یاس

یاس

@Yas...

26 دنبال شده

22 دنبال کننده

                پِیِ نوری...ریگی...لبخندی ⁦

...
..
.
!
در جست‌وجوی هویت گمشده


              

یادداشت‌ها

نمایش همه
یاس

یاس

1402/5/5

        ~بسم الله الرحمن الرحیم~


می‌فرماید که هر اندازه که دنیا تو نظر آدم بزرگ باشه، خدا تو نگاه آدم کوچیک می‌شه. 


به گفته خلاصه پشت جلد کتاب: 
این مجموعه( طعم شیرین خدا) بنا داره با تکیه به آیات قشنگ قرآن و حدیثای پر از نور اهل بیت خدا رو معرفی کنه و از معرفی خدا به معرفی ابعاد مختلف دین هم برسه.

کتاب اول این مجموعه( من با خدای کوچکم قهرم!) موضوعش بزرگ دیدن خداست. 
این کتاب می‌خواد بگه اگه ما به وجود خدا اعتقاد داشته باشیم، اما به بزرگیش ایمان نیاریم؛ اون اعتقاد نمی‌تونه تاثیر زیادی تو زندگیمون بذاره. این کتاب مفصل درباره آثار «بزرگ دیدن خدا» صحبت می‌کنه. 
_______________________________________________

کتاب روایت و لحن روون و ساده‌ای داره؛ از لحاظ بصری هم جذابه و فونت قشنگی داره. 

چیزی که تو این کتاب برام خیلی جالب بود و تا قبل از اون ندیده بودم تو کتابی، بارکد هایی بودن که تو اکثر صفحات قرار داشتن و با اسکن کردن اونا به فایل صوتی‌ای می‌رسیدید که نویسنده، چند خطی از اون صفحه رو می‌خونه براتون. ( که من به شخصه بسیار از این امکان استفاده کردم و باعث می‌شد کتاب برام جذاب تر جلو بره و یکنواخت نباشه) 


کتابی بود که فکر کنم می‌تونه  با خواننده ارتباط خوبی برقرار کنه و اونو با خودش همراه کنه. 

همون طور که تو خود مقدمه کتاب اشاره کرده، مطالب کتابای این مجموعه رو پشت سر هم نخونید و برنامه ریزی کنید که هفته‌ای دو تا درس بخونید و بین هر درس دو سه روز فاصله بندازید.این درسا فقط برای خوندن و یاد گرفتن نیستن، باید باهاشون زندگی کرد. ( برای  خودم شروع خوندن این  کتاب مصادف شد با ماه رمضان سال۱۴۰۱، و پایانش هم که ۲۹ رمضان۱۴۰۱) . 

کتاب نکته های خوبی رو میگه که البته به نظرم بعضاً جای  انتقاد و بحث هم میشه داشت.( که بایستی اول کل محتوی کتاب  خونده بشه و بعد در مورد این نکات صحبت بشه، چون شاید اگر یکی از همین متن‌ها بدون خوندن بکگراندش، گفته بشه شاید باعث کج فهمی بشه!) 


و در کل امتیاز من به این کتاب ۳/۵ از ۵ ⭐




۱۴۰۱/۲/۱۰

۲۹رمضان ۱۴۴۳


یا علی
      

2

یاس

یاس

1402/5/5

        ادعای این کتاب این بود که راهکارهای ساده و اثبات شده‌ای برای ایجاد عادات خوب و شکستن عادات بد ارائه می‌ده. 
و خب به نظر من رسالتش رو به خوبی انجام داده.  

نقل قولی‌ که در پشت جلد کتاب، از آقای مارک منسون نویسنده‌ی کتابِ هنر ظریف بی‌خیالی، نوشته شده،  کاملا شرح حالِ این کتابه:

«یک کتاب بسیار مفید و عملی. جیمز کلیر پایه‌ای ترین اطلاعات درباره‌ی شکل گیری عادت ها را به اشتراک گذاشته است، و در نتیجه به راحتی می‌توانید چیزهای بسیاری را یاد بگیرید.»


این کتاب از اون دست کتاب‌هایی بود که چیزایی رو که به صورت ناخودآگاه می‌دونستم، تبدیل کرد به خودآگاه. و به تبع این قضیه کمک می‌کنه که دلیل انجام یک‌سری از کارها و عادت هامو بفهمم و سنجیده‌تر انتخابشون کنم و انجامشون بدم. 

کتاب شامل 20 فصله. که تقریبا هر فصل، 10 صفحه‌ای میشه. 
خوبیش اینه که آخر هر فصل یه خلاصه‌ای از چیزایی که تو اون فصل بود، رو گفته. و این به بازخوانی و مرور مطالب خیلی کمک می‌کنه.  شامل کلی مثال های متنوع و راهکار های عملیه. و این قسمت جذاب کتابه. 

من این کتاب رو با ترجمه ی آقای هادی بهمنی از نشر نوین خوندم. و کاملا راضی بودم. ترجمه‌ی روون و خوبی داشت.

ارادت⁦♡
1400/2/22
چهارشنبه
      

5

یاس

یاس

1402/5/5

        این کتاب حدود دوسال بود که  تو قفسه‌ی کتابخونه‌م خاک می‌خورد. تا اینکه یه شبی که استرس پروژه‌‌ی انجام نداده و فشار امتحانات بی‌خوابم کرده بود، خیلی اتفاقی پناه بردم به این کتاب. 

اون شب انقدر درگیر داستان این کتاب شدم که دیگه فراموش کردم پروژه و امتحانی هم هست. غرق شدم تو کتاب، شدم مالی و با داداش کوچولوم سوار ارابه‌ی گالیله شدیم و زدیم به جنگل ترش. 

خلاصه سوای از داستان گیرا و قلم توانای نویسنده، حس آرامشی که اون شب  از این کتاب گرفتم رو  هیچ وقت فراموش نمی‌کنم.

 ژانر کتاب، از نوع وحشت و ماجراجویانه‌‌س. و خیلی 
زیر پوستی هیجان و آدرنالین خون رو می‌بره بالا.

از متن کتاب

:« هِستِر از من پرسید فرق داستان و دروغ چیه. اون موقع من بهش گفتم داستان‌ها به آدم‌ها کمک می‌کنن و اون پرسید کمک واسه چه کاری. خب فکر کنم حالا جوابش رو می‌دونم. داستان‌ها به آدم‌ها کمک می‌کنن با دنیای واقعی روبه‌رو بشن؛ حتی اگه داستان ترسناکی باشن...ولی دروغ برعکسه؛ باعث می‌شه خودت رو پنهون کنی.»


امتیاز من 4/5 از 5.0
      

4

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.