معرفی کتاب دل به من بسپار اثر سوزانا تامارو مترجم بهمن فرزانه عمومیداستانایتالیا دل به من بسپار سوزانا تامارو و 1 نفر دیگر 3.4 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 5 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر کتاب پنجره شابک 9789647822763 تعداد صفحات 220 تاریخ انتشار 1397/2/19 توضیحات کتاب دل به من بسپار، نویسنده سوزانا تامارو. دهه 2000 میلادی داستان کوتاه ادبیات ایتالیا عاشقانه رمان ادبیات داستانی لیستهای مرتبط به دل به من بسپار مریم علویان 1403/2/24 خواندهشده های ۱۴۰۳ (۱)✅️ 100 کتاب کتابهایی که در سال ۱۴۰۳ خواندهام👌 0 7 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم علویان 1403/2/15 کتاب از زبان دختری است که حاصل رابطهای کوتاه بوده و به بحران هویت دچار است. پیرنگ قویای نداشت ولی دوست داشتم در سکوت به تجربههایی که روایت میشد، فکر کنم. نسخهی صوتیاش را با صدای لیلی رشیدی گوش دادم. لذت بخش بود. 0 0 آرش سالاری 1403/4/28 سومین کتابی بود که از سوزانا تامارو خواندم. از این کتاب بیش از بقیه لذت بردم. داستان تقریبا خط روایی مشخصی داشت و کاملا واقعی می نماید. توصیه می کنم. 0 2 yaghoob samsami 1403/9/15 داستان دختری که مادرش را در چهار سالگی از دست داده و با مادربزرگش زندگی میکند و با مرور دفتر خاطرات مادرش به دنبال گذشته خود و هویت و پیدا کردن پدرش می رود. دختر با مرور خاطرات و در خلال داستان به چرایی زندگی و چرایی آفرینش انسان و بی مسئولیتی انسان ها در مقابل همدیگه و زمینی که در آن زندگی میکنیم می پردازه. نویسنده با شخصیت اول داستان همراه میشه تا به چرایی وجود خودش برسه و البته در داستان به این چراها پاسخی داده نمیشه و فقط سوالاتی که پرسیده میشه برای به تفکر واداشتنه انسانه و نه جواب به این سوال ها. در کل میشه گفت داستان آمیخته با حالات فلسفی روانشناسانه هست و نه یک رمان خطی هیجان انگیز. 0 0