یادداشتهای زهرا برفی (6) زهرا برفی 5 روز پیش قطاری که ایستگاه نداشت بهیچ آک 3.5 7 کتاب راجعبه اتفاقاتِ بین اهالی یک روستا از ترکیه هست که از زبان سوم شخص بیان میشه. داستان برای نوجوان نوشته شده اما به خاطر مفاهیم پشت داستان و رویافروشی قشنگ و روند بامزهای که داره، بزرگسال هم میتونه ازش لذت ببره. دوستش داشتم و باعث شد چند ساعتی فکرم آزاد بشه. 0 0 زهرا برفی 5 روز پیش مدرسهی آدمها جلد 1 عزت الله الوندی 3.8 8 داستان این مجموعه رو دوست دارم اما بیشتر از اون، عاشق تصویرسازیهاش هستم که فوقالعادهاس. 0 0 زهرا برفی 7 روز پیش این منم: محمدعلی کلی برد ملتزر 4.4 2 این مجموعه کمیک از نشر مهرسا، واقعا قشنگه. این کتاب افزودهی زیادی از زندگی محمدعلی به شما نمیده چون برای این تلاشی نمیکنه؛ بیشتر روی تلاش کردن برای محمدعلی شدن، تمرکز میکنه که به نظرم برای بچهها جالبتر هم هست. 0 0 زهرا برفی 7 روز پیش آنچه خود گفت: روایت امام موسی صدر از زندگی و اندیشه های خود موسی صدر 4.1 11 متن مصاحبهی ۱۱۰ دقیقهای با امام صدر، درست یک سال قبل از ربوده شدن ایشون. کتاب بسیار کوتاهه اما طی همین مقدار بخشهای مهمی داره که من زیرش خط کشیدم؛ حدود ۵۰ صفحه کتاب متن و حدود ۲۰ صفحه تصویر و باقی نمایه هست. امام طی این زمان از طریقه پیوستنشون به حوزه و زندگی شخصی، اومدن به لبنان، اوضاع لبنان و … صحبت کردن. دوستش داشتم. 0 0 زهرا برفی 7 روز پیش رئیس جمهور بودن: دوازده مواجهه با یک رئیس جمهور جلد 1 مهزاد قوی فکر 2.5 1 🖇️۱۲ روایت از مواجه آدمها، از دور و نزدیک با سید ابراهیم رئیسی. 🔖به طور خلاصه کتاب حول یک کلمه هست، حسرت… چند روایت از تلاش اقای رئیسی در مناصب مختلف و چند روایت از شوک حادثه. دوست دارم اردیبهشت هرسال برم سمتش اما همهی روایتهاش جونِ ادامه دادن ندارن، شاید خوب باشه ناشر روایتهایی رو حذف و اضافه کنه. 0 0 زهرا برفی 7 روز پیش ستاره ساز ملیسا ده کوستا 3.8 2 داستان مادری که متوجه میشه چند ماه بیشتر از زندگیش باقی نمونده و حالا میخواد به فرزندش بگه، چطور بعد از رفتن مادرش، زندگی کنه… از خوندنش پشیمون نیستم اما احتمالا به کسی هم توصیهاش نمیکنم؛ گاهی من رو مجبور به فکر میکرد اما به فکر فرو نمیبرد. ایدههای مادر برای مواجه با مرگ برام جالب بود اما داستان درگیرم نمیکرد، نه از نظر احساسی که من نگران مادر و بچهاش نشدم و نه از نظر داستانی؛ که البته از اول باید حدس میزدم که توی ۲۰۰ صفحه چه اتفاقی قراره بیوفته. 0 0