@Nooora

5 دنبال شده

12 دنبال کننده

1403/5/11

کتاب سنگینی بود ولی بسیار متفاوت  این تفاوت را دوست داشتم باعث می شد انسان متفکر شود این کتاب هاذهن را باز می کند
تا حالا کتابی نخوانده بودم که مرده ها آن را روایت کنند این افراد شهید ، مصداق این آیه اند"""وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّـهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْياءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ"""  واقعا جوری روایت می کنند که در نگاه اول انگار  زنده اند اما وقتی کمی جلو تر می رویم می فهمیم که همه ی انها پیش خدای خود رفته اند
و..... این روایت حول امام خمینی می گردد در سال های دفاع مقدس چه حال زیبایی داشتند در زمان جنگ و صدام چه کار ها که نکرده است در تبعید به نجف و ترکیه در بلا تکلیفی کویت در تمام این موارد ایشان حتی خم به ابرو نیاوردند و دریغ از ذره ای ترس !!!!
عجب امامی داریم ما این زندگی خوب اما سخت این همه موفقیت صدقه سر همین امام است و... چه جوان هایی که مثل محسن این کتاب عاشقانه برای او کار می کردند و در راهش شهید شدند

1403/4/19

نثر جالبی داشت . نوع نوشتار کتاب را دوست داشتم. امیر مهنا چه دلاوری بود و چرا ما او را نمی شناختیم؟ چه دلاورانه با دشمنان می جنگید که جرئت نداشتند نزدیک او بشوند اما ..... با دوستان خود شوخ طبع و خاکی مهربان بر خورد می کرد مثال این آیه بود :( ...والذین مع هو اشداء علی الکفرا و رحماء بینهم..) چه شجاعتی داشت که توانست پدر خود را برای ایران بکشد و این کشور پهناور را برای مردم حفظ کند.
و ایمان او چه مرد با ایمانی بود !
و یاران او ... یاران او کنار خود اونبودند اما دلشان پیش او در هر جای این کسور چهل تیکه بود . انها مرید میر مهنا بودند و میر مهنا مراد آنها  . ایران چه دلیر مردانی به خوددیده است .
و چه دلاور زنانی !همان قدر که مردان در جنوب جنگیدند و برای ایران زحمت کشیدند و ... ، زنان هم از خود مایه گذاشتند .
اسطوره های که ما داریم را نمی شود درست وصف کرد زبان در برابر آنها الکن است. واقعا باعث تأسف است که انهافراموش بشوند .
زندگی مردم ریگ چه زندگی سختی بود فقط با کشت دیم و آب کم، اما عشقی که در دل آن مردم نسبت به امام و رهبر خود ،امیر مهنا، داشتند آنها را وادار می کرد که این سختی را  تبدیل به فرصت کنند و از آن لذت ببرند و کنار او از جان خود مایه بگذارند .
امیر مهنا چه کار سختی را بر عهده گرفته است ! ایران چهل تیکه ی آن زمان را می خواست یکپارچه کند اما هر شاه در آن زمان به فکر خود بود از گنج ها ی نادر شاه گرفته تا زنی زیبا و پسری با هوش و اسیر.
چه افرادی بودند که در خدمت اجانب بودند اما در دل خود مرید میر مهنا اما مجبور بودند این علاقه را از رئسا ی خود پنهان کنند .
و این فرد بزرگ از مرگ بیم نداشت او می دانست که هیچ چیز از شهید شدن در راه وطن زیبا و لذت بخش تر نیست .  ❤️

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

بریدۀ کتاب

حقیقت به هر حال چیزی جز حقیقت نیست بشر یا کوچک است و کوچکی پذیرفته و از وصول به ادراک حقیقت چشم پوشیده یا بزرگ است آن قدر که بتواند حقیقت را بی واسطه ی غیر ادراک کند و یا کوچک است و می کوشد به جهت ادراک حقیقت بزرگ شود. حال اول ،حال جاهلان نامتعادل به رهایی از جهل است؛حال دوم، حال اولیا است و حال سوم حال بندگان راه حق. حقیقت اما به دو عبارت اساسی دو معنای بنیادی دارد یکی هر آنچه که متصلاست به ذات حق یا آرزو مندیم که ما را متصل گرداند به ذات حق طریقی بی کوره راه به جانب خورشید.چشمه هایی از ابزلال معرفت بی حضور جام دوم هر آنچه آرمانی ست و غیر مادی که انسان در پیش رو دارد و باید که به آن دست یابد. هر آنچه که از آلودگی های روزگار به دور است . هر آن کمال ممکنی که دست یافتنی ست اما چون دست امد،از حقیقت به واقعیت مبدل می شود و جسمیت می یابد و باز ، حقیقت را به دو می فرستد و در رفعت و شکوه نگه می دارد تا انسان شیفته ی تعالی ، دمی از تکاپو باز نماند.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.