زهرا

4 دنبال کننده

🌧

نمایش همه
        برگام!
ساعت ۴: ۴۰ صبح ، فردا کشیکم و از ساعت ۲ تاالان یه بند گوشش میدادم ، هنوز تموم نشده ، احتمالا ۱/۴ کتاب مونده هنوز و اگه کتاب ، کتاب قوی ای باشه در این ژانر ، انتظار یه چرخش خیلی قوی رو اخرای کتاب دارم ، برای همین به اینکه سیر فعلی داستان چه کسیو مظنون نشون میده اعتماد نمی کنم، در حال حاضر که کت جونز ( قبل تر حدس زده بودم همون کاترین کلی هس ، کت هم مخفف کاترینه) و تاحدودی پریا رو مشکوک نشون میده ، من به پریا زیاد نمی تونم ظن داشته باشم  ، ظن اصلی م به مادر آنا و خود آناست.  اگه باتوجه به اسم کتاب ، قسمتایی که از زبون آنا تعریف میشه دروغ باشه یه تیکه هاییش چی؟ و یا ترکیب جک و آنا .
دلایل م هم ایناست: فک نمیکنم کت تااین حد از جزئیات زندگی بقیه شون خبر داشته باشه، کسی تااین حد ریز زندگیا رو میدونه که تو خونه ها بره و بیاد و دسترسی داشته باشه ، بدون اینکه مشکوک باشه ، کی بهتر از مادر آنا که بعنوان خدمتکار تو خونه ی نصف اهالی کار کرده ، اینکه پریا به داروهای سرطان اشاره کرد ، اینو نشون بده که مادر آنا فهمیده که مریضه و موقع تمیز کردن خونه ی ریچل ، راز کثیفشو و اینکه چه آدم کثیفیه _ همینطور هلن ، زوئی _ فهمیده باشه و بخواد انتقام دخترشو بگیره ، ازون طرف هم به این فک کنه که خبر قتلا آنا رو میکشونه بلک داون و اینطوری میتونه دوباره ببینتش، حرف ز بالای وان که زوئی نوشت هم منظور زی زی باشه ،_ ون تمیزکاری مادر آنا که روش زی زی نوشته شده بود و باهاش می‌رفته اینور اونور _
خود آنا هم شاید کت جونز رو همون اول شناخته و به ذهنش رسیده از اونا انتقام بگیره ، از پریا و جک هم بخاطر اینکه فک میکنه باهم تو رابطه ن میخواد انتقام بگیره ، البته یه ضعفایی داره این ایده
خب، کتاب تموم شد.حدس قاتل خواستید، درخدمتم.
پایان بندی سریعشو دوس نداشتم، دلم میخواست نحوه انجام هرقتل رو درست باز کنه ، نه که هول هولکی جمع کنه کل داستانو

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

این نوشته بدون ویرایش و خام هست، کلمات مستقیم از ذهن بر صفحه تایپ شدند برای همین ممکنه بعضی کلمات تکراری و نامرتبط باشند.نه حس ویرایش هست و نه تواناییش. نوشته شده در تاریخ ۳۱ مرداد ، ۴:۳۹ دقیقه بامداد

بااینکه خیلی زیاد خوابم میومد ، اما به زور کافئین خودمو بیدار نگه داشتم. مگه چندبار ممکنه پیش بیاد که بتونم تو تنهایی و سکوت خونه دراز بکشم کتاب بخونم؟ و باید بگم چون برای یه کتاب غیر درسی بود ، برام لذت بخش بود. برای کار نبود.برای مطالعات درسی نبود. برای خوندن یه کتاب غیردرسی بود.

و کتاب. آخ از این کتاب.

برای توصیفش، از یه جمله خود کتاب وام میگیرم. " کل این کتاب ، طلای خالصه"

(این جمله درمورد یه کتاب دیگه و از زبون یکی از بیمارای نویسنده گفته میشه.)

برحسب عادتِ پیشین، همینکه تموم شد اومدم تو گوگل اسم اروین د یالوم رو زدم ببینم هنوز زنده ست یا نه. هنوز زنده س و دوست دارم لاقل یه کتاب دیگه ازش بخونم.

بشدت لذت بردم از خوندن کتاب. برحسب عادات سرشتی ، وقتی هیجان زده میشم دستام می لرزن. این نوشته رو با دستای لرزون تایپ میکنم و از نویسنده بخاطر این هیجان مثبتی که در من ایجاد کرد ، ممنونم.

ایرادات کتاب بنظرم طرح جلد نسبتا بی کیفیت و ویراستاری ضعیفش هست.

کتابیه که بخوام برای بار دوم بخونمش.

باشگاه‌ها

باشگاه کارآگاهان

705 عضو

راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب

دورۀ فعال

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

قطار شب به لیسبون

همیشه یک نفر دروغ می‌گوید
        برگام!
خب، کتاب تموم شد.حدس قاتل خواستید، درخدمتم.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.