زن و خانواده
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
تولید علم فناوری و نیروی انسانی کارآمد یک جهاد است و تامین کنندهی امنیت ملّی، اقتدار و پیشرفت کشور است. ما باید هم علم را بیاموزیم و هم آن را تولید کنیم و تبدیل به یک کشور عالِم شویم. در روایتی از امیرالمؤمنین (علیه السلام) نقل شده است که فرمود: «العِلمُ سُلطانٌ مَن وَجَدَهُ صَالَ بِهِ وَ مَن لَم یَجِدهُ صِیلَ عَلَیْهِ»؛ یعنی علم اقتدار است مساوی با قدرت است؛ هر ملتی که علم را پیدا کند و عالم باشد میتواند فرمانروایی کند و هر ملّتی که دستش از علم تهی باشد، باید خود را آماده کند که دیگران بر او فرمانروایی کنند. علم به تنهایی هم کافی نیست؛ علم را باید به فناوری، صنعت و توسعهی کشور وصل کنیم. علمی که به فناوری تبدیل نشود، نافع نیست. در پیمودن این مسیر وظایف زن و مرد تفاوتی ندارد؛ زنان هم باید مانند مردان در راه سازندگی کشور تلاش کنند و چنانچه قشر عظیم زنان دوشادوش مردان در رشتههایی که استعداد دارند و با ساختمان وجودی آنها تناسب دارد، به وظایف خود عمل کنند؛ یقیناً موفقیت بیشتر خواهد شد. بویژه که برای بانوان، فعالیت علمی بر سایر فعالیتها ترجیح دارد. در کتاب «زن و خانواده»، سی و چهارمین جلد از مجموعه «رهنامه»، بیانات مقام معظم رهبری درباره مقام زن، ارزش زن در جامعه و هنجارهای لازم برای تشکیل خانواده ذکر میشود.
بریدۀ کتابهای مرتبط به زن و خانواده
لیستهای مرتبط به زن و خانواده