بریدهای از کتاب نجات از مرگ مصنوعی اثر حبیبه جعفریان
در هر نقطه از زمان که امکان به اشتراکگذاری ترقی کردهاست و این امکان به وجود آمده که همه بتوانند هم را ببینند، آدمها بیشتر رو آوردهاند به از خودشان گفتن، به رو کردن و افشاگری. انگار گویندگان میخواستهاند با گفتن سبک شوند، درمان شوند، رها شوند و شنوندگان خواستهاند با شنیدن، با خواندن و سهیمشدن در چگونه بودن و چگونه زیستن دیگران خواستهاند خودشان را از تنها ماندن با خود و تردیدها و ضعفها و گناهانشان محافظت کنند. «برای من این اتفاق این گونه افتاد. میتوانست برای تو بیفتد. میتوانست برای خیلیها بیفتد. پس من تنها نیستم. پس تو تنها نیستی.»