یادداشتهای فاطمه عبداللهی (23) فاطمه عبداللهی 1403/12/10 مرتد دبورا فلدمن 4.3 2 واقعا کتاب خوبی بود تفکرات یه دختر طاغی یهودی خیلی شناخته شده نیست خوشبختانه. برای جواب به سوال چرا خوشبختانه باید کتاب مطالعه بشه:)) از کتابهاییه که بهتره تا پرطرفدار نشده و چاپ جدید بهش نخورده آدم یه نسخه ازش بایگانی کنه:) 0 2 فاطمه عبداللهی 1403/12/9 مهاجر سرزمین آفتاب؛ خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 4.5 159 یه وقت یکی از اون سر دنیا در حالی که حتی اهل کتاب هم نیست به طور عجیبی میآد اینجا و عاقبت به خیر میشه و مولد چنین فرزند و نسلی، یه وقت هم کسی مسلمان و شیعه زاده میشه و معلوم نیست سر از کجا در میآره واقعا دنیا بازیهای عجیبی داره 0 2 فاطمه عبداللهی 1403/12/3 عزرائیل : روزهای تاریک نیما اکبرخانی 3.9 28 سیر و سرعت جلد یک نسبت به یک و نیم مثل این بود که یکدفعه از ماشین آفرود سوار پیکان شی. روند کند بود، ایده نامه خیلی جالبش نکرده بود و طنزش واقعا میتونست قویتر باشه اما چون اسمش جلد یک و نیم بود نه دو، به چشم یه پیوست میشه نگاهش کرد و کمی ارفاق کرد. و البته آخرهاش که یکم رفت تو ماجرا باز خوب شد. امیدوارم لنتشار جلد دو اونقدری طول نکشه که داستان یادمون بره و از دهن بیفته. 0 1 فاطمه عبداللهی 1403/11/26 عزرائیل: کهنه سرباز نیما اکبرخانی 4.3 72 مدتها بود کتابی که نتونم زمین بذارمش نخونده بودم. موقع خوندن نمیدونستم تندتر بخونم ببینم بعدش چی میشه یا کندتر بخونم که تموم نشه، حیفه! پرداخت شخصیتها، سیر و سرعت داستان، ادبیات و.. همه عالی. قسمتهای خشونت هم علیرغم نظرات به نظرم خوب بود کتابی که سعی کنه وقایع و شخصیتها رو خاکستری نگه داره و منظقی نگاه کنه واقعا پسندمه همینکه چون کتاب امنیته نویسنده فکر نکرده مجبوره قدیسه بسازه یعنی ده امتیاز مثبت:) تنها ناراحتیم اینه پایانش باز بود و باید تا انتشار جلدهای بعدی صبر کنم 0 3 فاطمه عبداللهی 1403/11/7 تویی که نشناختمت ( روایتی از زندگی دانشمند شهید محسن فخری زاده ) جلد 1 سعید علامیان 5.0 7 واقعا هزاران حیف که دشمنان ما کسانی رو میشناسند که ما بعد شهادتشون هم به خوبی نمیشناسیمشون... انسانی ذو ابعاد و بسیار رشد کرده.. خدا امثال ایشون رو زیاد کنه برای اسلام💜 0 6 فاطمه عبداللهی 1403/7/14 معناشناسی افسردگی از منظر قرآن: پیشنهاد الگویی برای پژوهش های قرآنی در حوزه روانشناسی فاطمه فیاض 5.0 1 یک پژوهش بسیار خوب پیرامون موضوع انجام شده البته سطح کتاب کمی بالاست و برای مخاطب عام کمی سنگینه اما محتوا عاالیست 0 6 فاطمه عبداللهی 1403/7/6 خاطرات ملکه ثریا ثریا اسفندیاری بختیاری 2.7 3 از خود کتاب بخوام بگم که خب متنش خود خاطرهست. اما نویسنده هر از چندگاهی مطابق سلیقه سیاسی خودش تو پاورقی در واکنش به خاطرات کامنت می ذاره که اعصاب آدم رو به هم میریزه:) خواننده میخواد خاطره رو بخونه نه نظرات نویسنده رو که آخه:) عقل داره و خودش برداشت مقتضی رو میکنه! 0 6 فاطمه عبداللهی 1403/7/6 دختری که به اعماق دریا افتاد اکسی اوه 4.1 201 فانتزی، افسانهای و نوجوانانه. جون میده برای اینکه ازش یه انیمه مثل شهر اشباح دربیارن. سلیقهایه اگر کسی مثل من حوصله پرداخت و آب و تاب و داستانسرایی زیاد نداره براش کتاب خوبی نیست. ولی برای کسی که این ژانر رو میپسنده کتاب روانیه و انتهای داستان هم خوب جمع میشه و ایده کلی کتاب هم ایده بدی نیست. 0 3 فاطمه عبداللهی 1403/6/9 باشگاه پنج صبح رابین شارما 3.4 86 از زرد و اینستاگرامیترین کتابهای ممکن 1 2 فاطمه عبداللهی 1403/5/31 استثنایی ها: داستان موفقیت مالکولم گلدول 3.9 5 یه نگرش جالب و جدید 0 0 فاطمه عبداللهی 1403/5/22 میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم بک سهی 3.5 72 مکالمه یه فرد با درمانگرش. اگر کسی به مطالب روانشناسی و طرحوارهها علاقه داشته باشه براش خالی از لطف نیست. ولی قالب کار رمانه پس نیازمند پرداخته. همین محتوا اگر یه مطلب علمی بود تو ده صفحه جمع میشد. برای کسی که حوصله نداره این ایده که این مطلب رو بیاره در این قالب چیز جالبی نیست. ولی برای اینکه محتوای علمی رو عامه پسندش کنه بد نبود. 0 2 فاطمه عبداللهی 1403/5/21 هر دو در نهایت میمیرند آدام سیلورا 4.1 297 نوجوانانه بود ولی موضوعش نسبتا جالب بود. 0 2 فاطمه عبداللهی 1403/5/15 تصمیم گرفتم خودم باشم سو-هیون کیم 4.0 41 کتاب خوبیه. بهش میآد زرد باشه ولی نیست. البته یه جاهایی به فرهنگ ما نمیخوره طبعا چون مال کره هست. اما در کل محتواش خوبه. به درد وقتهایی میخوره که خیلی به خودت سخت گرفتی یا توسط محیط معذب شدی و نیاز به حرفهای رهاکننده داری. 0 5 فاطمه عبداللهی 1403/4/27 خون خدا علی صفایی حائری 4.3 8 هرچقدر به خودم فرصت میدم که با بیان اقای عین صاد ارتباط بگیرم فایده نداره که نداره. و اگر کسی عین صاد پرسن باشه فکر میکنم بهتر بتونه کتاب رو قضاوت کنه. 0 2 فاطمه عبداللهی 1403/4/16 سنگ کاغذ قیچی آلیس فینی 3.8 144 پرداختش بیش از حوصله من بود. ایدهش و انتهاش جالب بود. تمام سعی نویسنده بر این بود که بگه انسانها خاکستری اند، نه تماما سیاه و نه تماما سفید؛ فقط کافیه هرچیزی رو از دیدهی دیگران هم بنگری. 0 2 فاطمه عبداللهی 1403/4/5 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 283 با اینکه روی کاغذ اگه بهم میگفتن ژانرش عاشقانه مذهبی تاریخیه اصلا سمتش نمیرفتم ولی با تعریف یه عزیزی خوندمش و تو یه بعدازظهر تمام شد. ماجرا کلا قابل پیشبینی بود اما متن و پیشبرد داستان و پرداخت کار انقدر خوب بود که آدم رو به ادامه دادن وادار میکرد. بعد مدتها از اون کتابها بود که بدون توقف خوندم. 0 4 فاطمه عبداللهی 1403/3/22 یوما مریم راهی 4.0 21 اصلا دوست نداشتم. چندیین صفحه درمیون خوندم تموم شه. این ایده که یه موضوع مذهبی و تاریخی رو دراما کنن به هیچ وجه به نظرم جالب نیومد. انگار یه نوجوون رمان نوشته باشه. کاملا شبیه رمانهای اینترنتی. فقط با یه موضوع مذهبی. 0 1 فاطمه عبداللهی 1403/3/21 ماهی سیاه کوچولو صمد بهرنگی 3.9 112 ایده و مفهوم و روند و بیان متن زیبا👌 رنج سنی هم به نظرم نداره 0 4 فاطمه عبداللهی 1403/3/20 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.1 275 جملاتش خوب بود. اینکه ایدهش یه کپی از شازده کوچولو بود یه جوری بود. اعتماد به نفس نویسنده هم جالب بود:) ما اگه ۴۰-۵۰ تا جمله برای گفتن میداشتیم کتابشون نمیکردیم. نهایتا توئیتشون میکردیم! 0 2 فاطمه عبداللهی 1403/3/20 درمان شوپنهاور اروین دی. یالوم 4.1 58 فضای کتاب بسیار سرد، خشک، خشن، نچسب و اروپایی بود. همهی کتاب اینطوری بودم که کاش فلاسفه غربی به جای این دست و پا زدنهای مذبوحانه در فلسفه، یه قطره از اقیانوس اسلام رو چشیده بودند. مفاهیمی واقعا پوچ رو سالها براش تلاش میکنند تا کسب کنند و چون روحیهی انسانیشون رو ارضا نمیکنه روحشون بیمار میشه. کل کتاب به این دلیل نوشته شده بود که تفکر اقای شوپنهاور رو به مخاطب توضیح بده و من نمیدونم دقیقا چرا:/ اما چیزی که میدونم اینه که اونها اینقدر وقت میذارن تا یه فیلسوف پوچ رو بشناسونن(البته که تقصیر خودشون هم نیست چون واقعا ته محتوای در دسترسشون همین چیزهاست) و ما چی؟ این همه ایدئولوژیُ اقناع کننده که سر بسته مونده و از همه حیف شده. با این وجود چی باعث شد این کتاب نچسب رو تموم کنم؟ ۱- تصمیم گرفتم فعلا هیچ کتابی رو نیمه رها نکنم ۲- دونستن نظرات مختلف ولو جالب نباشه، یه چیزی به آدم اضافه میکنه ۳- تفکر موجود در شخصیتهای کتاب در اطرافیان خیلی همه گیر شده به واسطه تاثیرگذاریهای غرب. شخصا هم البته گاهی متاثرم. ۴- جملات مفید محدودی هم داشت. اگر برگردم به وقتی که میخواستم شروعش کنم، شروع میکنم؟ نه. 0 2