تاریخ عضویت:

به تاریخ اسفند ۱۳۶۵

دکترای عمران گرایش منابع آب و محیط زیست از دانشگاه تهران
فوق لیسانس عمران گرایش محیط زیست از دانشگاه تهران
لیسانس عمران از دانشگاه اصفهان

عاشق رویاپردازی، کتاب‌خواندن و نوشتن. مامانِ یه دخترِ عشق قصه و همسر یه مرد دریا ( البتهدفعلا تو خشکی سکونت داریم!) از وقتی یادمه کتاب میخوندم انقدر که هیچ  کتاب نخونده ای تو هیچ کتابخونه ای دور و برم نمونده بود. ۱۵ سالم بود تمام کتاب های ترجمه شده شکسپیر، هوگو ، ارول، هدایت و خیلی های دیگه رو تموم کرده بودم و دنبال نسخه های قدیمی کتاب های میچل و آستین بودم. علاقه من به کتاب‌خواندن انقدر زیاد بود که نه ژانر برام مهم بود نه سال نگارش کتاب، من هر کتابی به دستم میرسید میخوندم. بعد از ورودم به دانشگاه شروع کردم به خوندن کتاب های  انگلیسی و جذب ژانر فانتزی شدم. مجموعه های فانتزی مثل گرگ و میش، آکادمی خوناشام ها، ویچر ، ارباب حلقه ها و ... هرچی بیشتر میخوندم بیشتر دلم میخواست خودم هم دنیای خودم رو خلق کنم. اما همیشه دانشگاه و کار این فرصت رو از من می‌گرفت،  بلاخره سال ۱۳۹۰ (۲۵ سالگی) شروع کردم به نوشتن رمان های فانتزی البته کاملا بصورت تفریحی و پاره وقت فعالیت داشتم. اما این رویا انقدر برای من دوست داشتنی و قوی بود که کم کم حوزه کاری خودم رو هم به سمت فعالیت های محیط زیستی بردم و بیشتر در پروژه های زیست محیطی و درگیر با طبیعت فعالیت کردم، اتفاقی که باعث شد میل به نوشتن در من رشد کنه. در سال‌های اخیر به خاطر علاقه ام به دنیای خیال و رویا زمان بیشتری رو به نوشتن اختصاص دادم.  ژانر مورد علاقه من فانتزی هست اما کار های مشترک غیر فانتزی هم دارم.

از دوره هایی که شرکت کردم‌
- دوره لذت نوشتن با جناب مسعود ملکیاری.
- کارگاه عملیات تخریب جناب پوریای عالمی (از دیدن و نوشتن.)
-گروه خوانی ادبیات کلاسیک، داستایوسکی ، هوگو، همینگوی و تولستوی.
- دوره 34 جلسه ای مسیر نوشتن در گارنت. محضر اساتید مصطفی مستور، نسیم مرعشی ، نهال تجدد و روبرت صافاریان .
- کارگاه لذت فلسفه،  مطالعه از رساله های افلاطون تا تاریخ بی‌خردی با جناب مسعود ملکیاری
- دوره دو روزه قلم خالق در گارنت. محضر اساتید محمود دولت آبادی، سروش صحت و عطیه عطارزاده .
- کارگاه رمان نویسی بر پایه شاهنامه نشر چشمه با جناب محمد حسن شهسواری.
- گروه خوانی ادبیات باستان، بندهش ، گیشا و… با جناب مسعود ملکیاری.
- دوره گذر از زبان به زیبایی با جناب محمود حسن شهسواری
-دوره پری گویی و پری خوانی با جناب مهرک علی صابونچی

از کتاب هایی که نوشته ام و چاپ شده…
در ژانر فانتزی شهری و فانتزی جادویی

ماه مه آلود ( داستانی از دنیای خون‌آشام ها و گرگینه‌های جنگل لاویج )
از نشر موج ۱۴۰۴

کوازار ( تقابل فرشته های سقوط کرده و شیاطین روی زمین )
از نشر موج ۱۴۰۱

پرنیان شب (داستانی از فرشته مرگ و خون‌آشام ها در تهران)
از نشر موج ۱۴۰۲
از نشر متخصصان ۱۳۹۸

توکا پرنده کوچک (داستان پادشاه سایه ها و ملکه خیال)
از نشر موج ۱۴۰۱
ترجمه و نشر روی آمازون Tuka the little bird) 2024)
از نشر متخصصان ۱۳۹۷

اِل‌آی (داستان یک گرگینه بدون‌ گرگ در تقابل با ملکه مردگان)
از نشر موج  ۱۴۰۲
از نشر متخصصان ۱۳۹۹

رمان های رئال چاپ نشده
نامستور (روایتی از یک خشونت خانگی سازمان یافته.)
هر هفت رنگ من (داستان تاثیر نگاه خانواده به دنیا بر روی انتخاب و اعتماد بچه ها در بزرگسالی)
هم‌فام (داستان یک دختر بلوچ بدون شناسنامه که در یک گاراژ ماشین متولد می‌شود…)

رمان های فانتزی چاپ نشده
ماه خون (داستانی از یک روستا در شمال ایران که هر چند سال با وقوع ماه خونین، دختران جوانش مفقود می شدند)
موهبت خاموش ( ماجرای دختری که برای پیدا کردن موهبت تیشتر همراه مغی هزار ساله می شود.)
کومه پنهان ( داستان دورگه پریزادی که برای حفظ بقای دو رگه ها وارد نبردی ناخواسته می‌شود.)
دشت میخک های وحشی ( داستان لاچین، آخرین بازمانده از خاندان شاهین سفید، خاندانی با خون سفید و قدرتمند که همه به دنبال سلطه به آن هستند.)
جنگل رز های سفید ( جلد دوم دشت میخک های وحشی و داستان تقابل خیر و شر در لباس های یکدیگر.)

panjrekhiyal
panjrekhiyal
baghstore.net/authors/%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%d9%be%d9%88%d9%86%d9%87-%d8%b3%d8%b9%db%8c%d8%af%db%8c/

کتاب‌های نویسنده

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.