یادداشتهای ضد سیونیست (16) ضد سیونیست 5 روز پیش پسری با تی شرت کلاه دار: خاطرات زینب مکیان، همسر شهید مدافع حرم، احمد مکیان اعظم محمدپور 4.1 7 تقدیر عجیب و زیباست. کوچیک ترین چیزی که میشه از این کتاب به یادگار داشت. 0 1 ضد سیونیست 5 روز پیش قصه ی سعید و مریم آرش سالاری 3.0 3 آقا اصلا هرچی طلبه توش باشه عالیه! 0 2 ضد سیونیست 5 روز پیش شب صورتی مظفر سالاری 3.2 37 کتابی که ماجراش تو یزد اتفاق میوفته با آدم های مختلف و متفاوت دوست داشتنی. محور اصلی کتاب احساسی هست بنام عشق ولی شما محبت بخونید. یچیزی که یه مقدار برخی جاهاش اذیتممیکرد احساسی بودن بعضی شخصیتهابود. اینکه ماجرا تو یزد اتفاق میوفته خیلی رو جذابیت کتاب اثر داره. 0 1 ضد سیونیست 5 روز پیش رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 291 آقای سالاری قلمشون بینظیره. و اوپن مایند بودن پدربزرگ های کتابشون خیلی زیبایی به ماجرا میبخشه. برای کلمه (اوپن مایند) شرمنده کلمه بهتری به ذهنم نمیرسید. 0 2 ضد سیونیست 5 روز پیش به نام یونس علی آرمین 3.5 10 هعی بنده خدا چقدر بلا سر حجآقا اوردن تو کتاب هایی که خوندم مدال بیشترین گریه به این حج آقا میرسه 0 1 ضد سیونیست 5 روز پیش آرام جان محمدعلی جعفری 4.3 48 خیلی چسبید. 0 2 ضد سیونیست 5 روز پیش عزرائیل : روزهای تاریک نیما اکبرخانی 3.9 32 یکی از یکی بهتر 0 1 ضد سیونیست 5 روز پیش اثریا نیما اکبرخانی 4.0 34 اثریا دیوونه کنندس خیلی خوبه عالیه 0 2 ضد سیونیست 5 روز پیش رقص با گربه ها مهرداد صدقی 3.3 6 من دوست نداشتم 0 2 ضد سیونیست 5 روز پیش آبنبات نارگیلی جلد 4 مهرداد صدقی 4.4 78 فوقالعاده! با حضور درخشان ابی! با کتاب طنز آدم گریش بگیره چی 0 1 ضد سیونیست 5 روز پیش آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.4 303 یه زندگی واقعی که خودمونو ازش دور کردیم. موقع خواندن آرام بخندید همسایگان خوابند! 0 1 ضد سیونیست 5 روز پیش غیر قابل چاپ: مجموعه داستان: همراه با چند نقد و نظر سیدمهدی شجاعی 3.4 14 داستان لیلی خودش یه تنه بسه برای خوندن این کتاب! 《لیلی یک مفهوم مستقلی است که فقط کسانی میتوانند آن را بفهمند که به درجات جنون نائل شده باشند》 0 2 ضد سیونیست 5 روز پیش آپارتمان روباز (رسم عاشق کشی) علی موذنی 2.8 4 عاشقانه دوست داشتنی بود اینکه معشوقه ات را اینگونه حس کنی زیباست. اینکه آخرش بفهمی که اشتباه درگیر شده ای تلخ است ولی پر از رهاییه. ولی با کار باباش اصلا جالب نبود. 0 2 ضد سیونیست 5 روز پیش ناصر ارمنی: مجموعه داستان رضا امیرخانی 3.4 53 عجیب و قابل تأمل! آثار امیرخانی است دگر.. 0 2 ضد سیونیست 5 روز پیش ازبه رضا امیرخانی 3.7 76 از من به تو .... خیلی خوبی! 0 2 ضد سیونیست 5 روز پیش ارمیا رضا امیرخانی 3.8 144 طراحی جلدش خیلی در خور داستان و بلایی است که به سرت میآورد. 0 2