها دوری از کتاب های معمایی و جنایی تونستم استارتشو بزنم اگرچه که زیاد از جلد اول چیزای زیادی یادم نبود ولی نویسنده همه چیز رو عالی و دقیق توصیف کرده بود و تونستم سریع باهاش ارتباط بگیرم و فکر کنم تو کمتر از دو روز تموم شد و باید الان برم سراغ جلد سوم خیلی از نازنین خوشگلم ممنون که باعث شد دوباره استارت بزنم خوندن کتاب رو (حتی با وجود اینکه خودش هم خبر نداره😂🫀) و در نهایت حتما به شما پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید و مطمئن ام اصلا خسته نمیشید چون سیر داستان عالی پیش میره .یه پایان هم به سبک لیلا مید:) 0 0 Raha)sonay) 1404/6/15 بلندی های بادگیر امیلی برونته 4.0 3 اونقدر تصویر سازی نویسنده عالی بود که من احساس میکردم در میان آنها زندگی میکنم.زیبا بود و از همه نظر کامل. خوشم اومد 0 2 Raha)sonay) 1404/5/13 هر دو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 354 کتاب زیبایی بود اوایل نمیتونستم خوب درکش کنم ولی بعد جذبش شدم . خوب بود اما نه اونقدری که ازش تعریف میکردن ! 0 8 Raha)sonay) 1404/5/13 بانوی طبقه بالا: ابتدا این خانه متعلق به او بود فریدا مک فادن 3.5 6 نسبت به دیگر اثر های این نویسنده این اثر افتضاح بود ... 0 1 Raha)sonay) 1404/5/13 شاید عروس دریایی آلی بنجامین 3.9 119 این کتاب اینقدر خوب نوشته شده بود که باعث شد برای اولین بار هم اواسط کتاب و هم آخر کتاب گریه کنم 😬😂 واقعا قشنگ بود .دوست دارم دوباره بخونمش ... 1 4 Raha)sonay) 1404/5/13 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 553 این کتاب تورو به یه دنیای دیگه میبره فرقی ندارد بزرگسال باشی یا کودک یا نوجوان این اثر شگفت انگیزه و موندگار حتی بنظرم یکبار خواندنش هم کفایت نمیکنه باید چندین بار خواند تا بفهمی این کتاب چه گنجینه عظیمیه 0 1 Raha)sonay) 1404/5/13 ما شروعش می کنیم کالین هوور 3.4 92 جلد اول این کتاب اثر بسیار قشنگ و زیبایی بود اما این جلد نه کشش جذابی داشت و نه داستان فوق العاده ای ... داستان خیلی عادی بود . اما نویسنده قلم خیلی خوبی داره .ازش خوشم میاد. 2 5 Raha)sonay) 1404/5/3 سم هستم، بفرمایید داستین تائو 3.4 171 درسته که زیاد حرفه ای نوشته نشده بود اما من عاشقش شدم.احساسش کردم و باهاش اشک ریختم. برای من خیلی قشنگ بود.. 0 7 Raha)sonay) 1404/5/3 نحسی ستاره های بخت ما جان گرین 4.0 104 زیاد برام جذاب نبود.نتونستم باهاش ارتباط بگیرم بزور تمومش کردم.یکسری جاها اگر قشنگ نوشته میشدن میتونستن اشکت رو دربیارن اما متاسفانه این اتفاق نیوفتاد.. نتونستم احساسش کنم.. 0 2 Raha)sonay) 1404/5/3 دختری با هزاران زخم کیتلین گلاسکو 4.2 18 نمیدونم چی بگم در وصفش ؟ آخرش حالم رو خیلی خوب کرد و واقعا نویسنده قلم خیلی خوبی داشت. 0 5 Raha)sonay) 1404/5/3 سایه های میان ما تریشیا لونسلر 3.9 82 نویسنده قلم خیلی خوبی داشت قشنگ میتونستی همه چیز رو تصور کنی اما یکم کلیشه ای بود . 0 3 Raha)sonay) 1404/5/3 سال های کملات : تنها پادشاه حقیقی (۲) جلد 3 سومن چینانی 4.0 3 زیباترین مجموعه ای بود که خوندم. با سوفی ،آگاتا،تدروس و هورت ،بانو لسو و دووی و مرلین و.... زندگی کردم و باهاشون رشد کردم . همزمان هم غم داشت هم شادی هم ماجراجویی هم هیجان . خلاصه که از همه نظر کامل بود. 0 2 Raha)sonay) 1404/5/3 مدرسه افسانه ای جایی برای خوب ها و بدها سومان چینانی 4.6 2 خیلی قشنگ بود.. وایی خدا آگاتا خیلی خوبه:) 0 3 Raha)sonay) 1404/5/3 رویای پروانه ای گرگوری هولچ 5.0 1 با این کتاب استارت کتابخونی رو زدم ،زیادی زیبا بود برای من! عاشقش شده بودم...و هنوزم هستم. 0 2 Raha)sonay) 1404/5/3 هری پاتر و سنگ جادو جلد 1 جی. کی. رولینگ 4.6 226 من با این کتاب زندگی کردم. 0 3 Raha)sonay) 1404/5/3 زندگی نامرئی ادی لارو ویکتوریا شوآب 3.9 41 داستان خوبی داشت اما گاهی اوقات وسط مطالعه حوصله ات سر میره! راستش بزور تونستم تمومش کنم! 0 3 Raha)sonay) 1404/5/3 سنگدل ماریسا مییر 4.2 274 اولین کتابی بود که تونست اشکم رو در بیاره! خیلی قشنگ و غم انگیز بود. از همون ابتدا با نویسنده همراه میشی بوی شیرینی های خوشمزه کاترین ،رو حس میکنی . جست رو به قشنگی تمام تصور میکنی، راستش من با خواندن این کتاب وارد یک دنیای دیگه شدم. زیبا بود .خیلی زیاد! 3 4 Raha)sonay) 1404/5/3 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 269 مطمئن ام بعد از خواندنش احساس بسیارخوبی خواهید داشت.. 0 2 Raha)sonay) 1404/5/3 دیزی دارکر آلیس فینی 4.0 195 اولین کتابی بود که در ژانر جنایی خوندم و باعث شد به ژانر جنایی علاقمند بشم اگر چه که پایان عجیبی داشت اما دوستش داشتم. 2 9 Raha)sonay) 1404/5/3 ناتوان لورن رابرتس 4.3 181 قشنگ بود. 0 5