بریده کتابهای مهدی سرکانی مهدی سرکانی دیروز یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 147 صفحۀ 62 محبوب آذری من! اخم هایت را باز کن! تا آن زمان که زندهییم، خوشبختی نیز- مانند آب و مهتاب- نمیتواند دروغ باشد. ما، همانگونه که به داشتنِ امید محکومیم، به تصرف خوشبختی نیز. برای ما، راهی جز حفظ اعتقاد به خوشبختی و تلاش خیره سرانه به قصد رسیدن به این منزل امن باقی نمانده است. باید از یاد ببریم که محتمل است سعادت، چیزی دور از دسترس باشد؛ چرا که تنها اعتقاد به اینکه سعادت، دور از دسترسِ ماست، سعادت را دور از دسترسِ ما نگه میدارد. هیچ چیز همچون اراده به پرواز، پریدن را آسان نمیکند. و هیچ چیز همچون باور سادهدلانه و صمیمانه ی سعادت، سعادت را به محلهی ما، به کوچهی ما، و به خانهی ما نمیآورَد. سعادت، شاید، چیزی نباشد الّا همین اعتقادِ مومنانه به سعادت. محبوبِ آذری من !اخمهایت را باز کُن! 0 15 مهدی سرکانی 2 روز پیش یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 147 صفحۀ 49 0 1 مهدی سرکانی 4 روز پیش یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 147 صفحۀ 37 بانو! خستگی، حق نیست که ما را به انکار حق بکشاند. 0 1 مهدی سرکانی 1403/9/16 استاد و درس علی صفایی حائری 3.8 0 صفحۀ 107 و این اشتباه است که لبخند و بهار زندگی را همچون یک دسته جمعبندی کنیم و در زرورق بپیچیم و هنگام ناراحتی به آن فکر کنیم... که در شناخت انسان و در بافت این جهان ترکیبی است که حرکت طلب است و طبیعت حرکت، جدایی از محبوبها و اتصال با منفورها را با خود دارد. و کسی که نظام جهان و ترکیب انسان را نمیشناسد از بهار مغرور میشود و از پاییز به درد مینشیند. در حالی که برای عارف، این همه نشان یک حرکت است و این حرکت، متعادل است و تعادلش را از همین تعارضهایش میگیرد. 0 0 مهدی سرکانی 1403/9/9 در باب حکمت زندگی آرتور شوپنهاور 4.6 0 صفحۀ 51 0 0 مهدی سرکانی 1403/9/7 در باب حکمت زندگی آرتور شوپنهاور 4.6 0 صفحۀ 40 0 1