مستَعین🌱 مستَعین🌱 دنبال کردن @Nfs2005 عضویتمرداد 1403 81 دنبال شده 62 دنبال کننده سرکتابدوست(123 کتاب)910امتیاز دنبال کردن Estefhamat 54یادداشت99امتیاز4لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 123 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 14 کتاب یادداشتها نمایش همه مستَعین🌱 دیروز سیری در سیره ائمه اطهار (ع) مرتضی مطهری 4.6 24 آثار شهیدِ متفکر، مطهریِ عزیز.. نیازی به تعریف و امتیاز و تحسین هم ندارن.. به هر کدومش که رسیدید استفاده کنید. 0 5 مستَعین🌱 3 روز پیش از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی: رهیافتی به «بیانیه گام دوم انقلاب» محمدحسن وکیلی 4.7 4 نگاه جامع و صریح و روان و واضح نسبت به بیانیه گام دوم برای دغدغه مندان پیشنهاد میشه 0 2 مستَعین🌱 1404/4/27 آرام جان محمدعلی جعفری 4.3 48 نسخه صوتی رو گوش دادم دلنشین بود.. با شنیدن احوالات مادر گرانقدر شهید حدادیان که از کودکی تا بعد از شهادت شهید توی کتاب بیان شده بود، خودم شرمنده ی خودم شدم... 0 3 مستَعین🌱 1404/4/26 حماسه حسینی جلد 1 مرتضی مطهری 4.7 25 بیان استاد مطهری منطقی و منصفانه و در عین حال شیرین عه.. خداوند بر درجات استاد مطهری بیفزاید✨ 0 3 مستَعین🌱 1404/4/24 علی از زبان علی محمد محمدیان 4.7 46 خدا خیر کثیر به جناب محمدیان عنایت کنه فوق العاده عالی و دقیق و مستند و دلنشین بود.نگاه جامع و کاملی به زندگی آقا داشت. نَمی از چاهِ غم و حزن امیرالمومنین علیه السلام بود.. 0 5 مستَعین🌱 1404/4/21 فتح خون سید مرتضی آوینی 4.7 103 عمیق و دقیق و لطیف .. از بهترین کتاب هایی ک در این زمینه خوندم. خداوند بر درجات سیدمرتضی آوینی بیفزاید:) 0 1 مستَعین🌱 1404/4/10 داستان بریده بریده: داستانی پژوهشی از حادثه کربلا علیرضا نظری خرم 3.3 23 زبان محاوره اونم برای یه اثر پژوهشی اونم با موضوع قیام عاشورا ... به همون اندازه که نو آوری عه ، نچسب هم هست... با این وجود برای نوجوان ها اثر جالب و جذابی هست بنظرم. 0 0 مستَعین🌱 1404/3/31 اسرائیل اسیر (16 ماه اسارت - از یاد رفته - فراموش شده) خاطرات و زندگی نامه شهید داوود حنیفه ای 4.0 3 حیرت کردم واقعااا سوژه فوق العاده ناب و عجیب و جذاب عههه آنقدر سوژه جذابههه که دیگه شما دنبال جاذبه های ادبی رمان نیستی 0 6 مستَعین🌱 1404/3/12 معلم باید در خط مقدم باشد: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون معلمان و آموزش و پرورش سعید ابوالقاضی 4.6 6 عالیه واقعا به هر کسی ک توی عرصه آموزش و پرورش فعالیت میکنه و دغدغه داره پیشنهاد میشه🙌 0 6 مستَعین🌱 1403/12/17 ایما سجاد سامانی 3.9 17 از شاعر های خوبِ معناگرا 🙌 0 5 مستَعین🌱 1403/11/8 سرمه ای حامد عسکری 3.8 28 عالیی و خیلی دوست داشتنی:)) 0 1 مستَعین🌱 1403/10/30 تختخوابت را مرتب کن ویلیام اچ مک ریون 3.9 2 کتاب خیلی خوبیه. انگیزشی و واقعی :) 0 0 مستَعین🌱 1403/10/21 من ادواردو نیستم! 72 داستانک از زندگی ثروتمندترین شهید شیعه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.3 70 شخصیت شهید، واقعا شخصیت خاص و کم نظیری هست.. خیره کننده و بزرگ... ماجرا، ماجرای پشت پا زدن به همهی چیز هائیه که برای خیلی ها رویاست:)))) 0 7 مستَعین🌱 1403/10/20 دل بستگی حسین دهلوی 3.8 7 واقعا عالی و دلنشین. پر از شاه بیت و تک مصراع خاص. از دفتر شعر هایی ک این اواخر خوندم خیلی بهتر بود. 0 1 مستَعین🌱 1403/10/20 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 204 خیلی عمیق تر و دقیق تر از یه رمانه:))) برای ورود به کتاب های فلسفی خیلی خوبه. عالی 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها مستَعین🌱 1404/3/9 مُحَرَّمْ 8 کتاب محرمی با نگاه نو و عمیق و عاشقانه تر:) 0 10 مستَعین🌱 1404/2/18 آمادگی برای ورود به مرحله جدید زندگی 6 کتاب کتابهایی برای نگاه درست به ازدواج 🙌 0 9 مستَعین🌱 1403/12/17 اشعار؛ کلماتِ تاجدارن:) 14 کتاب کتاب شعرهای معناگرا و معاصر 0 8 مستَعین🌱 1403/8/25 فاطمیه:) 12 کتاب برای شناخت و معرفت بیشتر به بانوی نور✨ شما هم پیشنهاد بدید اضافه میشه به لیست 🤝 1 11 بریدههای کتاب نمایش همه مستَعین🌱 3 روز پیش زن و خانواده سید علی حسینی خامنهای 4.5 4 صفحۀ 45 زن، بخش زیبای آفرینش بشر است. این بخش زیبا به طور طبیعی با اندکی «در پرده بودن» همراه است؛ این خاصیّت این بخش زیبا و لطیف وجود انسانی است. 0 3 مستَعین🌱 3 روز پیش زن و خانواده سید علی حسینی خامنهای 4.5 4 صفحۀ 31 اسلام مرد را قوّام و زن را ریحان میداند. این نه جسارت به زن است نه جسارت به مرد؛ نه نادیده گرفتن حقّ زن است و نه نادیده گرفتن حقّ مرد؛ بلکه، درست دیدن طبیعت آنها است. 0 2 مستَعین🌱 3 روز پیش زن و خانواده سید علی حسینی خامنهای 4.5 4 صفحۀ 27 در داخل خانواده، مردنمای بیرونی و زن نمای داخلی است. بنابراین بُروز و ظهور و نمایش و نمود داشتن در مرد بیشتر است. 0 2 مستَعین🌱 3 روز پیش زن و خانواده سید علی حسینی خامنهای 4.5 4 صفحۀ 26 نگاه اسلام به جنسیّت، یک نگاه درجه ی دو است؛ نگاه درجه ی یک، حیث انسانیّت است؛ زیرا پیش از آنکه انسان متّصف به زن بودن یا مرد بودن باشد، متّصف به انسانیّت است و در انسانیّت، جنسیّت نقشی ندارد. 0 2 مستَعین🌱 6 روز پیش از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی: رهیافتی به «بیانیه گام دوم انقلاب» محمدحسن وکیلی 4.7 4 صفحۀ 120 جدایی دیانت از سیاست، از مظاهر شرک است. 3 5 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.