یادداشتهای حمیدرضا رعیتی (82) حمیدرضا رعیتی 1401/5/18 ایران شهر جلد 3 محمدحسن شهسواری 4.5 4 داستان خوب، پردازش عالی، باعث میشه ادم رو ببره با خودش توی همون تاریخ و همون مکان کاش جلد چهارم هم دم دستم بود 0 13 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 مارک و پلو؛ مجموعه ای از سفرنامه ها و عکس ها منصور ضابطیان 3.9 90 کتاب سفرنامه جناب ضابطیان به چند کشور را در روزهای قرنطیه کرونا خواندم و با این کتاب همراه شدم سری به این کشورها زدم. از نوع نگاه نویسنده در سفرها خیلی خوشم میاد و چنین سفرهایی را دوست دارم هر چند خودم خیلی موفق نیستم به این نوع سفر 0 3 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 حکایت خوبان: داستان های زندگی اهل بیت (ع) رضا بابایی 3.3 1 کتاب شامل داستانهایی چند خطی و یا دو صفحه ای از زندگی پیامبر و ائمه است. داستانها اکثرا بسیار مشهور هستند و قبلا شنیده یا خوانده بودم 0 1 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 کمی دیرتر سیدمهدی شجاعی 4.2 111 کتابی که به زیبایی نحوه برخورد ما را با مساله امام زمان نشان میدهد. عالی بود 0 6 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 دوازدهم علی موذنی 3.4 12 کتاب خوش خوان و خوبی بود. موضوع امام زمان که کمتر شاید در رمانها به ان پرداخته شود و یا من کمتر خوانده ام. رفت و برگشتهای خوبی به گذشته و حال داشت. از خواندن کتاب لذت بردم 0 4 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 خاطرات مستر همفر (جاسوس انگلیس در کشورهای اسلامی، طراح فرقه های وهابیت) هامفری 3.6 28 در اکثر استدلالات و سخنرانی هایی که میشنوی به این کتاب رجوع داده میشه در حالی که با خواندنش سریع متوجه جعلی بودن و سندیت نداشتن آن میشی. شاید بهترین تعریف از آن "حقیقتی خیالی" باشه. هستند افرادی که هنوز هم دوست دارند همه چیز رو گردن انگلیس بندازند 0 1 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 برگ اضافی: یادداشت هایی از شرق تا غرب منصور ضابطیان 3.9 28 برشهایی کوتاه از سفرهای منصور ضابطیان به اقصا نقاط دنیا. با بعضی خندیدم و با تعدادی از انها همسفر شدم. مثل کتابهای دیگرش خوب بود 0 3 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 نامیرا صادق کرمیار 4.5 231 موضوع کوفیان و امام حسین ع برای خیلی از نویسندگان جالب و عبرت آموز است. این کتاب هم با دیدی داستانی و از درون کوفه با این موضوع همراه شده. رنگ عوض کردن آنها و پشت کردن اکثریت به امام و حمایت قلیلی از مردم دست مایه این داستان بود. نگارش روان نقطه قوت داستان بود 0 10 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 حضرت والا نجیب محفوظ 4.0 1 رمان بسیار عالی بود. موضوع حرص و طمع انسان و کوتاهی عمر و درازی امل بسیار خوب روایت شده بود و از خواندنش لذت بردم. هر جند این ترجمه را به کسی پیشنهاد نمیکنم 0 1 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 خاطرات پزشک مخصوص صدام علاء بشیر 2.3 2 کتاب خوبی نبود. از اعتبار اون هم مطمئن نیستم چون هر چی با اسم انگلیسی یا عربی اون سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. قطعا فرد سفاکی مثل صدام دستمایه کتابهای زیادی خواهد بود. ولی فساد و تباهی نظام دیکتاتوری اون کاملا ملموس توصیف شده بود. بعضی جاها میشد با شرایط فعلی کشور خودمون هم همذات پنداری کرد 0 3 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 بی زمستان: سفرنامه و عکس های تاجیکستان، آذربایجان و گرجستان منصور ضابطیان 3.6 45 به نظرم کیفیت کارهای دیگه ضابطیان رو نداشت. داستان تاجیکستان بهتر بود ولی دو فصل اذربایجان و گرجستان چنگی به دل نزد. عکسها و فیلمهای کانال تلگرام ضابطیان هم برای بهتر شدن حال و هوای تاجیکستان کمکم کرد 0 6 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 گتسبی بزرگ اف. اسکات فیتزجرالد 3.5 120 کتاب را خواندم. فقط خواندم که تمام بشه. .اقعا توضیحات و تصویر کشیدن هاش حوصله ام رو سر برد 0 5 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 عقاید یک دلقک هاینریش بل 3.3 166 خوندم ولی خیلی باهاش ارتباط برقرار نکردم و نفهمیدمش 0 2 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 فتح خون سید مرتضی آوینی 4.7 107 کتابی خوب در مورد حماسه عاشورا 0 3 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 جای خالی سلوچ محمود دولت آبادی 4.1 164 کتاب جای خالی سلوچ اولین اثری است که از استاد دولت آبادی خوندم. واقعا نثر اون خیلی زیبا و گیرا بود. تصویرسازی ها بسیار زیبا بود ولی کتاب در کل بسیار غمگین و پر از غصه و درد کاراکترهاست. خیلی جاها برای فهمیدن معنی لغات به اینترنت رجوع کردم. داستان در ناکجاآبادی به نام«زمینج» اتفاق میافتد. داستانی از مصیبتها و دردهای یک خانواده و اهالی یک روستا. 0 4 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 سفرنامه ها و عکس ها: مارک دو پلو منصور ضابطیان 4.1 36 من که عاشق سفر هستم و از این سفرنامه های منصورخان ضابطیان خیلی لذت میبرم. هر چند بعضی کشورها مثل برزیل خیلی خوب نوشته شده بود و بعضی مثل عراق دلچسب نبود 0 2 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 135 از کتابهایی در این سبک. دا را بیشتر از این کتاب پسندیدم. گاهی جزئیات بیش از اندازه و حوصله سر بر بودند ولی در کل کتابی سرشار از غمها و استقامتهای ۴ دختر اسیر ایرانیست مه به مدت ۴ سال در اسارت بعثیان بوده اند 0 6 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 سه شنبه ها با موری: یک مرد پیر، یک مرد جوان و بزرگترین درس زندگی میچ آلبوم 3.7 183 کتاب زیبا و دلنشینی که با نگاه فردی که روزهای پایانی عمرش را می گذراند به زندگی نگاه میکند. مثل همیشه فضایل انسانی مثل عشق، محبت ، احساس و معنویت در اواخر عمر رنگ تازه ای میگیرد و برای همه انسانها از هر دین و مذهبی پر رنگ تر از همیشه میشود 0 19 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 حاج آخوند سیدعطاء الله مهاجرانی 3.9 48 داستانهای زیبایی از شخصیت حاج آخوند، روحانی روسنای مارون در این کتاب بیان شده که گاهی ادم میگه کاش امثال این حاج اخوند سر راه منم در زندگی قرار میگرفت. حال و هوای خوبی کتاب داره و اذت بردم 0 9 حمیدرضا رعیتی 1401/5/17 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 206 کتابی زیبا در مورد ملاصدرای شیرازی، صدرالمتالهین، که نادر خان ابراهیمی مثل بقیه کتابهاش بزیبایی از پس آن بر امده. باعث شد که انگیزه و شوق بیشتر دانستن در مورد اندیشه های ملاصدرا در ذهنم جوانه بزنه 0 5