emir hafez تاریخ عضویت:بهمن 1403 emir hafez دنبال کردن @emirhafez 24 دنبال شده 15 دنبال کننده کتابدوست(52 کتاب)0امتیاز دنبال کردن unspeakableemir 4یادداشت21امتیاز4لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 52 کتاب در حال خواندن 5 کتاب خواهم خواند 51 کتاب یادداشتها emir hafez 4 روز پیش در ستایش اتلاف وقت آلن لایتمن 3.4 16 انتخاب این کتاب در واقع به درگیری شخصی من با مسئله مرکزی کتاب مرتبط است. و آن این که در این عصر و زمانهی پرشتاب که کوچکترین مجالی را برای آسودن و رها بودن نمیدهد و حتی اگر هم زمانی را به اینگونه سپری کنیم، عذاب وجدان بخاطر مفید نبودن وقتمان به سرعت هر خوشی را تلخ میکند، چگونه زیستنی است؟ پاسخ کتاب همچنان در همان منطق کمی و علمی است. و سعی میکند نشان دهد که چگونه رها و ناهشیار پرسه زدن یا فقط نشستن و رشتههای اندیشه را رها کردن چقدر به خلاقیت و سلامت روان و ذهنمان مرتبط است. زمانی که در آن به وسایل الکترونیکی و اینترنت و برنامهریزیهای کاری و تحصیلی هیچ اعتنایی نکنیم، در زندگی امروزه ما که بهرهوری را هرچقدر افزایش بدهی کم است، عملا به لحظات ناممکنی بدل شدهاند. از این منظر من هم دلم برای روزگار کودکی تنگ میشود. برای وقتی که همه چیز معطوف به اکنون بود. برای زمان بازی که نام و مضمون یکی از بهترین فصلهای کتاب هم هست. و من هم معتقدم که چنین چنین رها زیستن، زندگی بهتری است. درحالی که همزمان به فهرست کارهای انجام نگرفتهام نگاه میکنم و احساس بدی دارم که از انجام دادنشان عقب مانده ام. اما میدانم که در واقع به چیزی دیگر نیاز دارم. به اتلاف وقت بدون فکر کردن به بعدش. 0 9 emir hafez 1404/1/9 در انتظار بوجانگلز اولیویه بوردو 3.9 20 در انتظار بوجانگلز قصهی عشق است و جنون. همانطور که با او میخندید، با او بغض خواهید کرد و به خواندن ادامه میدهید، با نوای نینا سیمون در گوش که به همه چیز رنگی دوچندان میدهد. 0 5 emir hafez 1403/12/5 کجا فرود بیاییم؟ جستاری در اقلیم شناسی سیاسی برونو لاتور 4.7 1 این کتاب یک جستار کوتاه اما حاوی بینشی بسیار درخشان است که در آن نقاطی را در کنار هم قرار میدهد که تا اکنون آنها را بیربط به همدیگر میفهمیدیم. ظهور ترامپ و خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و سپس محبوبیت روز افزون راست افراطی در کشور های مختلف جهان چرا رخ میدهد؟ چرا اخراج مهاجران و بستن مرزها بر روی بیگانگان تا به این حد به سیاستی جذاب در جهان امروز تبدیل شده؟ درحالی که همین چند دهه پیش قرار بود در جهانی زیست کنیم که مرزها در آن بیمعنا شده، قرار بود جهانیسازی و سرمایه داری جهانی اهمیت مرزهای ملی را بسیار نمادین سازند. اما منازعات سیاست در جهان امروز هیچ نشانی از این صلح و بیاهمیتی ندارد. برونو لاتور در این جستار، ربطی بسیار قدرتمند میان تغییرات اقلیمی و ظهور سیاستهای ضدمهاجر و واپسگرایانه ایجاد میکند. اون به ما نشان میدهد که چگونه تغییرات اقلیمی زمین سفت و قابل اعتماد زیر پای همهیمان را لرزان و غیرقابل اعتماد ساخته. حتی آنان که سیاست انکار تغییرات اقلیمی در پیش گرفتهاند در ته قلبهای کوچکشان پذیرفتهاند که زمینی برای جهانیسازی دیگر وجود ندارد. سیاست مبتنی بر مدرنیزاسیون جهان، متوجه شد که زمین کافی برای این عمل وجود ندارد. حالا همگی ترسیدهایم و با وضعیتی مستأصل میان زمین و آسمان سرگردان رها شدهایم. میترسیم و میخواهیم به خانههایمان برگردیم و درها را بر روی هر بیگانهای ببندیم اما واقعیت این است که دیگر خانهای برای بازگشت به آن بدون آن مدرنیزاسیون جهانی وجود ندارد. پس زیر لب از خودمان سوال خواهیم کرد که کجا میتوانیم فرود بیاییم؟ 3 8 emir hafez 1403/11/7 چرا ما خارج از شهر زندگی می کنیم؟ پتر اشتام 4.2 4 راستش این کتاب برای من فقط پیش رفتن با قصهی شگفت انگیزه یک خانواده دوست داشتنی نبود. خوب یادم هست که وقتی این کتاب را توی دفتر نشر افق، وقتی که سر کار بودم ولی کاری برای انجام دادن نداشتم، ورق زدم و شروع کردم به خواندن و دیدن و حس کردنش، در دیگری به رویم گشوده شد. حالا میتوانستم قفسه کتاب کودکان را ببینم که هرگز قبل از آن نمیتوانستم حتی فکر کنم که قرار است چیز شگفت انگیزی برای من داشته باشد. تصویرم از کتاب کودک، همان کتابهای بسیار پرطرفدار و معروفی بودند که در کودکی خودم در معرض آنها بودم. داستان پرنسسها و شاهزادها. اما انگار قصههای متفاوتی هم میتوان سرود. قصههایی که برای همه، فارغ از رده بندی سنی میتواند قلابی برای گیر کردن داشته باشد. یا باتلاقی برای غرق شدن. قصههایی که جدا نمیکند، که بچهها را خنگ و ابتدایی درنظر نمیگیرد، سعی نمیکند درجهت اجتماعی کردن کودکان به آنها پند اخلاقی بدهد. شاید بشود اینگونه باری دیگر به قصه و کودکان فکر کرد. کاری که پتر اشتام با من کرد. حالا هم واقعاً بدم نمیآید که خارج از شهر زندگی کنم. 0 3 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها emir hafez ناداستان 55 کتاب لیست کتاب های ناداستانی که خوانده یا میخوام بخونم 0 14 emir hafez منتخبی از ادبیات کلاسیک جهان 80 کتاب گلچینی از ادبیات کلاسیک جهان به انتخاب و سلیقه خودم به عنوان یک خواننده بسیار مبتدی 0 7 emir hafez منتخبی از ادبیات معاصر جهان 100 کتاب گلچینی از ادبیات معاصر جهان به انتخاب یک خواننده مبتدی 4 14 emir hafez مطالعات محیط زیست 17 کتاب با قرار دادن مسئله محیط زیست در مرکز مباحث، از نظرگاه های متنوع چگونه میتوان به آن پرداخت؟ 0 2 بریدههای کتاب emir hafez 1404/1/21 مرشد و مارگریتا میخاییل بولگاکف 4.1 95 صفحۀ 423 اگر پیش از مرگ رنجی فراوان برده باشی و اگر در این وادی مه گرفته به درماندگی پرسهای زده باشی و اگر بار گران جانکاهی بر دوش، گرد جهان میگشتی، میفهمیدی اگر خسته باشی و بی هیچ بیم و دریغی به ترک جهان و ترک مه و مرداب و رودخانههایش رضا داده باشی میفهمیدی. اگر حاضر بودی با قلبی سبک به کام مرگ فرو روی و میدانستی که تنها مرگ مرهم زخم تو است، میفهمیدی. 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.