@TheAlexaoW

9 دنبال شده

31 دنبال کننده

من تنها از یک چیز میترسم و آن اینکه شایستگی رنج هایم را نداشته باشم.

16 ساعت پیش

گریشا،مجموعه ای که در لیستم خاک میخورد و برای خواندنش خیلی اشتیاق داشتم.
خلاصه:تاریکی دریای موهوم درحال گسترش است و آلینا استار کوف دختری معمولی که کمتر توجهی به او میشود به یکباره شاهد تغییر عظیمی در زندگی‌ش میشود.او فراخوان خورشید است!چیزی که صدها سال آرزوی مردم راوکا و عامل نجاتشان است.ولی آیا آلینا آمادگی رویارویی با قدرت نوظهور و زندگی دگرگون شده اش را دارد؟
انتقادات:به نظر من با توجه به اینکه این مجموعه اولین کتاب نویسنده بوده به خوبی از پس نوشتنش بر اومده(هرچند کمی ایراد داشت ولی با داستان و فضای مناسب قابل چشم پوشی بود)شخصیت های کتاب به خوبی توصیف شده بودند و همچنین فضاسازی داستان طوری بود که به راحتی باهاش کنار اومدم.
و شاید تنها چیزی که یکم منو اذیت کرد شخصیت آلینا و اون حس عدم اعتماد بنفس و خود کم بینی ای بود که تقریبا تا نیمه جلد اول همراه شخصیت اصلی داستان بود و رفته رفته در طی داستان به نوعی ورق برگشت!
 درباره ترجمه کتاب هم نمیشه ایرادی ازش گرفت،و در نهایت انقدر از پایان داستان خوشحالم که میخوام گریه کنم(سخن آخر:گریشا بخونید)

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.