بریدههای کتاب فاطیما فاطیما 5 ساعت پیش بندها دومنیکو استارنونه 4.0 103 صفحۀ 140 آدم ته تهش به بچههاش آسیب میزنه. برای همین باید انتطار داشت که کمِ کم بچهها هم به آدم آسیب بزنند. 0 3 فاطیما 5 ساعت پیش بندها دومنیکو استارنونه 4.0 103 صفحۀ 143 اشتباهش این بود که نفهمید وقتی دست به کاری زدی که به آدمها صدمه میزنه و تا عمق وجودشون رو نابود میکنه، یا اونها رو میکشی، یا در هر حال یک جوری تا ابد نابودشون میکنی، دیگه راه برگشتی نیست. باید مسئولیت جنایتت رو تمام و کمال قبول کنی. نمیتونی نصفهکاره جنایت کنی. 0 3 فاطیما 1404/1/13 انسان شناسی ژان پل کولن 5.0 0 صفحۀ 68 در پشت روابط انسانها با طبیعت یا خدایان، روابط میان انسانهایی وجود دارند که خود را به بیان در میآورند و وارد روابط با یکدیگر میشوند. هدف مورد ادعای مناسک میتواند خدایان،فرشتگان یا نیاکان باشد اما اینها واسطههای روابط میان انسانها نیستند؛ رابطهی نمادین در نهایت صرفا انسانها را با یکدیگر متحد میکند. مناسک را نمیتوان به طور کامل نه در امر دینی طبقهبندی کرد نه در امر اجتماعی نه در امر روانشناختی و نه در امر زیباشناختی ؛ مناسک از تمام این جنبهها وام میگیرند و همین امر بیشک گویای جذابیت خارقالعادهی آنهاست. 0 3 فاطیما 1404/1/13 انسان شناسی ژان پل کولن 5.0 0 صفحۀ 66 در پشت روابط انسانها با طبیعت یا خدایان، روابط میان انسانهایی وجود دارند که خود را به بیان در میآورند و وارد روابط با یکدیگر میشوند هدف مورد ادعای مناسک میتواند خدایان،فرشتگان یا نیاکان باشد اما اینها واسطههای روابط میان انسانها نیستند رابطهی نمادین در نهایت صرفا انسانها را با یکدیگر متحد میکند مناسک را نمیتوان به طور کامل نه در امر دینی طبقهبندی کرد نه در امر اجتماعی نه در امر روانشناختی و نه در امر زیباشناختی مناسک از تمام این جنبهها وام میگیرند و همین امر بیشک گویای جذابیت خارقالعادهی آنهاست 0 3 فاطیما 1403/11/20 عشق روی پیاده رو: مجموعه داستان کوتاه مصطفی مستور 3.3 17 صفحۀ 101 بیمقدمه و با حنده گفت: "کاش همه هیچی سواد نداشتند. کاش هیچکس درس نمیخواند." وقتی پشت میز روبهروم نشست لبخند از صورتش پاک شد، جدی گفت: "به نظر من آنهایی که هیچچیز نمیدانند خوشبختترند." 0 8 فاطیما 1403/9/27 هری پاتر و یادگاران مرگ جلد 12 جی. کی. رولینگ 4.7 10 صفحۀ 396 هاگوارتز اولین و بهترین خانهای بود که میشناخت. او و ولدمورت و اسنیپ، این پسران طرد شده، همگی آنجا را خانهٔ خود میدانستند.... 0 3 فاطیما 1403/9/27 هری پاتر و شاهزاده دورگه جلد 9 جی. کی. رولینگ 4.7 26 صفحۀ 249 هیچ وقت به این فکر افتادی که حاکمین ستمگر چهقدر از افرادی که سرکوبشون میکنن وحشت دارن؟ همهشون این رو میدونن که روزی یکی از قربانیان بسیارشون جلوشون میایسته و مقابله بهمثل میکنه. 1 20 فاطیما 1403/9/2 در قفل شده فریدا مک فادن 3.9 67 صفحۀ 44 پدر همیشه میگوید اگر اگر کار اشتباهی هم میخواهی انجام دهی آنقدر باهوش باش که کسی نفهمد آن کار را انجام دادهای. او این حرف را بعد از این زد که از انباری شیرینی دزدیدم. میدونی که ما متوجه گم شدنشون میشیم و میفهمیم که تو دزدیدیشون. نورا این کار خلاف احمقانهایه. دفعهٔ دیگه احمق نباش. 0 8 فاطیما 1403/8/26 هری پاتر و جام آتش جلد 5 جی. کی. رولینگ 4.7 30 صفحۀ 608 هر وقت خواستی بفهمی یه نفر چه جور آدمیه ببین با زیردستهاش چه جوری رفتار میکنه. 0 6 فاطیما 1403/7/24 چشم هایش بزرگ علوی 3.6 214 صفحۀ 147 نتوانستم گذشته شوم خود را به او نشان بدهم. ببینید، این دشوار است و من نمیدانم به چه زبانی آنچه را که برای خودم گسسته است،برای شما قالبگیری کنم. گذشته من همیشه دنبال من بوده است. گذشته من همیشه مانند سایهای مرا تعقیب میکرده است. 0 3 فاطیما 1403/5/19 مرغ دریایی آنتون چخوف 4.0 14 صفحۀ 42 من احساس میکنم خیلی وقت است به دنیا آمدهام،خیلی وقت پیش..... زندگیام را هم مانند دامن بلند و سنگین پیراهنی که هرگز انتهایی ندارد دنبالم میکشم.بیشتر وقتها هیچ علاقهای به زندگی کردن ندارم. 0 6 فاطیما 1403/5/19 مرغ دریایی آنتون چخوف 4.0 14 صفحۀ 11 مدودنکو: چرا همیشه لباس سیاه میپوشید؟ ماشا: عزای زندگیام را دارم.آدم بدبختی هستم 0 4 فاطیما 1403/5/18 سه شنبه ها با موری میچ آلبوم 3.7 152 صفحۀ 43 فرهنگی که ما داریم به مردم این اجازه را نمیدهد تا حس خوبی نسبت به خودشان داشته باشند. ما درسهای اشتباهی را با آنها میآموزیم؛ و تو باید خیلی قوی باشی تا بتوانی بگویی که من زیر بار فرهنگی که برایم کارایی ندارد،نمیروم. اینکه فرهنگ خودت را بسازی. بیشتر مردم نمیتوانند این کار را انجام دهند. آنها حتی از من که در این شرایط مرگ قرار دارم هم غمگینتر هستند. 0 3 فاطیما 1403/5/18 سه شنبه ها با موری میچ آلبوم 3.7 152 صفحۀ 126 گوش کن،من میدانم که جوانی چه بدبختیهایی را به همراه دارد پس به من نگو که که خیلی فوق العاده است. تمام این جوانهایی که نزد من میآمدند درباره مشکلات،تضادها و احساس بیهودگی صحبت میکردند و برخی از آنها آنقدر احساس بدبختی میکردند که تمایل به خودکشی داشتند..... و علاوه بر تمام این بدبختیها جوانها عاقل هم نیستند. آنها درک اندکی نسبت به زندگی دارند. چه کسی حاضر است هر روز به زندگی ادامه دهد در حالی که نمیداند چه خبر است؟ زمانی که مردم سرت را کلاه میگذارند، به تو میگویند این عطر را بخر تا زیبا شوی یا این شلوار جین را بخر تا جذاب شوی و تو حرف آنها را باور میکنی! چقدر احمقانه! 0 2 فاطیما 1403/4/29 شوهر آهو خانم علی محمد افغانی 3.7 52 صفحۀ 479 اگر دولت آن فشاری را که برای یک شکل کردن لباسها و وضع ظاهر مردم به ملت وارد آورد،متوجه باسواد کردن عموم یا سایر قوای معنوی(سواد) ملت میکرد،نتیجه خیلی حسابیتری میگرفت. 1 21 فاطیما 1403/4/26 سوء تفاهم آلبر کامو 3.8 34 صفحۀ 69 من دیگر به فکر هیچ چیز نیستم و حتی طغیان و هیجان در من نیست و گمان میکنم این مکافات من است و گمان میکنم لحظاتی هست که تمام جانیها در آن مثل من درونشان خالی و بدون هیچ گونه آینده ممکن است؛به همین خاطر است که جانیها را بازداشت میکنند. 0 8 فاطیما 1403/4/24 قتلهای الفبایی 4.2 4 صفحۀ 125 هیچ چیز بدتر از این نیست که در محیطی مملو از سوءظن زندگی کنی،چشمانی را ببینی که عشق و محبت در آنها به ترس و نگرانی تبدیل شود.... هیچ چیز وحشتناکتر از آن نیست که به کسانی که به تو نزدیک و برایت عزیز هستند با دیده شک و تردید نگاه کنی.....نفرت انگیز است.خفقانآور است. 0 13 فاطیما 1403/4/24 قتلهای الفبایی 4.2 4 صفحۀ 226 0 5 فاطیما 1403/4/19 لاشه لطیف آگوستینا باستریکا 4.1 71 صفحۀ 15 کلماتی وحود دارند که روی جهان سرپوش میگذارند. کلماتی وجود دارند که مناسب و تمیزند. قانونیاند. 0 15 فاطیما 1403/4/19 لاشه لطیف آگوستینا باستریکا 4.1 71 صفحۀ 179 همه میگن ایکاروس سقوط کرد چون خیلی به خورشید نزدیک شد،اما اون پرواز کرد. منظورم رو میفهمی پسر؟اون تونست پرواز کنه. اگه بتونی فقط چند لحظه پرنده باشی،سقوط دیگه مهم نیست. 0 31