معرفی کتاب اعترافات اثر حامد ابراهیم پور کتابعمومیداستانایران اعترافات حامد ابراهیم پور 2.3 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 1 ناشر نیماژ شابک 9786003673731 تعداد صفحات 144 تاریخ انتشار 1397/1/28 توضیحات رسوایی های ما تا آخر دنیا دنبالمون میان و اگه همه مردم فراموش شون کنن خودمون نمی تونیم .این انتقام ما از خودمونه. بریدۀ کتابهای مرتبط به اعترافات sayeh marouf 1404/3/29 اعترافات حامد ابراهیم پور 2.3 2 صفحۀ 69 یکی از نوستالژی های نسل ما "شالگردن" بود! زمستون که میشد از دخترایی که در زندگی مون بودن شالگردن هدیه میگرفتیم! اونم نه یه شالگردن حاضر و آماده! بلکه شالگردنی که طفل معصوم از دو ماه قبلش یواشکی نشسته و رج به رج خودش بافته بود. ماهم وقتی میگرفتیم، برامون میشد مهمترین هدیهی دنیا. 0 2 sayeh marouf 1404/3/27 اعترافات حامد ابراهیم پور 2.3 2 صفحۀ 39 از آن زن ها که حتی اگر تو را بگیرند و بکشند، جزو رزومه ات محسوب میشود! 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین پولاد 1403/12/20 جالب نبود کاش جناب ابراهیم پور شعر را ادامه بدهند. کتاب شامل تعدادی از خاطرات آقای ابراهیم پور است که برخی از آنها چندان خاص نبود که بخواهد ذکر و یا حتی چاپ شود. نکته جالبتر برای من اخذ مجوز کتاب بود که دریافت مجوز این کتاب با وجود برخی از مطالب آن که انتظار چاپ نمیرود به نوع خود جالب بود 0 1 sayeh marouf 1404/3/29 داستان های یک یا دو صفحه ای، بیشتر شبیه کپشن یا متن های فضاهای اجتماعی بود. 0 0