Shamim Shamim دنبال کردن @Ash270 3 دنبال شده 11 دنبال کننده کتابدوست(173 کتاب)1076امتیاز دنبال کردن مشتاقِ کشف کتاب ها💕✨ 43یادداشت62امتیاز2لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 173 کتاب در حال خواندن 9 کتاب خواهم خواند 30 کتاب یادداشتها نمایش همه Shamim هر دو در نهایت میمیرند آدام سیلورا 4.1 197 این از اون کتاباست که حتما باید تا اخرش خوند و بعد نظر داد.من به شخصه اگر تمومش نمی کردم ، انقدر نظر مثبتی به کتاب نداشتم. خیلی از نکات رو ریز ریز توی داستان جا میداد و فقط یه داستان بی هدف نبود . یه جاهایی اواسط کتاب واقعا خسته کننده شد ولی به اواخر که رسید بنظرم خیلی قشنگ تر پیش رفت و اینکه من ترجمه اش رو دوست نداشتم. در کل ارزش خوندن داشت و به دل من نشست. مچکرم از فاطمه بابت این کتاب:)💕 0 0 Shamim ما شروعش می کنیم کالین هوور 3.3 56 انقدر قشنگ بود که اخر سر بجای لی لی ، کتاب رو بغل کردم:) 0 1 Shamim دنیای شگفت انگیز از: شهر زمرد جلد 2 لایمن فرانک باوم 5.0 1 این کتاب در اصل ۳۵۲صفحه است که توی بهخوان ۲۱۶صفحه ثبت شده! 0 0 Shamim گرگ ها با چشم باز می خوابند جلد 2 مهدی میرکیایی 4.5 22 با خوندن این کتاب به خبیث و کثیف بودن انگلستان ایمان می اورید! 0 5 Shamim مهاجر کوچک رضا رهگذر 5.0 2 کمی حوصله سر بر بود اما امان از روایت.... *برای روایت 5 از 5⭐ 0 2 Shamim اعترافات غلامان: داستان دوران ولایتعهدی امام رضا (ع) حمیدرضا شاه آبادی 4.3 25 دلنشین ، جالب و متفاوت. 0 2 Shamim از کدام سو نرجس شکوریان فرد 4.0 29 ایده ی اصلی خیلی خوب بود نسبت به کتاب های دیگه ای که می خواهند پاسخ اینگونه سوالات را بدهند. اتفاقی با این کتاب اشنا شدم و جذبم کرد ، اصلا اگر در قالب رمان نبود سراغش نمی رفتم و همین یه نقطه قوته. منتظرم تا جلد های بعدیش رو توی یه کتابفروشی پیدا کنم تا بفهمم واقعا قراره خوب پیش بره و مخاطب و راضی نگه داره ، یا نه. 0 0 Shamim هیچ کس جرئتش را ندارد حمیدرضا شاه آبادی 3.9 21 همین که غیرقابل پیشبینی تمام شد خودش خیلی خوب بود.وگرنه مطلبی که از اول انتهایش برات واضح باشه که جذابیتی نداره(حالا به جز مختارنامه و یوسف 😁) 0 1 Shamim توتو چان: دخترکی آن سوی پنجره تتسوکو کورویاناگی 4.1 37 زیبا و زیبا و زیبا جز محدود کتاباییه که بار ها و بار ها با اشتیاق خوندمش ، پادکست معرفی اش را ضبط کردم و لذت بردم... 0 0 Shamim مهربان ترین آقای دنیا داود امیریان 3.8 2 روایتی روان ،ساده و دلنشین. 0 0 Shamim چرا آدم های بدجنس وجود دارند؟ ماری آبینه 0.0 1 در حد کلی بد نبود اما قانع کننده برای این رده سنی قطعا نیست 0 0 Shamim شاید عروس دریایی آلی بنجامین 4.0 61 بخاطر احساسات بسیار خوبش و توصیفات عالی ، پنج ستاره ی کامل. 0 0 Shamim ماهی لورا اس ماتیوز 2.7 1 من هم به همراه ببر تمام لحظات را در کتاب تجربه کردم. متفاوت و جذب کننده بود. اما چیزی که خیلی بهش پرداخته نشده بود ، کم شدن لحظه به لحظه ی اب ماهی بود! 0 0 Shamim قصه هایی برای 8 ساله ها موریا بادرفیلد 3.5 1 کلا خیلی خوب بود. ولی برای هشت ساله ها ،بعضی جاها مناسب نبود. 0 0 Shamim بوستان بچه ها سیدمحمد مهاجرانی 3.5 1 فرهنگ وقف چیزی بوده که به صورت بُلد بهش پرداخته نشده. اما مجموعه این کتاب به خوبی وقف رو برای کودکان شرح داده بود.(و البته با تصویرسازی های جذاب) 0 1 باشگاهها چالشها چالش روزی 20 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 30 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستهای کتاب Shamim دوست داشتنی های تابستان۰۳ 7 کتاب 🍓🫧💕🎧 0 1 Shamim می توان جنس ترس را در این کتاب ها لمس کرد 11 کتاب کتاب هایی با ژانر ترسناک و نویسنده ی ایرانی • که من خوانده ام (لیست در حال تکمیل است...) 0 6 بریدههای کتاب نمایش همه Shamim شاید عروس دریایی آلی بنجامین 4.0 61 صفحۀ 70 انگار تنهایی بعد از رفتن او ، باعث ایجاد شکاف در خانواده ی ما شد. 0 1 Shamim راز خانم کریستی ماری بندیکت 4.5 2 صفحۀ 122 شاید دلیل تقدیر پیچیده ی بشر - این بوده که به ما بفهماند مسیر زندگی هیچ کداممان آن گونه که فکر می کنیم، صاف و بدون پستی و بلندی نیست. 0 0 Shamim شاید عروس دریایی آلی بنجامین 4.0 61 صفحۀ 40 ما دنبال هم می دویم و می دویم.اسمان بالای سرمان تاریک می شود و پرنده هایی در سیاهی پرواز می کنند.مطمئنم که خفاش هستند؛این را می گویم و تو جیغ می کشی. 0 0