سوگلی سوگلی دنبال کردن @sogoly_sss عضویتشهریور 1404 9 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(23 کتاب)0امتیاز دنبال کردن23یادداشت23امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 23 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 9 کتاب یادداشتها نمایش همه سوگلی 5 روز پیش پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 293 این کتاب رو توی چند جمله میشه توصیف کرد 1 مزخرف ۲ نداشتن اصول و عنوان و موضوع اصلی ۳ داستان اصلا پیرنگ خاصی نداشت! ۴ پایان بندی افتضاح ، خانوادهی شخصیت هر روز بدبخت تر و بدبخت تر میشدن. نویسنده قلمشو با این کتاب و پایان ، حیف کرد! 0 1 سوگلی 5 روز پیش شازده کوچولو لوئیز گریگ 4.6 10 مطمئنم وقتی کتابخونی رو شروع کردید، اول از این کتاب شروع کردید و الان این کتاب توی کتابخونه های همتون هست. منم مثل شما، دومین کتابی که خوندم در سن کم این بود! برای سنین کم خیلی جذاب و گیراست. البته من از یک نشر دیگه خوندم! 0 0 سوگلی 5 روز پیش فرار از عقل: از تشکیل امپراتوری سلجوقی تا حمله ی مغول حسین بکائی 4.3 4 این کتاب رو من توی کلاس سوم خوندم! خب داشتم اولین کتاب تاریخی رو توسن کم میخوندم، ولی با این حال که متنش کمی سنگین بود، من عاشقش شدم! تاریخ ایران هیچوقت ازیاد نمیره. 0 0 سوگلی 5 روز پیش لبه ی تیغ ویلیام سامرست موام 4.0 34 برای من به شدت مزخرف بود. انقدری که من فقط تا صفحهی ۱۰۰ خوندم و احساس خفگی میکردم. روند توی این ۱۰۰ صفحه، برای مثال شخصیت الف میره خونهی ب . الف و ب میرن خونهی ج ، الف و ب و ج، میرن خونهی دوستای ج. من هیچی نفهمیدم از داستان، اصول و پایهای نداشت. 0 0 سوگلی 5 روز پیش مرشد و مارگریتا میخاییل بولگاکف 4.0 2 داستان خیلی قشنگی بود و روند تازه از وسط داستان شروع شد. من از اول تا وسطای داستان دچار ریدینگ اسلامپ شدم ، اما به طرز باورنکردنی روند داستان بهتر و بهترشد. برای اولین ژانر کلاسیک من، بد نبود! 0 0 سوگلی 5 روز پیش هردو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 351 زیبا، غمگین و دوست داشتنی:) 0 0 سوگلی 5 روز پیش بادام وون پیونگ سون 3.9 349 قشنگ بود، اما مورد علاقهی من نبود! 0 0 سوگلی 5 روز پیش شاید عروس دریایی آلی بنجامین 3.9 119 بچگانهبود اما زیبا. شخصیت، به خوبی من رو یاد خودم مینداخت. که درتلاطم پیدا کردن دوست واقعیاش، در حس غم و بدبختی غرق شده است. 0 0 سوگلی 5 روز پیش هفت چیز مهم شلی پیرسل 4.4 3 داستان قشنگی بود ، وقتی به پایان داستان رسیدم و با جملهی اینکه ، داستان براساس واقعیت ساخته شده بیشتر من رو شکه کرد! داستان فانتزی نبود، بلکه روایت یک داستان واقعی تلخ بود. فوقالعاده بود. 0 0 سوگلی 5 روز پیش رهایم کن طاهره مافی 3.6 42 این مجموعه همه جوره مورد علاقهی منه! 0 0 سوگلی 5 روز پیش کشفم کن طاهره مافی 4.3 78 جلد دو قطعا صدهیچ جلد اول رو میزنه. داستان اصلی از اینجا شروع میشه... 0 0 سوگلی 5 روز پیش ویرانم کن طاهره مافی 4.0 45 از زبون شخصیت مورد علاقم، آرون وارنر> 0 0 سوگلی 5 روز پیش خردم کن 4.3 8 مجموعهی مورد علاقم تاابد>>>> روند تو جلد اول کمی کنده اما برای من خیلی عالی بود. واقعا حرفی درمقابل یک شاهکار واقعی ندارم. عالی بود. 0 0 سوگلی 5 روز پیش برایم بسوز (میراث پنهان 1) جلد 1 ایلونا اندروز 4.4 16 عاشقش شدم! بی صبرانه منتظر جلدهای بعدیام. شخصیت مدروگان در داستان، منحصر به فرد بود!! 0 0 سوگلی 6 روز پیش پرنیان شب پونه سعیدی 4.4 7 کتاب فوقالعاده ای بود، واقعا عاشقش شدم. خانم پونه قلم قوی دارن و من بااین کتاب ، یک جورایی زندگی کردم... 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها سوگلی 5 روز پیش کتابهای نمایشگاه کتاب1404 من 9 کتاب برای یک کتابخون، بهترین لحظه شوق خریدن کتابه. زمانی که توی اون شلوغی و جمعیت قرار میگیری، میبینی هنوز توی دنیا، افرادی هستند که کتاب بخونن. فضایی که خلق شدهبود، حس آرامش میداد، حس زندگی حس اینکه میتونی لحظاتی رو دوراز گوشی بگذرونی. حس اون خرید ستودنی بود. 0 2 بریدههای کتاب سوگلی 6 روز پیش ناتوان لورن رابرتس 4.3 180 صفحۀ 125 ایکاش که مرگ مراعات عهد و پیمانها میکرد 0 4 سوگلی 6 روز پیش ناتوان لورن رابرتس 4.3 180 صفحۀ 1 برای تمام دخترانی که در زندگی احساس ناتوانی کردند. 0 0 سوگلی 6 روز پیش ناتوان لورن رابرتس 4.3 180 صفحۀ 25 او پادشاه است و من قاتل 0 0 سوگلی 6 روز پیش کشفم کن طاهره مافی 4.3 78 صفحۀ 251 جهنم خالی است و همهی شیاطین این جا هستند. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.