@rawna

73 دنبال شده

92 دنبال کننده

نمایش همه

1404/7/4 - 23:42

اول که شروع به خوندن کوری کردم اصلاً دوستش نداشتم، ولی چون کتاب خیلی مشهور و پرآوازه‌ایه بهش فرصت دادم. شاید دلیل دل‌زدگیم این بود که فضای داستان خیلی منو یاد دوران کرونا می‌انداخت، اون‌هم وقتی اوضاع آدم‌های داستان واقعاً خفقان‌آور و طاقت‌فرسا بود. با این حال ادامه دادم و کم‌کم با فضا کنار اومدم؛ هرچی به اوج داستان نزدیک‌تر می‌شدم بیشتر درگیرش می‌شدم، تا جایی که نمی‌تونستم کتاب رو زمین بذارم. پایانش منو در هم شکست؛ بعد از مدت‌ها کتابی پیدا شد که اشکم رو درآورد. با اینکه پایان نسبتاً امیدوارکننده‌ای داشت، اما فکرِ اون زن فداکار و این‌که شاید خودش برای همیشه کور بمونه، قلبمو شکست و تا صبح گریه کردم.
خوشحالم که این کتاب رو نیمه‌کاره رها نکردم، چون چشم‌هام رو به حقایق تلخی باز کرد، این‌که بدون بینایی انسان‌ها خیلی زود به موجوداتی بی‌دفاع و حتی وحشی تبدیل می‌شن و دنیا به نابودی می‌ره. برای من این کتاب یه یادآوری جدی بود که قدر نعمت بینایی رو بیشتر بدونم و حتی تصمیم گرفتم مراقب چشمهام باشم و کمتر وقتم رو در فضای مجازی بگذرونم.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

1404/6/1 - 20:17

یک انتخاب خوب برای جنایی خوان هایی که دچار اسلامپ شدن 😁
 در اصل به خاطر خانم مریم رفیعی سمت این کتاب رفتم که اصلا نیاز نداره اشاره کنم ترجمه چقدر عالی بود.
انصافا هم کتاب به لحاظ خلق فضای مه آلود و دلهره آور و خلق شخصیت اصلی که یک مادر تنها و رنج کشیده اما شجاع که برای حفاظت از فرزندانش هر کاری می‌کنه عالی عمل کرده بود، خلق تصویری از زنانی که قربانی جرم شریک زندگیشون می‌شن اما نه به‌عنوان قربانی، بلکه به‌عنوان همدست قضاوت می‌شن، شکی در قوی بودن قلم نویسنده نمیذاره.
، اما از طرف دیگه به نظرم بیش از حد کش داده شده بود و کلمات تکراری توصیفات زیاد حسی و محیطی هم حواسمو پرت میکرد و هم کسل کننده میشد. چیزی که بیشتر از همه اذیتم کرد پایان‌بندی کتاب بود که باعث شد حس کنم به جای اینکه منطقی و قانع‌کننده باشه، بیشتر سعی در غافلگیرکردن خواننده داشت.
در مجموع برای من کتاب جذابی بود که به جنایی خوان ها پیشنهادش میدم ولی اون‌قدر قوی نبود که بخوام جلد دوم رو بخونم حتی با اینکه می‌دونم مواجهه اصلی با ملوین تو کتاب دوم رخ میده ولی خب نخونده همه چیز قابل حدسه🤷🏻‍♀️

1404/4/7 - 02:09

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.