بریدۀ کتاب

التهاب دویست ساله: نگاهی گذرا به عصر قاجار و پهلوی بر مبنای تاریخ نگری تحلیلی رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای
بریدۀ کتاب

اصلا وجه ضد استبدادی در فعالیت‌های علما، یک وجه منطوی در جنبه ضد بیگانه و ضد استعماری بود. مثلا فتوای مرحوم میرزای شیرازی، اقدام مرحوم ملّا علی کنی در قضیه رویتر و از این قبیل. #حضرت_آقا #التهاب_دویست_ساله من بعنوان کسی که رشته کارش تاریخ و مسائل اجتماعی است، ادعا می کنم که در تمام این دو قرن گذشته، در زیر هیچ قرارداد استعماری، امضاء یک آخوند نجف‌رفته نیست، در حالی‌که در زیر همه این قراردادهای استعماری، امضای آقای دکتر و آقای مهندس فرنگ‌رفته هست! #دکتر_شریعتی