حنا حنا دنبال کردن @Hanafarahmand 7 دنبال شده 8 دنبال کننده کتابدوست(19 کتاب)0امتیاز دنبال کردن4یادداشت18امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 19 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 7 کتاب یادداشتها حنا 1404/1/8 دهانهای گشاد محمد زفزاف 4.0 4 کتابی که جملات عمیقی داشت که نیاز به تفکر داره… اما انتظار داستان نداشته باشید …با شخصیت فرد اشنا میشید و نظراتش رو در جمله ها میخونید اما نه در یک روند داستانی به نظرم اگر دنبال کتابی هستید که با جملاتش باعث تفکر بشه انتخاب خوبیه و برای من جزو دسته کتاب هایی مثل سقوط کامو قرار میگیره 0 1 حنا 1403/11/18 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 324 در حین خواندن کتاب لحظاتی بود که به خودم میگفتم واقعا این کتاب رو چطور تونستن بنویسن؟چه مهارت عجیبی داشتن واقعا …. کتابی که همیشه یه گوشه از قلبم میمونه… و اون چهار ماهی که میتونستن چه سرنوشت متفاوتی داشته باشن🥲… 0 3 حنا 1403/10/17 چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.8 133 داستان روان وحس های آشنایی که احتمالا همه تجربهاش کردن به من یاداوری کرد که مادرها هم انسانن و نباید توقع داشته باشیم که خودشون رو فراموش کنن و فقط برای راحتی بقیه اعضا خانواده تلاش کنن… 0 2 حنا 1403/10/12 ناتور دشت جی. دی. سلینجر 3.6 174 i think it was so different from other books I have read so far .it was about 3 days of a young boy in New York without any special happening but i think it is what makes this book special ,I promise it is worth reading once:) 0 3 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه حنا 9 ساعت پیش بریت ماری اینجا بود فردریک بکمن 4.1 56 صفحۀ 65 او همیشه کمربندش را میبست چون میخواست توجه مادرش را جلب کند.اما مادرش متوجه نشد،چون لازم نبود کسی به بریت ماری توجه کند.دلیل سادهای دارد، چون همیشه کارهایش را بدون اینکه کسی به او بگوید انجام میداد. 0 1 حنا 1404/1/23 رویای فریدا اسلاونکا دراکولیچ 2.1 3 صفحۀ 131 یک عمر طول کشید تا بفهمم وقتی لطف کسی ارزش دارد که خودش خواسته باشد، نه اینکه به خاطر توقع تو کاری برایت انجام بدهد. 0 0 حنا 1404/1/23 رویای فریدا اسلاونکا دراکولیچ 2.1 3 صفحۀ 132 استاد، اینکه نمیتوانستی معجزه کنی، گناه من بود نه تو.من بودم که از تو بت ساخته بودم، من بودم که تو را در جایگاه خدایان نشانده بودم و وقتی دیدم نمیتوانی خدایی کنی، سرخورده شدم. 1 19 حنا 1404/1/18 رویای فریدا اسلاونکا دراکولیچ 2.1 3 صفحۀ 19 به الکس دلداری میداد:((شانس اوردم که به درد کشیدن عادت دارم.)) انگار این الکی بود که به قوت قلب نیاز داشت. زندگی با وجود همهی دردها ارزشش را داشت. 0 2 حنا 1404/1/18 رویای فریدا اسلاونکا دراکولیچ 2.1 3 صفحۀ 16 از کجا باید میفهمید تنها چند ثانیه بعد، دیگر هیچ چیز مثل سابق نخواهد شد و دنیایش به شکل احمقانهای از هم میپاشد؟ 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.