یادداشتهای آرش سالاری (53) آرش سالاری 1403/8/20 لاشه لطیف آگوستینا باستریکا 4.1 42 دوست نداشتم. می شود به این صورت نگاه کرد که کتاب می خواهد در باره سرشت پلید انسانی صحبت کند ولی آیا همه اینگونه هستند؟ از پایان کتاب هم راضی نبودم 0 7 آرش سالاری 1403/8/16 تاکسی سواری سروش صحت 3.2 37 نسخه صوتی کتاب را از رادیو گوشه با صدای آقای صحت گوش کردم. البته من اصلا طرفدار داستان کوتاه یا به عبارتی خیلی کوتاه نیستم ولی خوب .... انتظارم بیشتر بود. از حدود نیمه کتاب قالب داستان ها تا حدی تکراری می شد. شاید بهتر بود نسخه کاغذی را می خواندم چون بعضی از روایت ها واقعا نیاز به تأمل داشت. 0 3 آرش سالاری 1403/8/6 بینوایان (جلد دوم) ویکتور هوگو 4.5 50 واقعا برای خودم متاسفم که چرا به این اندازه دیر خواندن این کتاب را شروع کردم. چون فیلم، کارتون یا نمایشنامه آن را دیده بودم. چه ساده انگارانه چه تفکر خامی. به هر حال شاهکار است. من بسیار طرفدار ادبیات روسیه هستم ولی این چیز دیگری بود. ژانر آن را نمی توانم دقیق بگویم، فلسفه، تاریخ، جامعه شناسی و ... ولی مطمئنا رمان را در آخر لیست قرار می دهم. بسیار متاثر هستم که کتاب تمام شد کتابی که به تمام معنی سرگذشت بینوایان بود. 0 6 آرش سالاری 1403/7/7 شاهنامه فردوسی بر اساس شاهنامه به کوشش دکتر جلال خالقی مطلق با شرح واژگان، ابیات دشوار و نکات اساطیری غلام محمد طاهری مبارکه 5.0 1 از طریق پادکست فردوسی خوانی تهیه شده توسط آقای خادم که کلیه ابیات را خواندند و توضیح دادند گوش کردم. فوق العاده بود چون چند بار تلاش کردم خود کتاب را مطالعه کنم که ممکن نشد ولی با این پادکست توانستم کل شاهنامه را بخوانم. بسیار مفید و دقیق بود. پادکست خیلی توصیه می کنم. 3 8 آرش سالاری 1403/5/5 حیاط شیطان ایوو آندریچ 3.9 3 کتاب کوتاهی است درباره زندانی به نام حیاط شیطان در استانبول حوالی سال ۱۵۰۰ میلادی. فضا سازی و شخصیت پردازی قابل قبول است. 0 1 آرش سالاری 1403/4/29 آدم خواران ژان تولی 3.9 126 فوق العاده بود. کتاب به این هولناکی و دهشتناکی نخوانده بودم و واقعی، واقعی. همانطور که شادی و هیجان در استادیوم های ورزشی و کنسرت های موسقی بین تمامی حاضرین منتقل می شود خشونت و ددمنشی هم منتقل می شود. به شدت توصیه میکنم. 0 33 آرش سالاری 1403/4/28 دل به من بسپار سوزانا تامارو 3.4 3 سومین کتابی بود که از سوزانا تامارو خواندم. از این کتاب بیش از بقیه لذت بردم. داستان تقریبا خط روایی مشخصی داشت و کاملا واقعی می نماید. توصیه می کنم. 0 2 آرش سالاری 1403/4/28 دری رو به آسمان روبرتو باجو 2.0 1 خیلی برایم جذاب نبود. شاید چون انتظار داشتم شبیه کتاب کیم بالاگه ( مارادونا) باشه. بیشتر کتاب به تعریف از خودش پرداخته بود و متهم کردن دیگران. 0 2 آرش سالاری 1403/2/25 سایه باد کارلوس روئیس ثافون 4.3 2 با ترجمه علی صنعوی و با صدای تایماز سلطانی از پلتفرم طاقچه شنیدم. کتاب جالب و پر کششی است ولی سطحی است و گاها خط داستانی بیش از اندازه وارد حاشیه می شود. بهر حال سرگرم کننده است. واقعا به اندازه ایی که تو کامنت ها از کتاب تعریف شده بود لذت نبردم. شاید کامنتها انتظار مرا بالا برده بود... 0 2 آرش سالاری 1403/1/10 طوطی سوزانا تامارو 3.2 8 دومین کتابی است که از خانم تامارو خواندم. اولین جهنم سوت و کور است که خیلی برایم جذاب نبود ولی این یکی خیلی خوب بود. کتابی روان(البته به لطف ترجمه عالی بهمن فرزانه) و کوتاه که یکروزه می شود خواند. ولی توصیه میکنم که دو روزه بخوانید. آخر داستان را دوست نداشتم که نمی توانم علت آنرا توضیح دهم. 0 4 آرش سالاری 1403/1/8 قصر الشوق جلد 2 نجیب محفوظ 2.0 1 بر خلاف جلد اول در جلد دوم چندان به امور سیاسی اجتماعی جامعه مصر نپرداخته. بیشتر به روابط داخل خانواده پرداخته و در حد رمان های ابتدایی کاهش پیدا کرده است. ببینیم جلد سوم چه خبر خواهد شد. 0 2 آرش سالاری 1402/12/22 در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.5 27 کتاب را به صورت صوتی از نرم افزار طاقچه گوش دادم با صدای آرمان سلطان زاده. دومین کتابی است که از میچ آلبوم می خوانم.کتاب زیبایی است از یک زندگی، زندگی عادی، شبیه خود ما، با فراز و فرودهایی که خیلی از ما تجربه کردیم. با این تفاوت که عمیق تر و با دید دیگری به آن نگاه می کند. لذت بردم 0 14 آرش سالاری 1402/12/15 ایرانی تر نهال تجدد 3.9 8 این دومین کتابی است که از خانم تجدد خواندم. اولی عارفه جان سوخته بود کتابی در خصوص زندگی مولانا که به فرانسه نگارش و به فارسی ترجمه شده بود. "ایرانی تر" را در نرم افزار طاقچه گوش دادم با صدای خانم تجدد. برای من بسیار جذاب بود. نمی دانم دقیقا ژانر کتاب را چه بگویم، اتوبیوگرافی، بیوگرافی ژان کلود، مولتی بیوگرافی یا ... کتاب پراکنده گویی بسیار دارد و یکپارچگی جالب. کتاب گریز های فرهنگی مذهبی نیز داشت. در مجموع این موضوعات برای من لذت بخش بود. توصیه میکنم مخصوصا نسخه صوتی آن. 0 46 آرش سالاری 1402/11/18 زندگی، جهان و همه چیز جلد 3 داگلاس آدامز 3.7 3 این سه گانه را گوش دادم و واقعا رادیو گوشه بی نظیر این کتاب ها را صوتی کرده بود و لذت بردم. مطمئن هستم به هیچ وجه در صورت کاغذی بودن کتاب حتی جلد اول آن را به نیمه نمی رساندم چون محتوی چندانی به نظر بنده ندارد. ستاره ها داده شده فقط به کتاب صوتی است. 1 16 آرش سالاری 1402/9/17 بین القصرین جلد 1 نجیب محفوظ 3.5 3 اولین کتاب از سه گانه نجیب محفوظ است. نجیب محفوظ، زاده ی 11 دسامبر 1911 و درگذشته ی 30 آگوست 2006، نویسنده و نمایشنامه نویس مصری و برنده ی جایزه نوبل ادبیات در سال 1988 بود. کتابی است بسیار جذاب و پر کشش. شرایط اجتماعی را که توصیف می کند بسیار شبیه ایران و سایر کشور های خاور میانه است. به سرعت جلد دوم را شروع کردم. ترجمه آقای مرعشی پور بسیار روان است. خیلی توصیه می کنم. 0 12 آرش سالاری 1402/8/26 زندگانی امام حسین (ع) زین العابدین رهنما 2.9 1 کتاب خوبی است. نسبتا مستند و با پا نویس های مفید. ولی شاید یک پنجم از این کتاب ۷۲۸ صفحه ایی اختصاصا در باره امام حسین (ع) بود. 0 1 آرش سالاری 1402/7/19 درمان شوپنهاور اروین دی. یالوم 4.1 46 سلام کتاب را در قالب پادکست با صدای خانم نوشین ستاری گوش کردم. عجب صدای درخشانی.👌 مثل اکثر کتابهای آقای اروین یالوم این کتاب نیز بر پایه روانشناسی و روابط بین افراد در سطح جامعه تحریر شده است. کتاب بسیار لذت بخش است. اگر چه مواردی که در بحث گروه درمانی مطرح میشود در جامعه ایران و با فرهنگ ایرانی قابل استفاده و قابل انجام نمیباشد. بسیار توصیه میکنم. 0 0 آرش سالاری 1402/7/19 بی نازنین کیوان ارزاقی 3.5 2 سلام بعد از مدتها بالاخره تونستم یه کتاب کاغذی بخونم. این کتاب خیلی تصادفی به دست من رسید. قالب کتاب جالب بود و محتوای اون هم از نظر عدم اطمینان به فضای مجازی برای جوونها به نظر من مفیده. البته یه کمی دور از ذهنه که فردی که در کار بورس و مالی فعالیت میکنه بتونه ساعتها بشینه و ایمیل رد و بدل کنه. کتاب پرکششی است و خواندن آن خالی از لطف نیست 0 12 آرش سالاری 1402/6/23 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 402 عنوان کتاب بسیار گیرا است. متاسفانه فقط عنوان آن. اصلا جذابیت عنوان را نداشت. علیرغم ایده بسیار خوب ، از افرادی که به مغازه جهت خرید مراجعه می کردند بسیار سطحی می گذشت و عمقی نداشت و از جایی کاملا نتیجه قابل پیش بینی بود. برای خواننده بزرگسال توصیه نمی کنم. 2 39 آرش سالاری 1402/6/22 خاطرات یک آدم کش یونگ-ها کیم 3.5 65 با صدای جذاب هوتن شکیبا از داریو گوشه گوش کردم. کتاب جذابی بود. اولین بار بود که کتابی از یک نویسنده کره ایی می خواندم. خط داستانی خوب و توصیههایی مناسب. دیدن دنیا از دید فردی که آلزایمر دارد. 2 23