معرفی کتاب غارتگر اثر محبوبه زارع غارتگر محبوبه زارع 3.8 9 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 21 خواهم خواند 4 ناشر عهد مانا شابک 9786227574494 تعداد صفحات 144 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب غارتگر، نویسنده محبوبه زارع. لیستهای مرتبط به غارتگر •fatemeh• 1403/1/4 هزار و چهارصد و ۳ 30 کتاب 🩷🍒 0 3 یادداشتها محبوبترین جدیدترین فائزه(: 1403/10/19 «یادت هست از من پرسیدی نسبت صهیونیسم با یهود چیست؟ جوابش را میتوانی در این روزنامه پیدا کنی نسبت صهیونیسم با یهودیت همان نسبت داعش با اسلام است.» دیشب این کتاب رو شروع کردم و امروز تموم شد؛ شخصیت اول کتاب یه فرد یهودی و فیلمنامهنویس مطرح هالیوود هست. در راستای فهم عقاید و تحاریف صهیون یه کتاب فوقالعادهست. و یه رمان زیبا و عاشقانه💘 ولی پایانی دردناک(: شصتونهمین #کتاب۱۴۰۳ 0 2 فاطمه رهبری 1402/11/19 #یادداشت_کتاب #غارتگر گاهی کتابها مقدمه دارند و گاهی با چند جمله خاص شروع می شوند.این کتاب از نوع دوم بود که با همان ۳خط من را مجبور کرد آن را دست بگیرم و تا پایانش زمین نگذارم.البته موضوع آن که در مورد صهیونیسم و آخرالزمان بود هم بی تاثیر نبود. این چند جمله در مورد فلسفهی زندگی است که خیلی ها امروز آن را با هر دین و مذهبی قبول دارند و مسلک و مرام زندگیشان کرده اند. "در این دنیا برخی گرگ هستند برخی گوسفند .یا باید خورده شوی یا بخوری" و حالا کسی در پاسخ این فلسفه می گوید:"ولی من می خواهم چوپان باشم که ندارم گرگ ها گوسفندها را پاره پاره کنند." و چقدر امروز احتیاج داریم به این فلسفه و پیروان این اندیشه که نه ظلم کنند و نه اجازه دهند ظلم فراگیر شود. داستان در مورد یک نویسنده ۳۵ ساله موفق یهودی الاصل هالیوودی است که از لابی صهیون سفارش یک فیلمنامه در مورد تئوری یهود برای آخر الزمان به او داده شده و او در حال بررسی نطر ادیان بویژه اسلام و تشیع در مورد منجی و آخرالزمان است. در نهایت داستان می گوید رئیس گله گرگها نه تنها به گوسفندان رحم نمی کند بلکه ابایی از دریدن هم نژاد مخالف خود هم ندارد آن هم به فجیع ترین شیوه. در دل اتفاقات داستان با اندیشه دو گروه یهودی صهیونیسم و ضد صهیونیسم،تشیع ناب و مبارز و تسلط لابی صهیونیسم روی فعالیت های رسانه ها و هالیوود مخاطب آشنا خواهد شد. نکات کتاب: ۱_یک عشق بسیار تمیز با رعایت حدود دین یهود در مقابل یک عشق غیر اصولی و معایر با اخلاق ولی برای کسب مال و قدرت سیاسی مطرح می شود. ۲_در چند جای کتاب خشونت بیان شده برای مخاطب نوجوان ممکن است زیاد باشد از جمله شلیک مستقیم به گیجگاه یک اسیر و پاشیده شدن خون به صورت و لباس مرد مقابلش در اوایل داستان،دریده شدن شکم زنی باردار و بیرون کشیدن جنین در انتهای داستان. کتاب برای مخاطب بزرگسال و نوجوانی که خیلی تمیز و پاستوریزه نباشد،می تواند قطعا مفید و جالب باشد. 0 1 فاطمه لبافی 1403/6/15 من رمان ایرانی نمیخونم اما واقعا قشنگ بود و قفل شدم رو کتاب . نماد یک عشق واقعی و اینکه نشون میده چققققدر سیاست بی رحمه !!! 0 0 زینب 1403/7/7 کتاب قشنگی بود درمورد کارای اسرائیل و یهودیت در حالِ حاضر ! نویسنده مخاطب رو قشنگ به دنبالِ ماجرا میکشاند و البته در پسِ آن داستانِ عاشقانهای را دنبال میکند . اما نمیدانم این را به پایِ خوبی کتاب بگذارم یا بدی ؛ که پایانی باز داشت ! یعنی انتظار داشتم پایانش بهتر از این باشد ؛ ولی از موضوعش کیف کردم :) 0 0 ℛ𝒶𝒽𝒾ℯ𝓁𝓁 1402/12/5 من قلم خانم زارع رو خیلی دوست دارم و بقیه کتاباشونم خوندم 0 0 •fatemeh• 1403/4/31 جالب بود و کوتاه و مختصر و مفید 😄 نه اونقدررررر جذاب که کتاب از دستم ول نشه نه اونقد بیجاذبه که ولش کنم چنتا نقطه ی اوج اروم داشت و من کم و بیش دوسش داشتم و پایانی به نظرم خاص و حقیقتا دور از فکرم...🤌🏻 جالبه برای یک بار خوندن ، از دستش ندید !!! ارتباط هالیوود و اخرالزمان و اسلام و یهود و میتونید با ربکا و سموئل و ژنرال و راحیل و حتی ارشاد ، کشف کنید 😄 0 0 مهرو 1403/1/16 تو دعوت شدی به همراه شدن با رمز و راز هایی که در مسیر دو عاشق قرار گرفته حالا اونها را جدا کرده! به نظرت چه چیزیاونها را از هم جدا کرده؟! 0 0