تاریخ عضویت:

15 دنبال کننده

عاشق کتاب.دانشجوی ادبیات کودک دانشگاه شهید بهشتی.مامان🧡

نمایش همه

3 ساعت پیش

کتاب برادران کارامازف ماجرای پدر متمول، بدسرشت و بی‌بندوباری است که دو بار ازدواج کرده است و از ازدواج اولش، یک پسر به نام دیمیتری و از ازدواج دومش، دو پسر به نام‌های ایوان و آلکسی دارد. پسر دیگری که اسمردیاکوف نام دارد نیز گمان می‌رود که فرزند نامشروع این پدر هوس‌ران باشد. در خلال این داستان است که داستایوفسکی مفاهیمی فلسفی را در حوزه‌ی الهیات و اخلاقیات مطرح می‌کند. رمان برادران کارامازوف، با این خط داستانی، مفاهیم عمیقی را درباره‌ی وجود خدا و قدرت اختیار و انتخاب انسان مطرح می‌کند. درواقع، درون‌مایه‌ی این رمان درخشان این پرسش است که آیا خدایی وجود دارد؟ اگر خدایی وجود نداشته باشد، آیا ما مجاز به انجام هر کاری هستیم یا همچنان کارهایی برای ما مجاز هستند و کارهایی غیرمجاز؟ امر مجاز و امر ممنوع را چه کسی تعیین می‌کند؟ چه کسی می‌تواند داوری کند که چیزی درست است و چه چیزی نادرست؟ در خلال بندهای این کتاب است که خواننده عمیقاً به فکر فرو می‌رود و پاسخ مورد نظر خود را از زبان یکی از این شخصیت‌ها می‌شنود، شخصیت‌هایی که هر یک نماد نحله‌ای فکری هستند و در طول این رمان، عقایدشان را در معرض داوری می‌گذارند و از خود و باورهایشان دفاع می‌کنند.
من‌ کتاب را با ترجمه رستگار خواندم.ترجمه بسیار روان و گیرایی بود و با اینکه مفاهیم فلسفی ای را دربرمی گرفت اصلا خسته کننده و سنگین نبود.توضیحات پاورقی مفصل و‌خوبی را نیز دربرگرفته بود.

3 ساعت پیش

کتاب "نود و سه" آخرین رمان ویکتور هوگو است که در سال ۱۸۷۴ منتشر شد و به عنوان یکی از برجسته‌ترین آثار او شناخته می‌شود این کتاب حماسه انقلاب فرانسه، به ویژه دوران ترور در سال ۱۷۹۳ را به تصویر می‌کشد و با شخصیت‌های اصلی چون مارکی دو لانتوناک، گووَن و سیموردن، تقابل ایدئولوژی‌ها و وقایع پرآشوب آن دوره را بررسی می‌کند.
اولین نویسنده ای که عاشق آثارش هستم و پایان تمام کتاب هایش اشک‌ می ریزم هوگو است.در بین آثاری که ازش خوانده ام بدون‌ استثنا تمامی آنها نثری زیبا و تاثیرگذار دارند و پایان شگفت انگیزی را رقم می زنند.شاید حتی به ذوق خواندن پایان های دور از انتظار اوست که سراغ کتاب هایش می روم.
کتاب نود و سه شاید در ابتدا به خاطر تشریح صحنه های نظامی و اسامی مختلف از انقلاب فرانسه که برای ما ناآشناست کمی توی ذوق بزند اما از اواسط آن درگیر سه شخصیت کتاب می شویم و شرح شخصیت هریک ما را به دنبال کردن داستان وا می دارد.
و طبق معمول باقی آثارش پایان دور از انتظاری را به تصویر می کشد.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.