بریدههای کتاب فرشته غلامی فرشته غلامی 1402/12/10 ابله فیودور داستایفسکی 4.3 75 صفحۀ 539 اولا مگر آزادیخواهی به طور کلی، حمله به نظام موجود و حاکم بر امور نیست؟ حالا واقعیتی که من حرفش را میزنم این است که آزادیخواهی روسی حمله به نظام حاکم بر امور نیست، بلکه حمله به اصل امور است، به خود امور، نه به نظام برقرار. آزادیخواهی ما کاری با نظام برقرار در روسیه ندارد، میخواهد خود روسیه را براندازد. آزادیخواهِ روسی کار را به جایی رسانده که روسیه را انکار میکند، از مادر خود بیزار است و برای نابودی آن شمشیر کشیده است، او از عادات توده و رسوم روسی بیزار است و به تاریخ روسیه و هر چه روسی است کینه میورزد. #ابله #داستایوفسکی 0 13 فرشته غلامی 1402/12/9 توسعه و مبانی تمدن غرب سید مرتضی آوینی 4.4 32 صفحۀ 27 تقارن اشاعهی فیلمهای جنایی و خلق شخصیتهایی مثل جیمز باند(۰۰۷) را با جنگ ویتنام تصادفی نینگارید. حکومت آمریکا برای آماده ساختن افکار و ارواح مردم سراسر دنیا و مخصوصا جامعهی آمریکا برای جنایات و خونریزیهایی که در ویتنام انجام میشد، ناچار بود که از قهرمانسازیهای تبلیغاتی استفاده کند. اکنون نیز "رمبو"، بت جدید آمریکا که یک سرباز بازگشته از جنگ ویتنام است، همین وظیفه را بر عهده دارد. #توسعه_و_مبانی_تمدن_غرب📔 #شهید_آوینی🖊 0 16 فرشته غلامی 1402/12/5 تعلیم و تربیت در اسلام مرتضی مطهری 4.4 20 صفحۀ 375 مراحل تربیت شخصی فرد: مشارطه: برنامهریزی و با خود شرط بستن برای اجرای برنامه مراقبه: مراقبت کردن از خود در اجرای برنامه محاسبه: حساب کشیدن از خود و بررسی عمل به برنامه معاتبه: خود را عتاب کردن و ملامت کردن در صورت تخلف از برنامه(تخلف جزئی) معاقبه: خود را عقوبت کردن و جبران کمکاریها با کارهای سختتر در صورت تخلف از برنامه(تخلف زیاد) #تعلیم_و_تربیت_در_اسلام📚 #شهید_مطهری 🖊 0 14 فرشته غلامی 1402/11/28 تعلیم و تربیت در اسلام مرتضی مطهری 4.4 20 صفحۀ 198 پوکترین و بیمغزترین حرفها همین حرف منسوب به زرتشت است که میگوید: < گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک>. آخر نیکی چه هست؟ مثل این است که از مهندسی برای ساختمان یک مسجد طرح بخواهند، بعد به او بگویند طرح شما چیست؟ بگوید یک ساختمان خوب. اول باید دید "خوب" در نظر او چیست؟ یا به یک خیاط بگویند چه مدل لباس میدوزی؟ بگوید یک مدل خوب! ولی معلوم نباشد خوبِ او چگونه است. وقتی میگوییم اصول و مبانی اخلاق اسلامی، معنایش این است که ببینیم اسلام چه چیزهایی را اخلاق خوب میداند و چه چیزهایی را اخلاق بد؛ در اینصورت ما میتوانیم روش اخلاقی و تربیتی اسلام را بفهمیم. #تعلیم_و_تربیت_در_اسلام #شهید_مطهری 1 6 فرشته غلامی 1402/11/15 بیان قرآن تفسیر سوره ی مجادله سیدعلی خامنه ای 4.6 8 صفحۀ 72 خودخواهى همان چیزى است که تمام تعلیمات دین با آن دارد میجنگد. اصلاً انبیاى الهى و بندگان شایسته ى خدا یک چکّشى دستشان گرفته اند و بر سر آن فیلى که نامش «من» است، دارند میکوبند؛ تمام تعلیمات دین اصلاً این است. هر کسى از خودش خارج شد، هر کسى از آن منِ خودش گذشت، هر کسى غرور و تکبّر و خودخواهى نداشت، راهش به سوى خدا باز است؛ هر کسى که اسیرِ «من» بود، راهش به سوى خدا بسته است. #بریده_کتاب #گفتار_چهارم #تفسیر_سوره_مجادله 0 9 فرشته غلامی 1402/11/10 سیدارتها هرمان هسه 3.6 32 صفحۀ 62 نه؛ هرگز از دنیای اندیشه به تنهایی کاری برنمیآید. اگر آدمی، احساسات و نفس خویش را نادیده بگیرد تا به تقویت عقل و علم بپردازد به هدفی دست نخواهد یافت؛ هم اندیشه و هم احساس هر دو اموری پسندیده اند. مفهوم غایی حقیقت در پسِ پشتِ هر دو نهان است و باید به هر دوی آنها توجه کرد، با هر دو دمساز بود؛ نه با هیچیک مخالفت ورزید و نه یکی را بر دیگری رجحان نهاد، باید صمیمانه به هر دو نظر داشت. #سیدارتها #هرمان_هسه 0 5 فرشته غلامی 1402/10/22 التهاب دویست ساله: نگاهی گذرا به عصر قاجار و پهلوی بر مبنای تاریخ نگری تحلیلی رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای سیدسعید آریانژاد 4.2 5 صفحۀ 445 اسکاچیل میگوید: همهی ما حوادث انقلاب را با حیرت و ناباوری نظاره میکردیم. انقلاب ایران یک پدیدهی کاملا خلاف قاعده و طبیعت بود. حوادثی که منجر به سقوط شاه شد، علتهایی را که در مطالعهی تطبیقی از انقلابهای فرانسه و روسیه و چین مطرح شده بود زیر سوال برد! #التهاب_دویست_ساله 📖 #سید_سعید_آریانژاد 🖊 #بریده_کتاب 📝 0 8 فرشته غلامی 1402/10/17 بر جاده های آبی سرخ؛ بر اساس زندگی میرمهنای دغابی نادر ابراهیمی 4.7 51 صفحۀ 453 0 4 فرشته غلامی 1402/10/17 بر جاده های آبی سرخ؛ بر اساس زندگی میرمهنای دغابی نادر ابراهیمی 4.7 51 صفحۀ 452 "مادر"، یک اسم نیست، بلکه سِمَت است، یک وظیفه. مادر باید مادری کند تا مادر باشد نه آنکه بزاید و بعد هیچ قدمی در راهِ ساختنِ فرزندانش برندارد. #بر_جادههای_آبی_سرخ📚 #نادر_ابراهیمی🖊 #بریده_کتاب📖 #صفحه_۴۵۲📝 0 13 فرشته غلامی 1402/10/10 عزیز زیبای من زینب مولایی 4.5 23 صفحۀ 67 0 8 فرشته غلامی 1402/10/8 ادب الهی: تربیت فرزند (تربیت در محیط خانوادگی، تربیت در محیط آموزشی، تربیت در محیط رفاقتی، تربیت در محیط شغلی) جلد 3 مجتبی تهرانی 4.1 4 صفحۀ 132 برای تربیت از کجا شروع کنیم؟ باید از "آداب ظاهری" شروع کرد. برای تربیت بچه باید از اینجا شروع کنی. باید از ظاهر شروع کنی. بعد هم که روش گرفت، ظاهر را رها نکن! این دربارهی خودت هم هست. #ادب_الهی📖 #حاجآقا_مجتبی_تهرانی 🖊 #تربیت_فرزند 🌱👶 0 3 فرشته غلامی 1402/10/5 بر جاده های آبی سرخ؛ بر اساس زندگی میرمهنای دغابی نادر ابراهیمی 4.7 51 صفحۀ 379 باران، بر جسم میبارد؛ اما روح را میشوید. غریب است واقعا! باران، چیزی جز قطرههای آب نیست؛ اما باریدنِ آن بر سر انسانِ اهلِ عشق، کم از بارشِ شیرینترین رؤیا و خواب نیست. باران، مثل چوبکِ خوب، بلورِ مکدّر شدهی دل را برق میاندازد. #بر_جادههای_آبی_سرخ📖 #نادر_ابراهیمی🖊 #باران🌧⛈ 4 12 فرشته غلامی 1402/9/24 بر جاده های آبی سرخ؛ بر اساس زندگی میرمهنای دغابی نادر ابراهیمی 4.7 51 صفحۀ 254 فان هاوزن به پشتیبانی از یان هیلیوی برخاست: بله... بله... ما باید فرهنگ ایرانی را عوض کنیم؛ ما باید، حتی اگر هزار سال هم طول بکشد، یک قشرِ باسواد و اهل کتاب، در ایران و همهی سرزمینهای مورد علاقهی خود در آسیا بهوجود بیاوریم؛ قشری که نسبت به واژههای تعصبآمیز مثل میهن، ملّت، مردم، ناموس، شرف و این حرفها، هیچ حساسیتی نداشته باشد و حتی به صراحت میگویم، ایرانی بودن، آسیایی بودن و شرقی بودن را شرمآور تلقی کند و در عین حال، بفهمد و اعتقاد پیدا کند که ما اروپاییها، نمونهی انسان واقعی هستیم. #بر_جادههای_آبی_سرخ 📖 #نادر_ابراهیمی 📝 #بریده_کتاب 📄 0 4 فرشته غلامی 1402/9/24 بر جاده های آبی سرخ؛ بر اساس زندگی میرمهنای دغابی نادر ابراهیمی 4.7 51 صفحۀ 272 به فرزندان خود، اگر به راستی خواهانِ خوشبختیِ عمیقِ آنها هستید، و اگر میخواهید که در قلب هایشان همیشه مهری باشد، عطوفتی، صفایی، شوقی و سلامتِ آرامش بخشی، حبّ الوطن را بیاموزید. #نادرابراهیمی🖊 #بر_جادههای_آبی_سرخ📖 #وطنم_ایران🇮🇷 0 5 فرشته غلامی 1402/9/22 کشتی پهلو گرفته سیدمهدی شجاعی 4.5 116 صفحۀ 79 دختر اگر درد مادرش را نفهمد که دختر نیست. من کربلا را میان در و دیوار دیدم وقتی که نالهی تو به آسمان بلند شد. بعد از این هیچ کربلایی نمیتواند مرا اینقدر بسوزاند. شاید خدا میخواهد برای کربلا مرا تمرین دهد تا کاروان اسرا را سرپرستی کنم، اما این چه تمرینی است که از خود مسابقه مشکلتر است؟ #کشتی_پهلو_گرفته📖 #سید_مهدی_شجاعی🖊 #بریده_کتاب📄 هر خانه را جغدِ اجل بر سر نشیند گردِ غم اول بر رخم دختر نشیند الحق تماشایی بود آندم که زینب(س) گریان سر سجادهی مادر نشیند... 0 1 فرشته غلامی 1402/9/21 التهاب دویست ساله: نگاهی گذرا به عصر قاجار و پهلوی بر مبنای تاریخ نگری تحلیلی رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای سیدسعید آریانژاد 4.2 5 صفحۀ 127 حکم میرزا کوتاه بود و موثر: "بسم الله الرحمن الرحیم. الیوم استعمال توتون و تنباکو بایّ نحو کان، در حکم مبارزه با امام زمان صلوات الله و سلامه علیه است." نکته جالب و بسیار مهم در متن این حکم شرعی، عدم استفادهی میرزا از به کار بردن کلماتی چون تحریم و حرام، و استفاده از عبارت محاربه با امام زمان(علیهالسلام) است. میرزا با این عبارت علاوه بر عقل، بر دل جامعهی شیعی دست گذاشته و عالیترین احساسات ایشان نسبت به آن امام منتظر و آخرین فرزند معصوم خاندان پیامبر(ص) را تحریک نمودند؛ اینگونه بیان آنچنان مؤثر افتاد که حتی اراذل و اوباش و آنهایی که خیلی هم در قید و بند عمل به دستورات شرع نبودند، ترک قلیان و توتون و تنباکو نمودند. کار تا آنجا بیخ پیدا کرد که حتی غیر مسلمین هم حداقل در ظاهر و علن، ترک کردند هر آنچه به توتون و تنباکو ارتباط داشت! #التهاب_دویست_ساله📖 #سید_سعید_آریانژاد 🖊 #بریده_کتاب 📄 0 1 فرشته غلامی 1402/9/17 التهاب دویست ساله: نگاهی گذرا به عصر قاجار و پهلوی بر مبنای تاریخ نگری تحلیلی رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای سیدسعید آریانژاد 4.2 5 صفحۀ 79 اصلا وجه ضد استبدادی در فعالیتهای علما، یک وجه منطوی در جنبه ضد بیگانه و ضد استعماری بود. مثلا فتوای مرحوم میرزای شیرازی، اقدام مرحوم ملّا علی کنی در قضیه رویتر و از این قبیل. #حضرت_آقا #التهاب_دویست_ساله من بعنوان کسی که رشته کارش تاریخ و مسائل اجتماعی است، ادعا می کنم که در تمام این دو قرن گذشته، در زیر هیچ قرارداد استعماری، امضاء یک آخوند نجفرفته نیست، در حالیکه در زیر همه این قراردادهای استعماری، امضای آقای دکتر و آقای مهندس فرنگرفته هست! #دکتر_شریعتی 0 1 فرشته غلامی 1402/9/17 التهاب دویست ساله: نگاهی گذرا به عصر قاجار و پهلوی بر مبنای تاریخ نگری تحلیلی رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای سیدسعید آریانژاد 4.2 5 صفحۀ 82 در دورههای قبل از جمهوری اسلامی، همیشه ایران تجزیه شد و همیشه از ایران کندند. هیچکدام از سلاطین پهلوی و قاجار، این افتخار را ندارند که بتوانند بگویند ما مرزهای ایران را حفظ کردهایم. قاجارها که وضعشان معلوم است. پهلویها هم شهرهای مرکزی ایران را سالها زیر چکمهی سربازان خارجی انداختند و زن و مرد و ناموس این کشور را به دست آنها دادند. تنها جمهوری اسلامی بود که مردانه ایستاد و نگذاشت که متجاوزین یک قدم جلو بیایند. هشت سال جنگ مگر شوخی است؟ #التهاب_دویست_ساله 📖 #سید_سعید_آریانژاد 🖊 #بریده_کتاب 📄 0 3 فرشته غلامی 1402/8/21 ادب الهی: تربیت فرزند (تربیت در محیط خانوادگی، تربیت در محیط آموزشی، تربیت در محیط رفاقتی، تربیت در محیط شغلی) جلد 3 مجتبی تهرانی 4.1 4 صفحۀ 27 روایتی از امام علی(علیه السلام) هست که میفرمایند: "خَیرُ مَا وَرَّثَ الآباءُ اَلاَبناءَ اَلاَدَبُ"؛ بهترین چیزی که از والدین برای فرزندان به ارث گذاشته میشود، تربیت است؛ چون رابطهی مال با انسان اعتباری است، مال ارثیهی حقیقی او محسوب نمیشود. فقه ما هم همین مطلب را تأیید میکند؛ میگوید: وقتی از دنیا رفتی، دیگر مالک آنچه داشتهای، نیستی. #ادب_الهی📖 #حاجآقا_مجتبی_تهرانی🖊 #تربیت_فرزند👶🌱 0 1 فرشته غلامی 1402/8/20 آنی شرلی در گرین گیبلز جلد 1 لوسی مود مونتگمری 4.6 174 صفحۀ 178 ماریلا زن عاقلی است. عاقل و منطقی بودن همیشه بهترین راه است، ولی با اینحال من دوست ندارم خیلی عاقل باشم؛ چون آدمهای عاقل معمولا زیاد رمانتیک نیستند. خانم لیند میگفت که عاقلشدن هیچ ضرری برایم ندارد، ولی از کجا معلوم؟ #آنیشرلی📖 #کتاب_اول📚 #ال_ام_مونتگمری🖊 #قدیانی📝 0 5