یادداشتهای sayeh marouf (10) sayeh marouf 2 روز پیش جای خالی سلوچ محمود دولت آبادی 4.1 132 داستان ملموس بود، حس همراه شدن با شخصیت ها رو ایجاد میکرد، شخصیت های مختلف و تصمیم هاشون قابل درک بودن انگار. و گیرا بود، از اون کتابا نبود که زمینش نذارم، اما حین خوندنش دلم میخواست ادامه بدم. 0 0 sayeh marouf 1404/3/18 Everything, Everything نیکلا یون 3.5 28 تینیجری بود و یکم بی منطق ادامه اش ندادم. 0 0 sayeh marouf 1404/1/9 هزار و یک گل و خنجر: روایت شهرزاد از قهر تا مهر رنی عهدیه 4.1 2 هر دو جلد کتاب، داستان روان و سبکی داشتند، ماجرای جلد دوم پیچ و خم بیشتری از جلد اول داشت و غیر قابل انتظار تر بود، اما گیرایی قلم نویسنده توی جلد اول بیشتر بود. 0 0 sayeh marouf 1403/11/9 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 215 قشنگ بود ❤️ 0 0 sayeh marouf 1403/8/3 فقر احمق می کند سندهیل مولایناتهان 3.8 24 اضافه گویی فراوان 0 0 sayeh marouf 1403/8/1 Unlimited Memory: How to Use Advanced Learning Strategies to Learn Faster, Remember More and be More Productive Kevin Horsley 2.4 1 من بیشتر از جهت تقویت زبان خوندم کتاب رو اگر بخوام درباره خود کتاب بنویسم: ترکیب جملات انگیزشی + راهکارای نه چندان عجیب، البته راهکارها برای حفظ کردن یه سری مطالب کارآمد هستند اما اکثر مطالب ارزش اینقدر زمان گذاشتن برای به یاد موندن رو ندارن. اوایل کتاب بهتر از اواسط و اواخرش بود؛ اضافه گویی و تکرار مطالب قبلی هم دیده میشه. در کل بجز برای دانش آموزهایی که اوایل مسیر درس خوندن هستند به کسی توصیه نمیکنم بخونه. 0 0 sayeh marouf 1403/7/18 Rich dad, poor dad RobertT Kiyosaki 3.6 1 متن جذاب و ساده بود و اشتیاق شروع و انجام کاری رو ایجاد میکرد. اما محتوا میتونست خلاصه تر باشه، که قطعا جذابیتش کم تر میشد. اگر دنبال این هستید که آموزش استخراج کنید ازش، کتاب صحبت خاصی نداره باهاتون. اما به عنوانِ قدم های اولِ خوندنِ کتاب های اقتصاد رفتاری، میتونه مفید باشه. یکی از کتاب هایی که باعث شد به اقتصاد علاقه مند بشم و بخوام بیشتر درموردش بخونم. 0 1 sayeh marouf 1403/4/29 خودکاوی کارن هورنی 3.9 1 آموزنده بود برای من، اما یه جاهایی مطالب رو تکرار میکرد. میتونست کمی مختصر تر باشه. 0 0 sayeh marouf 1402/6/22 مینیمالیسم دیجیتال: یافتن زندگی متمرکز در یک جهان پرهیاهو کال نیوپورت 3.9 17 خیلی خوب بود. واقعا دوستش داشتم. مفید، واقع بینانه، جذاب، ارائه راه حل جایگزین. به لیست کتاب های دوست داشتنیم اضافه شد. 0 1 sayeh marouf 1402/6/7 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال نوح هاراری 4.0 56 برای من که با تاریخچه تکامل انسان اشنایی داشتم قسمت اول کتاب تقریبا تکرار مکررات به اضافه ی اعداد و تاریخ بود. تا اواسط کتاب، کمی اضافه گویی درباره اعداد و ارقام و اسم محل ها وجود داره. اگرچه، اگر درباره تاریخچه ی بشر یا به عبارت درست تر "فرگشت" مطالعه ای نداشتید، نیمه اول کتاب هم میتونه منبع خوبی براتون باشه. خوشحالم که تصمیم گرفتم نیمه دوم کتاب رو هم بخونم، خیلی جالب بود، وضعیت فعلی و کمی درباره آینده محتمل مون. وسوسه شدم انسان خداگونه رو هم بخونم. 0 0