بریدههای کتاب قهوهی سرد آقای نویسنده عارفه✨️👀 1403/5/30 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 27 آدم ها وقتی بزرگ می شن تغییر می کنن،با داستان هایی که برای بیداری نوشته می شه می خوابن. 0 3 محیا 1403/2/23 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 43 تنهایی خوبیش اینه که نمیزاره کسی اصول زندگیتو خراب کنه.من به اصول زندگیم و تنهاییم پایبندم. واسه نگهداشتن تنهایی هم اولین قدم اینه که از کسی خوشت نیاد و نزاری کسی بهت نزدیک شه.. 0 3 عارفه✨️👀 1403/5/28 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 58 - از دست دادن چیزی که قبلا داشتی سخت تر از نبود چیزیه که هیچ وقت نداشتی + اما به دست آوردن چیزی که قبلا از دست داده بودی لذت بخش تر از داشتن همون چیز اوله 0 2 zahra 1403/12/22 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 11 0 1 فرزانه تیموری 1402/6/23 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 141 گاهی وقت ها به خودم میآم و میبینم همهی زندگیم رو دارم به آینده ای فکر میکنم که بعیده اتفاق بیفته، در حالی که شب ها دوست دارم خواب گذشته رو ببینم. 0 6 محمدعلی صفاری 1402/11/3 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 28 بهنظر من عشق بزرگترین اثر هنریه که یه هنرمند میتونه خلق کنه✨ 0 13 فرزانه تیموری 1402/6/23 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 30 گفتم:《بعدش چی شد؟ اون پروانه سفید رو داد بهت؟》 گفت:《آره، کادو تولدم بود.》 گفتم:《هنوز داریش؟》 گفت:《نه، گمش کردم، چون واسه به دست آوردنش هیچ تلاشی نکرده بودم.》 0 7 امت الزینب داودانی 1402/3/11 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 35 آدم ها جدا از عطری که به خودشون می زنن، عطر دیگهای هم دارن که اتفاقا تاثیر گذارتر هم هست، عطر چشم هاشون، عطر حرفهاشون، عطری که فقط مختص شخصیت اونهاست و متاسفانه در هیچ مغازه عطرفروشی پیدا نمیشه. 0 14 محیا 1403/3/10 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 212 هنوز خیلی ها نمیدانند که دل سرزمین حاصلخیزی است که وقتی میآیند و بذر مهر و علاقه را در آن میکارند، آن مهر به سرعت جان میگیرد، بزرگ میشود، چنان باغی سرسبز که به آن عشق میگویند. 0 2 امت الزینب داودانی 1402/3/11 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 163 سِرشدگی!چه وصف جالبی،یعنی دیگه متوجه زخم هات نمی شی. البته زخم ها اثرشون رو می ذارن،شاید بعد ها به خودت بیای و بگی ای وای؛تنم پر از زخمه. 1 14 °ریحان° 1404/3/11 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 1 خطرناک تراز آدم هایی که هیچ کتابی نخوندن؛ ادم هایی هستن که فقط چندتا کتاب خوندن. اونها دیگه خودشون رو از روشن فکر ها میدونن و میخوان درباره هرچیزی اظهار نظر تخصصی کنن. هر اتفاق و داستانش رو به اون کتابها ربط میدن و از سطر به سطرش نقل قول میکنن 0 4 سینحانون؛ 1402/6/17 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 118 0 3 eli 1404/3/28 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 76 می دونی مردم به آدم های بیش از اندازه باهوش چی میگن؟! به سختی لب هام رو تموم دادم،گفتم« دیوونه،می گن دیوونه» «قهوه سرد آقای نویسنده » 0 5 دختری با طعم چای از خاندان مالفوی🐍🍵 1404/3/27 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 10 منظور من از بزرگ شدن بالا رفتن سن نیست،این فهمیدنه که ادم ها رو بزرگ میکنه.کسی که تنها می مونه و فکر میکنه بزرگ میشه.کسی که سفر میکنه از هر جایی چیزی یاد میگیره بزرگ میشه.کسی که با ادم های مختلف حرف میزنه و سعی میکنه اون ها رو درک کنه بزرگ میشه.واسه همین به این اعتقاد دارم که کسانی که زیاد کتاب می خونن،می تونن ادم های بزرگی بشن.چون اون ها تنها می مونن و فکر میکنن،با داستان ها به سفر میرن،از شخصیت های داستان ها و اتفاقاتی که واسشون رخ داده درس های مختلف یاد میگیرن و پس از اون سعی می کنن بقیه رو بهتر درک کنن.به نظر من مرد ها و زنانی که کتاب میخونن،روح بزرگی دارن و دوست داشتن و دل بستن واسه شون ارزشمنده. 0 0 mahan 1403/9/27 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 157 تئاتر یعنی یه زندگی،همون چیزی که همه ی ما بهش احتیاج داریم 0 13 دختری با طعم چای از خاندان مالفوی🐍🍵 1404/3/27 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 13 هیچ وقت درمورد چیز هایی که دوست داری با ادم ها حرف نزن چون بدون شک اون رو ازت می گیرن.اما من فهمیدم که با خدا هم نمیشه در مورد چیزی که دوست داری حرف بزنی.اصلا به دنیا اومدیم تا چیز هایی که دوست داریم رو از دست بدیم. 0 1 anita :) 1404/2/3 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 23 (( اول این که کسی که تمام شرایط مورد علاقه ات رو داره، الزاماََ نمی تونه همسر خوبی واست باشه. دوم این که کسی که حاظره همه کار واست بکنه،الزاماََ تا همیشه اون جوری نمی مونه.و سوم این که کسی که بی تفاوت می گذره می تونه یه برنده واقعی باشه!)) 0 3 -اخگر 6 روز پیش قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 58 از دست دادن چیزی که قبلا داشتی، سخنتتر از نبود چیزیه که هیچوقت نداشتی. 0 4 -اخگر 6 روز پیش قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 94 به نظر من اون سالها قبل از مرگش واسه خودش مرده بود. وجود داشتن تفاوت زیادی داره با زنده بودن. 0 5 -اخگر 6 روز پیش قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 148 صفحۀ 115 بذار هر چقدر که میخوان ضربههاشون رو بزنن، اما بخند، نذار فکر کنن که برنده میشن. نذار فکر کنن که برنده میشن. 0 4