بریده کتابهای هدی هدی 1403/7/22 سفر امریکا جلال آل احمد 3.6 1 صفحۀ 277 به هر صورت، تمدنی است این تمدن بر مبنای حرکت. در حالی که تمدن -مدینهسازی- مبنی بر سکون است و نه بر مبنای انتقال و نقل مکان. اینها نوعی کوچنشین ماشینیزهاند، نه شهرنشین. دائما در حال حرکت. و راههایی که میروند، چه درازند! 0 0 هدی 1403/6/24 دنیای قشنگ نو آلدوس هاکسلی 4.1 39 صفحۀ 263 -ولی باز هم این طبیعی است که آدم وقتی تنهاست به خدا اعتقاد پیدا کند. وقتی تنهای تنهاست، موقع شب؛ وقتی به مرگ فکر میکند. -ولی مردم امروزه اصلا تنها نیستند. ما آنها را وادار میکنیم که از تنهایی بیزار باشند، و زندگیشان را طوری ترتیب میدهیم که تقریبا محال است که گرفتار تنهایی شوند. 1 7 هدی 1403/6/16 نگاهی به تاریخ جهان جلد 2 جواهرلعل نهرو 4.5 3 صفحۀ 317 تعجبآور است که چگونه انگلیسیها اغلب نسبت به مبارزات آزادیخواهانه ملل دیگر ابراز علاقه میکنند منتها به شرط آنکه با منافع خودشان تصادمی نداشته باشد. وقتی که یونان به خاطر آزادی خود مبارزه میکرد "بایرون" شاعر و گروهی دیگر به آنجا رفتند و به آنها کمک دادند. وقتی ایتالیا به مبارزه پرداخت آنها منتهای حسن نیت خود را ابراز داشتند و آنها را تشویق میکردند. اما وقتی که در همسایگی آنها ایرلند و کمی دورتر مصر و هند و جاهای دیگر به مبارزه آزادیخواهانه میپردازند پیامآوران آنها گلوله مسلسل است و خرابی و ویرانی را برای آنها ارمغان میبرند. 0 0 هدی 1403/6/13 آشنایی با قرآن جلد دو جلد 2 مرتضی مطهری 4.7 0 صفحۀ 115 0 1 هدی 1403/5/29 اسرائیلی که من دیدم؛ نه صلح، نه حرف اضافه: خاطرات خبرنگار عرب از سفر سال 1996 به شهرهای صهیونیست نشین و مسلمان نشین فلسطین اشغالی عاطف حزین 4.0 18 صفحۀ 159 در غزه و بیت لحم و رام الله، در نابلس و طولکرم و الخلیل، در همه اراضی فلسطینی که در آن به زبان عربی صحبت میشود مبارزهای ابدی جاری است، مبارزهای که نگاه کردن مدام به ساعت مچی و انتظار و عجله داشتن برای رسیدن به زمان پایان را نمیشناسد. 0 1 هدی 1403/5/24 اسرائیلی که من دیدم؛ نه صلح، نه حرف اضافه: خاطرات خبرنگار عرب از سفر سال 1996 به شهرهای صهیونیست نشین و مسلمان نشین فلسطین اشغالی عاطف حزین 4.0 18 صفحۀ 161 0 2 هدی 1402/12/22 در فرانسه تک درختی هست ...: تاملاتی در جهان انقلاب اسلامی وحید جلیلی 3.8 3 صفحۀ 15 غزه در محاصره است. جهان اسلام در اشغال! رویای از نیل تا فرات محقق شده است. صهیونیستهای دشداشه پوش و فینه به سر و کراوات به گردن، تمامقد به یاری عشیره عبریشان ایستادهاند. غزه، آزادترین و زندهترین اقلیم جغرافیای اسلامی، در غم اشغال جهان اسلام ضجه میزند و خود را در عملیاتی استشهادی به خط زده است تا محاصره را بشکند. 0 1 هدی 1402/12/22 تکثیر تاسف انگیز پدربزرگ نادر ابراهیمی 4.1 29 صفحۀ 18 پنبه کردن در گوش نیمی از مردم جهان و بستن چشمهای ایشان، زمانی که نیمی دیگر از مردم جهان زار میزنند و فریاد از جگر میکشند، البته کاریست ممکن؛ اما باید دید که این کار تا چه حد میتواند دنیا را به سود بیخبران یا زارزنندگان تغییر بدهد. 0 0