بریده‌ای از کتاب قهوه‌ی سرد آقای نویسنده اثر روزبه معین

A.Fatemeh

A.Fatemeh

1404/3/27

بریدۀ کتاب

منظور من از بزرگ شدن بالا رفتن سن نیست،این فهمیدنه که ادم ها رو بزرگ میکنه.کسی که تنها می مونه و فکر میکنه بزرگ میشه.کسی که سفر میکنه از هر جایی چیزی یاد میگیره بزرگ میشه.کسی که با ادم های مختلف حرف میزنه و سعی میکنه اون ها رو درک کنه بزرگ میشه.واسه همین به این اعتقاد دارم که کسانی که زیاد کتاب می خونن،می تونن ادم های بزرگی بشن.چون اون ها تنها می مونن و فکر میکنن،با داستان ها به سفر میرن،از شخصیت های داستان ها و اتفاقاتی که واسشون رخ داده درس های مختلف یاد میگیرن و پس از اون سعی می کنن بقیه رو بهتر درک کنن.به نظر من مرد ها و زنانی که کتاب میخونن،روح بزرگی دارن و دوست داشتن و دل بستن واسه شون ارزشمنده.